hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın şekerler bi şey daha sormak istiyorum ikinci bebek doğum sırasında bile bas aşağı dönebiliyormus doğrumu sezeryan olmak istemiyorumda son ana kadar beklesem mi diye soruyorum sağlık ocağındaki ebe öle söledi geçen ay kontrole gittiğimde bebek başı yukarda oturuyordu da aklıma takılıyo bunu düşünmeden duramıyorum

tansiyonum en fazla 9/6 falan çıkıyo hiç yükselmediaslında dün aksam eşim acile götüreyim dedi de ben bişey yapamazlar diye düşünmüştüm bi çare bulabilirlermiki kızıma bişeyolmaz demi

Ben bu yazdıklarını gördüm ve okudum ama bir bilgim olmadığından yazmadım:50::50: benim kızım 3 hafta eken doğmuştu herhalde doğum anında pozısyona girmiştir başı :26:şişkinliğin için orkide doktora görün demiş tansiyonun için ,tansiyon değilse bile doktorundan bu konuda daha iyi bir yardım alırsın canım, çok fazla ödem olunca neyapılır bilmemki:26:

bana neden kimsecevap vermemişki acep beni takmıyorsunuz galiba kızlar iyi aksamlar size byy

Ne küsüyon be hemen :57::57: :63::63::63: kikikiki:1::1:

Son düzenleme:
canlar nabersiniz dün ve bugün yoğundum baya gelemedim :17:
spermiogram için bi merkezle anlaştık evimize çok yakın yalnız bişey sorucam kaç günlük perhiz lazım 3 gün iyi midir? yaptıranlar cevaplarsa çok sevinicem :16:

Bize 3 gün denilmişti :26: tuuuuumett:35::35::35:kikiki

günaydın kulübün uykucu hatunları :3::3::3::3: oyyyy :52::52::52::52::52::52: nasıl heyecanlıyım:16: pikniğe gideceğiz:52::52::52: yaaa ama gidip gelip güneşe bakıyorum açmaya pek niyeti yok :50: açsın diye cama yapışştım bekliyorum:31::31::31:

Sonrada bennn şiştiiiiiimmm çabuk alıyoooomm kıloooo felan diye sayıkla pehhh:57::57:yediğin piknikler havaya uçsun olduu gülüm :35::35::35::35::35:

kızzz kaşınma geneee:22::22: sevmiyor muyum seni:33::33: güzel laf edemez miyim:35::35::35:

Ayyy canımmmm:16::16::16: gerçektenmi kız :16::16: doğruyu söyle seviyonmu cidden kız beni :16::16::1:

yaa kızlar yardım edin bana, çene kemiğimle elmacık kemikleri arasında kalan kısımda önce kabarcıklar çıkıyor ve deli gibi kaşınıyor sonra da kocaman sivilce oluyor ama bildiğimiz apseli sivilceler değil bu kabarcık şeklinde:50::50: off yaaa çıldıracam yüzümde bişi yokken bi günde böyle oluyor,görseniz birsürü kocaman kırmızı kırmızı kabarcıklar var. kaç aydır oluyordu sonra geçince doktora felan da gitmedim ama şimdi ciddi ciddi canımı sıkıyor, eşim çağırıyor kaçtım ben

Minoşunda herif :97:vitaminiiiiiiiiii eksiiiiiiiikkkkk ondandırrrr:97::97::97:

Ben oturunca belli oluyoda ayakta pek yok gibiydi bayafir bakmiyomusum meger gobuslenmisim yaw :52::52::52:

Rumusum hala tik yok :1::1::1: allahtan istahimda abartili degil 12 haftayi 1200 gr lakapattim hala fitim :9: 55 olmadim bakalim gelecek randuvu nolur :52:

Ohooooo maşallah :nazar::nazar::nazar:millette bak :53::53: biz şimdiden 4 aylık olduk :53:şuna bak ya tüh tüh tüh maşallah :nazar:

kizlarrrrrrrrr:54::54::54: nasilsiniz? uzun zamandir yazamadim. orkidem Rabbim gonlune gore versin ins:16: biz de iyiyiz oglusumla alistik artik birbirimize sadece uykusuzluga alisamadik:37:

