hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kikim rumeysam artik dusunmek yok.doktor yapcak takibi. iremim cok merak ettim gobusunu ..:16:
kizlar bugun sezonu actik yuzduk.arkadaslarla denize gittik. darisi sizin basiniza. bodrum yaniyoooo ..birde bugun hic olmayan birsey oldu.her zamanki arkadaslarla gitmistik. yemek yemeden hemen oncesinde birden sinirlerim bozuldu ve aglamaya basladim.neden oldugunuda bilmiyorum.tetikleyen birsey oldu mutlaka ama ne bilmiuorum. arkadaslardasasirdi zaten. oyle kendiliginden ...:44:

canım sonuçta kullandığın haplar hormon hapları ona bağlı duygudurum değişiklikleri olabiliyor. Cyclo-Progynova'ya başladın mı? o da yapar ama korkma tamam mı. çok artarsa doktoruna söyle:54:

Alis bu gun saymalara daha her ay gun saycan bebisini gormek icinn :16::16:

ben şunu biliyorum o üç kayıptan sonra eğer hamile kalırsam doğurana kadar her gün kafayı yiyeceğim gibi geliyor. şimdiden gene rüyama hamile kalıp düşük yaptığım girmeye başladı:53:

Polikistik overim, 9 aydan beri uğraşiyoruz, tık yok, bu arada 4 aydan beri tedavi göruyorum yine tutmadı, tarçın-bal-çörek otu her sabah yiyorum ama faydası olmuyo....😔😔

peki igne kullancanmı gene pıhtılaşma için,yada başka bi yol izleme şansınız var mı
iğneleri kullanmaya başladım canım. şu an kan sulandıırıcı iğne, folik, aspirin, antibiyotık ve kortizollü bir hap kullanıyorum
Polikistik overim, 9 aydan beri uğraşiyoruz, tık yok, bu arada 4 aydan beri tedavi göruyorum yine tutmadı, tarçın-bal-çörek otu her sabah yiyorum ama faydası olmuyo....

eşin test yaptırdı mı canım. belki onda da sıkıntı vardır:44:

Polikistik overim, 9 aydan beri uğraşiyoruz, tık yok, bu arada 4 aydan beri tedavi göruyorum yine tutmadı, tarçın-bal-çörek otu her sabah yiyorum ama faydası olmuyo....

hoşgeldiniz sefa geldinz :71: polikstik over olan arkdaşlar ilk soğan kürü deniyrlar takip eden ay bal tarcın cörek karışımını deniyorlar.bal cörek karışımından sonra hormonlarınızda hic iyileşme olmadı mı,bende yumurta tembelliği vardı bende yedim bal tarcını takip eden ay da hormonlar düzene girmişti ama 4 5 ay sonra hamile kalabilmiştim,tedavide klomen mi kullanıyorsunz

canım sonuçta kullandığın haplar hormon hapları ona bağlı duygudurum değişiklikleri olabiliyor. Cyclo-Progynova'ya başladın mı? o da yapar ama korkma tamam mı. çok artarsa doktoruna söyle:54:

bende hemen ilaçlardan galiba falan dedim onların yanında..herkes öğrendi tedavinin başladığını..:26: yabancı yoktu aramızda ama işte arkadaşların eşi falan olunca daha da kızdım kendime..bir de böyle durumlarda "ne oldu" diye sorulunca daha fazla ağlıyorum ben :41:

neyse ..orkidenin yoldaki bebişlerini kutlamak lazım :32:

bende hemen ilaçlardan galiba falan dedim onların yanında..herkes öğrendi tedavinin başladığını..:26: yabancı yoktu aramızda ama işte arkadaşların eşi falan olunca daha da kızdım kendime..bir de böyle durumlarda "ne oldu" diye sorulunca daha fazla ağlıyorum ben :41:

inşallah saedce orkide nin deil seninkide yolda gibi geliyor bana bu ay bi patlama yaparız inşallah

ooy kuzum beniim kızma kendine:29:çoğumuz bu aşamalardan geçtik, geçiyoruz. bence ikimizin birden kutlanacak gibi geliyor bana:52:

iğneleri kullanmaya başladım canım. şu an kan sulandıırıcı iğne, folik, aspirin, antibiyotık ve kortizollü bir hap kullanıyorum

eşin test yaptırdı mı canım. belki onda da sıkıntı vardır:44:

Eşim test yaptirmadı:(( söyledim ama yaptirmam diyooo, Ne yapayim, elimden bise gelmiyooo😞dr en sonunda bana hsg çektirelim dedi, korkuyorum , ne zor işler bunlar ya bunaldim 😔😔😔

Eşim test yaptirmadı:(( söyledim ama yaptirmam diyooo, Ne yapayim, elimden bise gelmiyooodr en sonunda bana hsg çektirelim dedi, korkuyorum , ne zor işler bunlar ya bunaldim 

benim şahsi fikrimi söyleycem müsadenle eğer eşin yaptırmaz ise sende doktora gitme o kabul edene kadar bebek işini rafa kaldır.bebek tek tarafla yapılmıyor.rahim filmi bazılarna göre ameliyattan beter bazılarına göre alttan muayene kadar basit

canlar nabersiniz dün ve bugün yoğundum baya gelemedim :17:
spermiogram için bi merkezle anlaştık evimize çok yakın yalnız bişey sorucam kaç günlük perhiz lazım 3 gün iyi midir? yaptıranlar cevaplarsa çok sevinicem :16:

Back
X