4 gün en ideali canim... Doktor öyle demişti yani....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şekerler bi şey daha sormak istiyorum ikinci bebek doğum sırasında bile bas aşağı dönebiliyormus doğrumu sezeryan olmak istemiyorumda son ana kadar beklesem mi diye soruyorum sağlık ocağındaki ebe öle söledi geçen ay kontrole gittiğimde bebek başı yukarda oturuyordu da aklıma takılıyo bunu düşünmeden duramıyorum
tansiyonum en fazla 9/6 falan çıkıyo hiç yükselmediaslında dün aksam eşim acile götüreyim dedi de ben bişey yapamazlar diye düşünmüştüm bi çare bulabilirlermiki kızıma bişeyolmaz demi
bana neden kimsecevap vermemişki acep beni takmıyorsunuz galiba kızlar iyi aksamlar size byy
canlar nabersiniz dün ve bugün yoğundum baya gelemedim
spermiogram için bi merkezle anlaştık evimize çok yakın yalnız bişey sorucam kaç günlük perhiz lazım 3 gün iyi midir? yaptıranlar cevaplarsa çok sevinicem![]()
günaydın kulübün uykucu hatunlarıoyyyy
nasıl heyecanlıyım
pikniğe gideceğiz
yaaa ama gidip gelip güneşe bakıyorum açmaya pek niyeti yok
açsın diye cama yapışştım bekliyorum
![]()
kızzz kaşınma geneeesevmiyor muyum seni
güzel laf edemez miyim
Ayyy canımmmmgerçektenmi kız
doğruyu söyle seviyonmu cidden kız beni
yaa kızlar yardım edin bana, çene kemiğimle elmacık kemikleri arasında kalan kısımda önce kabarcıklar çıkıyor ve deli gibi kaşınıyor sonra da kocaman sivilce oluyor ama bildiğimiz apseli sivilceler değil bu kabarcık şeklindeoff yaaa çıldıracam yüzümde bişi yokken bi günde böyle oluyor,görseniz birsürü kocaman kırmızı kırmızı kabarcıklar var. kaç aydır oluyordu sonra geçince doktora felan da gitmedim ama şimdi ciddi ciddi canımı sıkıyor, eşim çağırıyor kaçtım ben
Minoşunda herif :97:vitaminiiiiiiiiii eksiiiiiiiikkkkk ondandırrrr:97::97::97:
Ben oturunca belli oluyoda ayakta pek yok gibiydi bayafir bakmiyomusum meger gobuslenmisim yaw![]()
Rumusum hala tik yokallahtan istahimda abartili degil 12 haftayi 1200 gr lakapattim hala fitim
55 olmadim bakalim gelecek randuvu nolur
![]()
kizlarrrrrrrrrnasilsiniz? uzun zamandir yazamadim. orkidem Rabbim gonlune gore versin ins
biz de iyiyiz oglusumla alistik artik birbirimize sadece uykusuzluga alisamadik
![]()
ben şunu biliyorum o üç kayıptan sonra eğer hamile kalırsam doğurana kadar her gün kafayı yiyeceğim gibi geliyor. şimdiden gene rüyama hamile kalıp düşük yaptığım girmeye başladı![]()
kızlar fikri olan varmı.benim bat20 mayıs.2 gun once ovi yaptım.2 çizgi belirli çıktı.bugun feribottaymışım gibi midem bulanıyo.yuzumde buyuk buyuk sivilceler çıkmaya başladı.kasıklarım acayip yanıyo.arada segeriyo gibi.ne oluyo bana.bu arada sogan kuru ve çörek otu yapıyorum.onların yan etkisimi acaba.
Kasıkların ağrıması seyirmesi vs. Yumurtlama oluyor o dönemde olduğun için ağrıyor , bugünlerini iyi değerlendir , bulantı yı bebek için soruyorsan çooookkk erken o belirtiler için . Soğan ve çörek otundan bilemiyeceğim yan etki konusunda :26:ama sen bir güzel yumoşluyorsun iyi değerlendir
en az 3 gün en fazla 5 gün canım. 3 iyidir.canlar nabersiniz dün ve bugün yoğundum baya gelemedim
spermiogram için bi merkezle anlaştık evimize çok yakın yalnız bişey sorucam kaç günlük perhiz lazım 3 gün iyi midir? yaptıranlar cevaplarsa çok sevinicem![]()
Ohooooo maşallahmillette bak
biz şimdiden 4 aylık olduk
şuna bak ya tüh tüh tüh maşallah
Öpüyoruz seni oğluşunu tatlı şekerrtez zamanda uyku sorununuzda çözülür inşallah , gazı mı var bebişin acep:26::26:
İşte şimdi elimi kolumu sıvazlayıp mı diyorlar :44: herneyse öyle yapıp bir güzel dayak çekesim geldiulenn iğnelerinide kullanıyorsun ne diye kötüyü aklına getiriyorsun aklına t..... Piiiiiiiiiip
olmicak öyle bişey
kötü düşünmicen ,
eşek Sudan'mıydı davarmıydı:44: gelinceye kadar işte düverim seniiii
:
![]()
accık yerinde dur bacım yaaKız valla bende kendimden korkuyorum yerimde hiç durmuyorum son sıralar coştum ben, evin içindede tam tersi uyukluyorum
Neyse ayyyy ben çookk heyecanlıyımsabah doktora gidiyorum
bebişimi göreceğim
uyku bile tutmadı bu yüzden bugün :18:
ben şunu biliyorum o üç kayıptan sonra eğer hamile kalırsam doğurana kadar her gün kafayı yiyeceğim gibi geliyor. şimdiden gene rüyama hamile kalıp düşük yaptığım girmeye başladı![]()
canlar nabersiniz dün ve bugün yoğundum baya gelemedim
kızlar fikri olan varmı.benim bat20 mayıs.2 gun once ovi yaptım.2 çizgi belirli çıktı.bugun feribottaymışım gibi midem bulanıyo.yuzumde buyuk buyuk sivilceler çıkmaya başladı.kasıklarım acayip yanıyo.arada segeriyo gibi.ne oluyo bana.bu arada sogan kuru ve çörek otu yapıyorum.onların yan etkisimi acaba.