Öpüyoruz seni oğluşunu tatlı şekerr:3::3::16: tez zamanda uyku sorununuzda çözülür inşallah , gazı mı var bebişin acep:26::26:

ben şunu biliyorum o üç kayıptan sonra eğer hamile kalırsam doğurana kadar her gün kafayı yiyeceğim gibi geliyor. şimdiden gene rüyama hamile kalıp düşük yaptığım girmeye başladı:53:

İşte şimdi elimi kolumu sıvazlayıp mı diyorlar :44: herneyse öyle yapıp bir güzel dayak çekesim geldi :57::57::57::41::41::41::41::41::22::22::22: ulenn iğnelerinide kullanıyorsun ne diye kötüyü aklına getiriyorsun aklına t..... Piiiiiiiiiip :22::22: olmicak öyle bişey :20::20: kötü düşünmicen ,:57: eşek Sudan'mıydı davarmıydı:44: gelinceye kadar işte düverim seniiii:22:::22:

kızlar fikri olan varmı.benim bat20 mayıs.2 gun once ovi yaptım.2 çizgi belirli çıktı.bugun feribottaymışım gibi midem bulanıyo.yuzumde buyuk buyuk sivilceler çıkmaya başladı.kasıklarım acayip yanıyo.arada segeriyo gibi.ne oluyo bana.bu arada sogan kuru ve çörek otu yapıyorum.onların yan etkisimi acaba.

Kız valla bende kendimden korkuyorum yerimde hiç durmuyorum son sıralar coştum ben, evin içindede tam tersi uyukluyorum :1:

Neyse ayyyy ben çookk heyecanlıyım :52::52:sabah doktora gidiyorum :52:bebişimi göreceğim :46::46: uyku bile tutmadı bu yüzden bugün :18:

kızlar fikri olan varmı.benim bat20 mayıs.2 gun once ovi yaptım.2 çizgi belirli çıktı.bugun feribottaymışım gibi midem bulanıyo.yuzumde buyuk buyuk sivilceler çıkmaya başladı.kasıklarım acayip yanıyo.arada segeriyo gibi.ne oluyo bana.bu arada sogan kuru ve çörek otu yapıyorum.onların yan etkisimi acaba.

Kasıkların ağrıması seyirmesi vs. Yumurtlama oluyor o dönemde olduğun için ağrıyor , bugünlerini iyi değerlendir , bulantı yı bebek için soruyorsan çooookkk erken o belirtiler için . Soğan ve çörek otundan bilemiyeceğim yan etki konusunda :26::50::50:ama sen bir güzel yumoşluyorsun iyi değerlendir

Son düzenleme:
Kasıkların ağrıması seyirmesi vs. Yumurtlama oluyor o dönemde olduğun için ağrıyor , bugünlerini iyi değerlendir , bulantı yı bebek için soruyorsan çooookkk erken o belirtiler için . Soğan ve çörek otundan bilemiyeceğim yan etki konusunda :26::50::50:ama sen bir güzel yumoşluyorsun iyi değerlendir

tesekkurler arkadaşım.nasip inş birşeyşeyler olur.yumutrlama kaç gün sürer peki

spermiogram için bi merkezle anlaştık evimize çok yakın yalnız bişey sorucam kaç günlük perhiz lazım 3 gün iyi midir? yaptıranlar cevaplarsa çok sevinicem :16:
en az 3 gün en fazla 5 gün canım. 3 iyidir.
Ohooooo maşallah :nazar::nazar::nazar:millette bak :53::53: biz şimdiden 4 aylık olduk :53:şuna bak ya tüh tüh tüh maşallah :nazar:

Öpüyoruz seni oğluşunu tatlı şekerr:3::3::16: tez zamanda uyku sorununuzda çözülür inşallah , gazı mı var bebişin acep:26::26:

