Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al eline bir ayna otur karşısına minoşun öyle güzel suratı varki :120:izliye izliye yap :120:kikikiki kızımda hamişken öyle yapmak zorunda kaldım ,test edilmiş onaylanmıştır
Rümüş o dadı programı dk kanallarındada var ,uygulaması benim kızda çok zor ya ,çok inat vermezsen 1 hafta yemez ,
kiki senin bu kompleksiz dobralığına bayılıyorum
öööö et sevmem çook, şöyleee bi kısır olacak, patates salatası olacak, bi de kek tamamdır
Amann bee herkezde beni ireme havale ediyor :111:::111: değişik yerlere gönderin acıko kadar yolu derken sanki yürüyerek gelecek sen uçağı değil uçak seni taşıyacak sonra arabayla ben alıcaktım havaalanından pehhh
denmarkta kala kala onlar gibiymiş
zilli aşufte senii ,altı üstü yadıma gelse keşke dedik 2gündür başıma kakıp durdunuz
zamane gençlik işte armut piş piknik sepeti koluma düş başkada bir iş yapmıyım pehhhhh
var yok derdi boğaz yok kısır yok patates
Hiivalla çok şanslısın çookk , benim kaynbabam yok ama onlar zaten zararsız olur ,kaynanayıda ,,,bişey olmaz yap şu çocuğu anası çok yaşlı fazla yaşamaz dediler .karı benden sağlam çıktı :120: bi tel aç ciyak cıyak kavga eder . Sesi büzülesice
![]()
kıskanma şiimdisana gelmiyoz diye:76::76::76::76::76::76: kız napıyım enerji patlaması yaşıyorum, bahar gelmiş evde durmak ayıp, toprağa dokunacam kiiii yaşadığımı anlayayım
hiç de bilem sürekli yemiyorum biraz dolgunum hepsi buuukilo vermişim pikniğime laf etme
zaten güneş açmadı bi türlü
![]()
kıskanma şiimdisana gelmiyoz diye:76::76::76::76::76::76: kız napıyım enerji patlaması yaşıyorum, bahar gelmiş evde durmak ayıp, toprağa dokunacam kiiii yaşadığımı anlayayım
hiç de bilem sürekli yemiyorum biraz dolgunum hepsi buuukilo vermişim pikniğime laf etme
zaten güneş açmadı bi türlü
![]()
Kizlar hsydi halaya pozitif. Beta 300
Orkidem seni rüyamda görmüştüm ama sonucu almadan anlatmak istemedim ,özele yazacağım gödüğüm şeyi ...
Okadar çok sevindimkikız insan kendinde şaşkın oluyo o sevinci ilk gün ilk saatler yaşıyamıyor nedense , bugün uçacak gibi oldum vallahiiii ayyyy
Allah devamına erdirsin canım benim![]()
aynen kikim yaaa, diyom orkidede ben böyle olduysam kendi hamileliğimde nasıl olurum şaşkınımkıızz 300 diyo :26: ikiz mi acep, peehh kikiye ne soruyorum
sizde değer yok dimi:26: unuttum bian
yani 300 biraz fazla gibi ,birazda değil çok fazla gibi ilk günde ,valla olabilir ikiz hee:26::26:
Yok anam insan kendinde bukadar aklı başında olmuyorkişaşkınlık ,affalıyorsun ,inanamıyorsun ,ben çok ağladım mesela orkide irem bebiş var deyip beni silkeleyince o an anca yeni yeni kendime geldim
![]()
irem ben değerlerden çok anlamam, ama bildiğim kadarıyla fazla dimi, oyyy orki için bu üç gün bile geçmez.... Topiğin ilk ikizleri gelecek inşallah![]()