Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayiiiimmmm :) kırmızı kartimi yedim :) ohhh rahatladım be bir hafta geçilmişti hasta olmamakta kötüymus :)
canım sen mutlaka ve mutlaka bi tsh ölçtür 2.5 üstündeyse endokrinolojiye git ben de en son adet olamadığımda tiroid yüzündenmiş ama anlayamamıştı doktor.. boşuna bekledim kaç ay.. bi ölçtür sen tsh t3 t4 bu üçüne bakıyolar sağlık ocağındaYok canım ya aşılama olmadım kaldı doktor erken gerek yok yükselme var dedi... Zaten başkentte şubata kadar randevular doluymus kaldı öyle dewam edin ilaçlara dedi başka doktor gittik orta doğuda oda erken dedi ilaca ek bikactane daha ekledi... Gelişme war demesi bizi umitlendirdi ama be su stresi yenmem gerek... Stres yüzünden adet olamaz oldu bir hafta gecikti delircem :'(
Kizlar merhaba. Bugün hastaneden ciktik sonunda. Eve geleli iki saat bile olmadan adet sancilari basladi ve belime vurdu. Buyuk tuvaletim geliyormus gibi oldu. Doktorum dil altindan icebilecegim bir hap vermisti. Onu aldim.simdi hafifledi sancilarim. Sanci sirasinda bebegim tek bir yerde büzüsüyor sanki. Oynaticam böyle giderse. Bir bitmedi 1 haftadir rahatlayamadim.
günaydın kızl
geçmiş olsun meltemkasılmalarının sebebi belli mi durup dururken mi oluyo bişey demedi mi doktor? :26:
Ben burdayiiiimmmm :) kırmızı kartimi yedim :) ohhh rahatladım be bir hafta geçilmişti hasta olmamakta kötüymus :)
Evime geldim çok şükür kocis sobayı yakiyo bende sıcacık sobanın başında kedi gibi kiwrilip yaticam :):):):) ooohhh mis :)
günaydın kızlarson günlerde çok uyumak istiyorum ben bıraksalar habire uyucam zor kalktım yine bu sabah normal mi :26: rumeysam göğsünü neyle sağıyosun bi makina falan almak gerek mi? orkideden yeni haberler var mı? hayalim napti acaba :26:
canım sen mutlaka ve mutlaka bi tsh ölçtür 2.5 üstündeyse endokrinolojiye git ben de en son adet olamadığımda tiroid yüzündenmiş ama anlayamamıştı doktor.. boşuna bekledim kaç ay.. bi ölçtür sen tsh t3 t4 bu üçüne bakıyolar sağlık ocağındastresi bırakmalısın stres oldu mu bebiş gelmiyo çok akıllı şimdiki bebişler
geçmiş olsun meltemkasılmalarının sebebi belli mi durup dururken mi oluyo bişey demedi mi doktor? :26:
Bende belimden uyustugum icin benzer bir dertim var. Sol bacagimi bagdas kuramiyom.dizden yukarda bir bag var sanki orasi aciyor.doktorunda epidurale mi bagliyor.ne kadarlik oldu seninki bilmiuom ama 4 aydan sonra uyku egitimi vermwye baslamak gerekirms.insallah heo kendi kendine uyur.benim kizimda özellikle banyodan sonra uyuyor kendologinden isigi kapattiyom iki dandini oh mis gibi uyuyor.ben bazen besigine koyuyorum azcik gine agliyor mizirdaniyi falsn yanina gidiyorum ellerini tutuyorum dakkasina kalmadan uyuyor o zaman cok mutlu oluyorum. Bebegimi sadece ben uyutabildigim icin ayri mutluluk geliyoslm kızlarr çok çok özledim sizleri...uzun süreden sonra pc nin başındayım ben...oğlum hiç aman vermiyordu hep telden bakıyordum sizlere...2dklık o kadar...şimdi oğlum uyuyor kendi uyudu hemde.......
epidural olduğumdan dolayı büyük ihtimal belimdeki ağrı gitmiyor kızlar çok üzülüyorum...geçen haftalarda çok daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim...
orkidem iyimiş çok sevindim.
sizler nasılsınız...
canım çok yorma kendini dinlen bol bol geçer gönlünü herah tut. elini göbek deliğine koyup 20 kere Allahümme Ya Mübdi oku ben her gece uyumadan yapıyorum hem manevi olarak da rahatlıyorum Allah korusun bebişlerimizi çok geçmiş olsun.Violem hic sorma bir haftadir ne cekiyorum. Gecen pazartesi azcik kanamam oldu. Hastanede acilmam oldugu soylendi. Serum aldim bir hafta. Dunden beri evdeyim. Yatiyorum sadece. Doktorum kendini cok yormussun dedi. Gercekten hareketli bir gebelik geciriyordum ben nasilsa bana bir sey olmaz diyordum. İlaclarla duruyorum şimdi. Ne güzel senin sorunsuz gidiyor galiba. Masallah masallah ..onumdeki 4 ay gecermi acaba? :44:
medela elektrikli olanlar iyiymiş aldırırsam ondan aldırırım heralde bi de süt saklama poşeti almam gerek sanırım.. şimdiden göğsümden süt geliyo zaten doğurunca da gelmeye devam eder inşallah :26:Kuzum ben elimle sagiyordum.benim sutun azlığı ile ilgili bir sorun yoktu.bazen uzun sure disari cikacaksam yolda kizima vermek icin sagmisimddir yads gece emzirmeyi unuttugum göğsümu rahatlatmak icin.simdilik bence almana gerek yok okuduklarjma gore elektrikli olanlar iyi sagiyormus.yerinde olsam hangisi daha iyi onun arastirmasini yaparim lazim oldugunu dusundugunde hemen onu alirsin.