kızlar cevaplar için teşekkürlerrGünaydın bu arada
Hayalim bebişini görücekmiş galiba bekliyoruz güzel haberlerini tatlım
Iremim 1200 gr aldım diyosun ama göbeğin baya baya çıkmış canım belki de dar giydiğin için belli oluyo çok tatlı olmuşsun göbüşün bebişin ve sen maşallah size tatlım![]()
benım bıldıgım ordakı gorevı olan kişinn soylemeı gerekıyordu ozamanlar bız 5 gun dıye bılıyoduk 4 gun perhız demşti.bı sorsanmı orayı arayıptacanlar nabersiniz dün ve bugün yoğundum baya gelemedim
bende yardım edebılırmıyım kıkımmmm hemde seve seveOhooooo maşallahmillette bak
biz şimdiden 4 aylık olduk
şuna bak ya tüh tüh tüh maşallah
Öpüyoruz seni oğluşunu tatlı şekerrtez zamanda uyku sorununuzda çözülür inşallah , gazı mı var bebişin acep:26::26:
İşte şimdi elimi kolumu sıvazlayıp mı diyorlar :44: herneyse öyle yapıp bir güzel dayak çekesim geldiulenn iğnelerinide kullanıyorsun ne diye kötüyü aklına getiriyorsun aklına t..... Piiiiiiiiiip
olmicak öyle bişey
kötü düşünmicen ,
eşek Sudan'mıydı davarmıydı:44: gelinceye kadar işte düverim seniiii
:
![]()
kurlerı aynı anda yapmmalısın dıye bılıyorum once soğan kuu ıle temızlenıp sonra bal tarın yapabılırısın.buyuk ıhtımal yumurtluyosun boş gecme bugunlerıkızlar fikri olan varmı.benim bat20 mayıs.2 gun once ovi yaptım.2 çizgi belirli çıktı.bugun feribottaymışım gibi midem bulanıyo.yuzumde buyuk buyuk sivilceler çıkmaya başladı.kasıklarım acayip yanıyo.arada segeriyo gibi.ne oluyo bana.bu arada sogan kuru ve çörek otu yapıyorum.onların yan etkisimi acaba.
kız o bayag belırmış gobuşun.maşallahhh.ılk resmındeı kıyfaet dar oldugu ıcın daha bellı .kızçeler işte size popomun başka tarafa göbüşün başka tarafa gittiği resmimbu elbisemide bu sene giyerim diye almıştım yeniden rafa kalktı :106::106:
Eki Görüntüle 703775 Eki Görüntüle 703776
ne var ne yok var mi guzel haberler 1 kacgundur giremedim.gecmise baktim ama gozden kacirmis olabilrim belki..
orkimmmm ne zaman transver canimm...
kiz irmosss gobek gidiyor bir boyy:)))oh maasallah ciksin canim yaaa bosver...benimkide artikin epey belli,aldi basini gidiyor hatta:))ben 5kilo aldim simdiye kadar...bakalim alllah sonumuzu hayir etsin yaaa....![]()
canım orkinin yarın transferi diye biliyorum , dua vakti hamişimne var ne yok var mi guzel haberler 1 kacgundur giremedim.gecmise baktim ama gozden kacirmis olabilrim belki..
Orkimmmm ne zaman transver canimm...
Kiz irmosss gobek gidiyor bir boyy:)))oh maasallah ciksin canim yaaa bosver...benimkide artikin epey belli,aldi basini gidiyor hatta:))ben 5kilo aldim simdiye kadar...bakalim alllah sonumuzu hayir etsin yaaa....![]()
benım bıldıgım ordakı gorevı olan kişinn soylemeı gerekıyordu ozamanlar bız 5 gun dıye bılıyoduk 4 gun perhız demşti.bı sorsanmı orayı arayıpta
bende yardım edebılırmıyım kıkımmmm hemde seve seve![]()
Kurlerı aynı anda yapmmalısın dıye bılıyorum once soğan kuu ıle temızlenıp sonra bal tarın yapabılırısın.buyuk ıhtımal yumurtluyosun boş gecme bugunlerı
kız o bayag belırmış gobuşun.maşallahhh.ılk resmındeı kıyfaet dar oldugu ıcın daha bellı .
canım orkinin yarın transferi diye biliyorum , dua vakti hamişimBende çıksın istiyom canım kiloyuda dert etmiyomda almadım ama yinede, bende bakalım bu ay kaç çıkacak , şimdi kendimi yokluyom haraketlerini hisseder miyim acaba diye
Kız sen eski hamişsin bu hareket olayı karnında baloncuk patlaması gibi olabilir mi bişey hissediyomda adlandıramadım :44::44::44:
evet canım dar olunca yada üstümü değiştirirken falan zıbınla pırtlıyoda normalde hep bol sayılır giydiklerim, gerçi bugüm millette göbüşler çıkmış dediler![]()