hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aaman bol sıvı tüketmeyi unutma bebeğin suyu icinde cok önemliymiş.ben cuma günü gitmeyi planlıyorum bebeğimi özledim ama göremiycem sadece resmini vercekler bana özelde iyi oluyordu karşında ekranda izliyordum oy oyy.yesus kim kiz

bir kiki yi tercüme etmediğim kalmıştı , hz. isa demek istiyo :9::9::9::9:

canlar gene tekme yedim gene tekme yedimmmmmmmmmmm 6 tane tekme attıııııı :119: :119: allahım size de yaşatır inşallah sağlıklı gine inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende dışarda bir baksamda burda hiç bişey ucuz değil ki ya nette de istediğim renk olmuyo bakalım napcam ben :44:

ne yedin bakıyım sıpa heyecanlanmış :9::9::9:

burdada internet fiyatıyla aynı 200 den 500 600 gidiyor işte arada tek kalanlar olunca devamı olmayınca rengi olmayınca veriyorlar eğer bebişim kız ise rengide tam uygunda kırmızılı beyazlıydı.sende gez hafta snları belki denk gelirsin kısmeti vardır bulursunbelki.bişey yemedi 2 saat önce sucuk ekmek yediydim.karnımı nasıl zıplattı var ya oyy cok ttatlıydı yaaaaaaaaa yerim onu ben yerimmmmmmmmmm

burdada internet fiyatıyla aynı 200 den 500 600 gidiyor işte arada tek kalanlar olunca devamı olmayınca rengi olmayınca veriyorlar eğer bebişim kız ise rengide tam uygunda kırmızılı beyazlıydı.sende gez hafta snları belki denk gelirsin kısmeti vardır bulursunbelki.bişey yemedi 2 saat önce sucuk ekmek yediydim.karnımı nasıl zıplattı var ya oyy cok ttatlıydı yaaaaaaaaa yerim onu ben yerimmmmmmmmmm

sabah görümcemde yumurta kırmış sucukluydu koktu bana da du benimki oynamasada olur bende yiyim bari bak canım istedi :56::56::56: Ya bende kırmızı olacak kızsada erkeksede gri kırmızı istiyom bakalım bulcam mı

aaa siz hala beşiğe karar veremediniz mii:53::53: gözüm korktu insan daha gebelikte bu kadar pimpirikliyseeee ohh anacım, doğduktan sonra napcaksınız:27::27::27::27:

herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz

bereketli bir topik olsun inşalllahhh:49:

TOPİĞİMİZİN ÇITIR HAMİLELERİ

:nazar:horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek

:nazar:nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek

:nazar:yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek

:nazar:h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek

:nazar:sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek

:nazar:sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek

:nazar:deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek

:nazar:d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek

:nazar:lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek

:nazar:rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek

:nazar:seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek

:nazar:papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek

MÜSTAKBEL HAMİLELER

papatyadalı....................20 ocak

hayalimsin.......................21 ocak

cemremmm21................. 21 ocak

orkide02.......................24 ocak

yasemn.........................26 ocak

serap_serap...................15 şubat

NOT:arkadaşlar salatı tefriciyeye başladık okuduklarımızı rümeysaya yazın dualarımız bizimle olsunn:16::16:
listenin dışında sap gibi kalmışım:1::1::1::1::1: bekleee durrr peehhh:19: dallara kiraz gelsin

aaa siz hala beşiğe karar veremediniz mii:53::53: gözüm korktu insan daha gebelikte bu kadar pimpirikliyseeee ohh anacım, doğduktan sonra napcaksınız:27::27::27::27:

yok kız pimpiriklikle alakası yok.eşim alışveriş icin erken diyor o yüzden öyle üstüne durup cok araştırmadım ama büyük ihtimal park yatak olucak.annemle konuştum biraz ben sizleri 1 yaşına kadar anca yatırdım beşikte diyor sonra hep yanımdaydınız diyor.eltimde diyor beşikte yatmyır ki bebekler diyip duruyor.annem ben alcam beşiği dedi az 1 2 ay kala alırım dedi.o yüzden 130 a buldgumda hayal oldu :1:
bugün cok yoruldummmmmmmmmmm banyo vc camaşır makinasının oldugu odayı temizledim dipköşe temizledim.bide kısır bide kabağı kızarttım mı akşama yeterrrrrrrr oy oyyy

yok kız pimpiriklikle alakası yok.eşim alışveriş icin erken diyor o yüzden öyle üstüne durup cok araştırmadım ama büyük ihtimal park yatak olucak.annemle konuştum biraz ben sizleri 1 yaşına kadar anca yatırdım beşikte diyor sonra hep yanımdaydınız diyor.eltimde diyor beşikte yatmyır ki bebekler diyip duruyor.annem ben alcam beşiği dedi az 1 2 ay kala alırım dedi.o yüzden 130 a buldgumda hayal oldu :1:
bugün cok yoruldummmmmmmmmmm banyo vc camaşır makinasının oldugu odayı temizledim dipköşe temizledim.bide kısır bide kabağı kızarttım mı akşama yeterrrrrrrr oy oyyy

:20::20: yormak yoook.... valla sen çalışkansın ben olsam böööyleee göbişli:49: yayılırım kanepeye oohhhh misssss

:20::20: yormak yoook.... valla sen çalışkansın ben olsam böööyleee göbişli:49: yayılırım kanepeye oohhhh misssss

anamm onu hic eksik eder miyim..zaten 3 ay yattık halende öyle yormuyorum kendimi bugün mesela bir tarafı temizlediysem başka bişey yapmıyorum.kısır ile kabağı yapcam bide evi süpürcem oturgdum odayı o kadar.

listenin dışında sap gibi kalmışım:1::1::1::1::1: bekleee durrr peehhh:19: dallara kiraz gelsin

anamm onu hic eksik eder miyim..zaten 3 ay yattık halende öyle yormuyorum kendimi bugün mesela bir tarafı temizlediysem başka bişey yapmıyorum.kısır ile kabağı yapcam bide evi süpürcem oturgdum odayı o kadar.

cemrem ben de listenin hep disindaydim .bekliyoz bakalim nolcak :23:

rumeysa merak ettim. supurge calistirdiginda yavrular ne tepki veriyor? benimkiler evden kaciyor :9:

şimdi oldu eferimmm:54::54:
allah banada isteysen herkesde bu listede ismini görmeyi nasip etsin inşalh kızlar yarın doktora gtcem dua edin bi problem çıkmasın allahım banada nasip etsin bir melek

inşallah tatlım benim:16::16: sen böyle güzel dualar edersin de biz sana etmez miyiz, inşallah yanlışlıkla hamile kalmışsındır da:1::1: tahlillere gerek kalmaz:8::8::8::8: teyzemin başına gelmişi böyle birşey, yıllarca beklemişti, sonra tüpe giderken doktor madem adet olmadın gel bi bakalım ne var diye, sonra bi bakmış bebişin kesesi:16::16::16: o bebek şimdi kazık kadar oldu:1:

oyy şu hafta geçceydi de bizimkilerden güzel haberler alsak, sayılı gün n...h çapuk geçer:1::1:

Back
X