Bende belimden uyustugum icin benzer bir dertim var. Sol bacagimi bagdas kuramiyom.dizden yukarda bir bag var sanki orasi aciyor.doktorunda epidurale mi bagliyor.ne kadarlik oldu seninki bilmiuom ama 4 aydan sonra uyku egitimi vermwye baslamak gerekirms.insallah heo kendi kendine uyur.benim kizimda özellikle banyodan sonra uyuyor kendologinden isigi kapattiyom iki dandini oh mis gibi uyuyor.ben bazen besigine koyuyorum azcik gine agliyor mizirdaniyi falsn yanina gidiyorum ellerini tutuyorum dakkasina kalmadan uyuyor o zaman cok mutlu oluyorum. Bebegimi sadece ben uyutabildigim icin ayri mutluluk geliyo
slm kızlaaarrrrrrrr kimse yokmuuuuuu??????? inşallah hepiniz iyisinizdir :))
arcaa biz iyyiz sen nasılsın çok az kalmış doğuma nasıl gidiyo hazırlıklar canım?![]()
canım çok yorma kendini dinlen bol bol geçer gönlünü herah tut. elini göbek deliğine koyup 20 kere Allahümme Ya Mübdi oku ben her gece uyumadan yapıyorum hem manevi olarak da rahatlıyorum Allah korusun bebişlerimizi çok geçmiş olsun.
medela elektrikli olanlar iyiymiş aldırırsam ondan aldırırım heralde bi de süt saklama poşeti almam gerek sanırım.. şimdiden göğsümden süt geliyo zaten doğurunca da gelmeye devam eder inşallah :26:
oyyy minnak ellerini yyeriz onun içim bi tuhaf oldu okuyunca çok kıskandım seni inşallah ben de bebişimi sağlıkla kcağıma alırım da minnak ellerini tutabilirim![]()
slm kızlaaarrrrrrrr kimse yokmuuuuuu??????? inşallah hepiniz iyisinizdir :))
geçmiş olsun kikim de aklıma ne takıldı :44:acemi gibisin heeBiz bugün nihayet evimize geldik ,tam 8 gün hastanedeydik ,çok şükür atlattık ,aramızda sezaryan olanlar nasıl geçirdiler bilmem ama ben resmen belamı buldum yaamüthiş ağrılarım oldu halada tam geçmiş değil ,büyük wc yapamama,bel sırt ağrısından kıvranma ,dikiş ağrıları oturup kalkamama, bacaklarım ve ayaklarım ameliyattan 2 gün sonra balon gibi şiştiler hemde inanılmaz bir derecede şiştiler ,fil gibi oldum ,nedenine gelince normal dediler süt gelince olurmuş yok ameliyattan Mış felan
Başıma gelmedik kalmadı yaff
benişime gelince 2 gün küvözden sonra çıkardılar yanıma verdiler ,erken doğduğu için meme emerken 2-3 dk da yorulur bırakıyordu ,bu sebeple burnundan mama takviye yapıldı hep ,şimdi 2-3 dk larımız 10-15dk ya çıktı ,takviye kesildi iki gündür sadece benden emiyor, ya evede geldik ,benim içim rahat etmiyor acaba doydumuki çelişkisi yaşıyorum hepkuzum bi toparlanın acık kilo alıp güçlenseydi ...
doktor 3 saate bir emzir dedi ,en fazla 4 saat ,ondan fazla uyutma dedi ,kendi saatinde kalkıyor zaten ,bazende ben kaldırıyorum offff sizler nasıl yapıyorsunuz ?? Irem ? Rümeysa?? Yardım
oyy çok sevindim inşallah 16 aralık iyi bir süreKizlar orkidem iyiymis.en son yoğun kanama gecirmisti onu atlatmis sukurler olsun.16 aralik gibi dogumu planliyorlarmis.son haberler boyle
Cabım sen nasılsın.deryayi bende merak ediyorum.unuttu bizi qaliba.iyi olsun da unutsun önemli değilrümüşüm nabersin h_derya yla görüşüyormusun
gelmez oldu buralara
saliham nasıl yaaa o dombiş yanaklarını ısırırım
maşallahyeğnime sütün yarıyo maşalllah
rümüşüm nabersin h_derya yla görüşüyormusun
gelmez oldu buralara
saliham nasıl yaaa o dombiş yanaklarını ısırırım
maşallahyeğnime sütün yarıyo maşalllah