İşte şimdi elimi kolumu sıvazlayıp mı diyorlar :44: herneyse öyle yapıp bir güzel dayak çekesim geldi :57::57::57::41::41::41::41::41::22::22::22: ulenn iğnelerinide kullanıyorsun ne diye kötüyü aklına getiriyorsun aklına t..... Piiiiiiiiiip :22::22: olmicak öyle bişey :20::20: kötü düşünmicen ,:57: eşek Sudan'mıydı davarmıydı:44: gelinceye kadar işte düverim seniiii:22:::22:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:kız sen dövüyon ben gülüyoom ne iş:53::44::27::27::9::9::9::9::9:
Kız valla bende kendimden korkuyorum yerimde hiç durmuyorum son sıralar coştum ben, evin içindede tam tersi uyukluyorum :1:

Neyse ayyyy ben çookk heyecanlıyım :52::52:sabah doktora gidiyorum :52:bebişimi göreceğim :46::46: uyku bile tutmadı bu yüzden bugün :18:
accık yerinde dur bacım yaa:22: hadi bi git de bize de haber et taaam mı:54:

günaydın kızçeler biz geldik kuzumla geliyo resim azz sonraaa :3::3::3::3:
ben şunu biliyorum o üç kayıptan sonra eğer hamile kalırsam doğurana kadar her gün kafayı yiyeceğim gibi geliyor. şimdiden gene rüyama hamile kalıp düşük yaptığım girmeye başladı:53:

kikim gerekeni demiş hiç kendimi yormuycam , kikimede sudan segil su su demiycem :60::60::60:

canım orki 5 demiş ama ben maksimum 4 gün diye biliyorum galiba bizde 3 gün sonra yaptırmıştık :44::44::44:

canım kiki nin dediği gibi kasıkların yumurtlamadan olabilir ama diğerleri kürlerin etkisi olabilirmiş gibi geldi, senide etkilemek istemem ama kürler genelde tek yapılmalı birden fazla yapılmamalı diye biliyorum keşke önce soğan kürüyle temizlenip sonra bal çörek otu kürüne geçseydin ....

kızçeler işte size popomun başka tarafa göbüşün başka tarafa gittiği resmim :9::9::9::9: bu elbisemide bu sene giyerim diye almıştım yeniden rafa kalktı :106::106:

$907780_10151622914679273_1404079525_n.webp $911622_10151624528524273_748646534_n.webp

kızlar cevaplar için teşekkürlerr :16: günaydın bu arada :16::16::16:
hayalim bebişini görücekmiş galiba bekliyoruz güzel haberlerini tatlım :nazar::nazar::nazar::49:
iremim 1200 gr aldım diyosun ama göbeğin baya baya çıkmış canım belki de dar giydiğin için belli oluyo çok tatlı olmuşsun göbüşün bebişin ve sen maşallah size tatlım :nazar::nazar::nazar::49:

kızlar cevaplar için teşekkürlerr :16: Günaydın bu arada :16::16::16:
Hayalim bebişini görücekmiş galiba bekliyoruz güzel haberlerini tatlım :nazar::nazar::nazar::49:
Iremim 1200 gr aldım diyosun ama göbeğin baya baya çıkmış canım belki de dar giydiğin için belli oluyo çok tatlı olmuşsun göbüşün bebişin ve sen maşallah size tatlım :nazar::nazar::nazar::49:

sağol canım tez zamanda bebişli göbüşlenmene :34::34: Ikinci resim gündelik giydiğim onlar bol olunca bende farketmiyordum da yazlıkları denerken olmayan kıyafetler olanı ortaya çıkarttı galiba :9::9::9: Canım benim normalde göbek kalça falan olmayınca oralara aldım direk gerçi normalde bol giyinince kimse aldığıma inanmıyo aldıysamda yanaklardan almışım herkes iyice yanaklandığımı söylüyo :1::1::1:

ne var ne yok var mi guzel haberler 1 kacgundur giremedim.gecmise baktim ama gozden kacirmis olabilrim belki..

orkimmmm ne zaman transver canimm...

kiz irmosss gobek gidiyor bir boyy:)))oh maasallah ciksin canim yaaa bosver...benimkide artikin epey belli,aldi basini gidiyor hatta:))ben 5kilo aldim simdiye kadar...bakalim alllah sonumuzu hayir etsin yaaa....:49:

benım bıldıgım ordakı gorevı olan kişinn soylemeı gerekıyordu ozamanlar bız 5 gun dıye bılıyoduk 4 gun perhız demşti.bı sorsanmı orayı arayıpta

bende yardım edebılırmıyım kıkımmmm hemde seve seve :57: :57:

kurlerı aynı anda yapmmalısın dıye bılıyorum once soğan kuu ıle temızlenıp sonra bal tarın yapabılırısın.buyuk ıhtımal yumurtluyosun boş gecme bugunlerı
kızçeler işte size popomun başka tarafa göbüşün başka tarafa gittiği resmim :9::9::9::9: bu elbisemide bu sene giyerim diye almıştım yeniden rafa kalktı :106::106:

Eki Görüntüle 703775 Eki Görüntüle 703776
kız o bayag belırmış gobuşun.maşallahhh.ılk resmındeı kıyfaet dar oldugu ıcın daha bellı .

ne var ne yok var mi guzel haberler 1 kacgundur giremedim.gecmise baktim ama gozden kacirmis olabilrim belki..

orkimmmm ne zaman transver canimm...

kiz irmosss gobek gidiyor bir boyy:)))oh maasallah ciksin canim yaaa bosver...benimkide artikin epey belli,aldi basini gidiyor hatta:))ben 5kilo aldim simdiye kadar...bakalim alllah sonumuzu hayir etsin yaaa....:49:

şu anda herkes transfer ymurtlama donemlerınde yavas dokulmeye guzel haberler vermeye baslarlar ınşallahhh.

Orkimmmm ne zaman transver canimm...

Kiz irmosss gobek gidiyor bir boyy:)))oh maasallah ciksin canim yaaa bosver...benimkide artikin epey belli,aldi basini gidiyor hatta:))ben 5kilo aldim simdiye kadar...bakalim alllah sonumuzu hayir etsin yaaa....:49:
canım orkinin yarın transferi diye biliyorum , dua vakti hamişim:34::34: Bende çıksın istiyom canım kiloyuda dert etmiyomda almadım ama yinede, bende bakalım bu ay kaç çıkacak , şimdi kendimi yokluyom haraketlerini hisseder miyim acaba diye :9::9::9: Kız sen eski hamişsin bu hareket olayı karnında baloncuk patlaması gibi olabilir mi bişey hissediyomda adlandıramadım :44::44::44:

benım bıldıgım ordakı gorevı olan kişinn soylemeı gerekıyordu ozamanlar bız 5 gun dıye bılıyoduk 4 gun perhız demşti.bı sorsanmı orayı arayıpta

bende yardım edebılırmıyım kıkımmmm hemde seve seve :57: :57:

Kurlerı aynı anda yapmmalısın dıye bılıyorum once soğan kuu ıle temızlenıp sonra bal tarın yapabılırısın.buyuk ıhtımal yumurtluyosun boş gecme bugunlerı

kız o bayag belırmış gobuşun.maşallahhh.ılk resmındeı kıyfaet dar oldugu ıcın daha bellı .

evet canım dar olunca yada üstümü değiştirirken falan zıbınla pırtlıyoda normalde hep bol sayılır giydiklerim, gerçi bugüm millette göbüşler çıkmış dediler :52::52::52:

canım orkinin yarın transferi diye biliyorum , dua vakti hamişim:34::34: Bende çıksın istiyom canım kiloyuda dert etmiyomda almadım ama yinede, bende bakalım bu ay kaç çıkacak , şimdi kendimi yokluyom haraketlerini hisseder miyim acaba diye :9::9::9: Kız sen eski hamişsin bu hareket olayı karnında baloncuk patlaması gibi olabilir mi bişey hissediyomda adlandıramadım :44::44::44:

evet canım dar olunca yada üstümü değiştirirken falan zıbınla pırtlıyoda normalde hep bol sayılır giydiklerim, gerçi bugüm millette göbüşler çıkmış dediler :52::52::52:

bebek hareketlerini bende halen adlandıramıyorum karnımda bişeyler oluyor ama bebek mi bilmiyorum,19 haftam bitmek üzere inşallah daha fazla hsedebilirim.bugün beşikleri bakcam carşıda sonra intrnetten sipariş vercem inşallah

Back
X