hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kız olucak canım :21: baya nazlı bi kızımız var daha yüzünü bile göremedik doğmuyo da :35: merakla bekliyoruz:37:

Hani erkek için geç doğar derler ya
Neyse hatta rüyaanda şimal issmini görmüştün biliyorumda yine de sorayım dedim
Yarın öbür gün kavuşursun bebişine
Bir avazda kurtul iinşallah :16:

Hani erkek için geç doğar derler ya
Neyse hatta rüyaanda şimal issmini görmüştün biliyorumda yine de sorayım dedim
Yarın öbür gün kavuşursun bebişine
Bir avazda kurtul iinşallah :16:

yok canım şimali gören ben değildim :26:sağol canım inşallah sağ salim kavuşurum bizim kızın adı Mira :31:

Slm kizlar nasıldınız uzun zamandır giremiyorum hepinizle sohbet etmeyi cok özledim..orkide rumeysa Selda tumet viole berceste daha adını sayamadigim arkadaslarım umarım hepiniz iyisinizdir gecmis uzun die okuyamadim.. Bebekten fırsat bulup giremiyorum cok zor bı bebegim var cok Nazlı bide kolikle uğrasip duruyordum yeni kendimize geldik diyebilirim ama hic bı is yapamıyorum gündüz kuş uykusunda.. Sallanmak istiyor yerine bırakinca uyanıyor.. Dün 2. Ayımız bitti bugun karma asımızı olduk.. Hepiniz nasılsinizz canlarim hepinizi öpüyorum bebislerinizide :))

Kiz komik berce:1:Şimal ismini arca görmüştü rüyada.
Violem hayirli dogum diliyorum. Bir avazda saglikla kurtulun inşallah.
Merhaba selda seni gormek güzel uzun aradan sonra. Sen ve kızlar iyidir umarım.

Arcaaa canım. Benim oglanda 2 ay 11 günlük oldu. Bizimkinde de kolik var. Cok zor gerçekten. 3. ayda geçmeye başlıyormus. Bizde elektrik süpürge sesi ise yariyor

Slm kizlar nasıldınız uzun zamandır giremiyorum hepinizle sohbet etmeyi cok özledim..orkide rumeysa Selda tumet viole berceste daha adını sayamadigim arkadaslarım umarım hepiniz iyisinizdir gecmis uzun die okuyamadim.. Bebekten fırsat bulup giremiyorum cok zor bı bebegim var cok Nazlı bide kolikle uğrasip duruyordum yeni kendimize geldik diyebilirim ama hic bı is yapamıyorum gündüz kuş uykusunda.. Sallanmak istiyor yerine bırakinca uyanıyor.. Dün 2. Ayımız bitti bugun karma asımızı olduk.. Hepiniz nasılsinizz canlarim hepinizi öpüyorum bebislerinizide :))

Sallanmak degilde seni isterdir annesi senin kokunu tenini istiyordur.ben kizimi banyo yaptırdıktan sonra kizim yariciplak ben yariciplak yatiyoz emziriyom uyutacksm kucagimda salliyom gogsumde uyuyuverirdi. Belki sende de işe yarar

merhaba canım hoşgeldin yazdığını görünce çok sevindim:16: asıl sen nasılsın nasıl gidiyor, yerin çok belli oluyor...
yarın aşılama olacak ama hiç umudum yok.dün akşam için ilişki önerilmişti ama kocam olacak herif dün kıçını döndü yattı:47::47: açıkçası çok kızgınım ona. ben boşu boşuna bu kadar hormon yüklendim ama herif zevkli kısmını bile beceremedi:47::47::47: bencil şeyyy:47::47::47: çok kızgınım ona. akşam ben de yastığımı kaptım diğer odaya geçtim:19: bu moralle aşılama olacak ağlayasım var sinirlerim çok bozuk:43::43::43:
naptin asilama oldumu

canim geçmiş olsun ilaci aksattiysan ondan olmuş olabilir. Ben yasadim benzer durumu 3 kez kizim su an yanimda insallah seninkide kollarında olacak sağlıkli gine.
Bazi anneleer 8.hafatada duyabiliyor kalp atislarini.sol tarafina yatip dinlen

sağol rümeysa dün koyu pembe geldi korktum üzüldüm bugün doktor randevumuz vardı ama ben duramadım dün akşam acile gittik daha önceki verdiği iğneden iki tane daha yaptık. progestana devam ediyorum. sağolsun doktorumuzla konuştuk o da geldi evinden ilgilendi Allah razı olsun. ultrasonda keseye tekrar baktık iki katı büyümüş kese de yuvarlak şekli düzgün dedi sonra kan tahlili yaptık kan değerimiz doktorun hesaplamasına göre biraz az çıktı yarın tekrar vereceğiz. acaba bu kullandığım progestan hcg değerini düşürür mü. bu arada ben progestanı alttan kullanıyorum sen nasıl kullanmıştın. bir de senin kanamanın miktarı ne kadardı mesela.bu ilaçlar kesiyor galiba kanamayı değil mi?
Progestan bildigim kadariyla rahmi bebegin tutunacagi yeri kalinlastiriyor.bizi habersiz bırakma insallah hersey guzel olucak.

Arcaaa canım. Benim oglanda 2 ay 11 günlük oldu. Bizimkinde de kolik var. Cok zor gerçekten. 3. ayda geçmeye başlıyormus. Bizde elektrik süpürge sesi ise yariyor

Seni tekrar buralarda gorebildigime cok sevindim.

naptin asilama oldumu

Progestan bildigim kadariyla rahmi bebegin tutunacagi yeri kalinlastiriyor.bizi habersiz bırakma insallah hersey guzel olucak.

meraba rümeysa çok şükür şu anda bir sıkıntı yok. yarın doktora gideceğiz küçük keseyi pazartesi günü görmüştük zaten kalp atışlarını da duyarız inşallah...

Cnm benim Allah kurtarsın bizimki gecti gibi..sen daha ii bilirsin ama ben eskilerin sözünü dinlerim güvenirim annemin tecrubelerinden yararlandım 40 ımiz çıktıktan sonra hergün yarım fitil atıyorum yatmadan rahat uyuyor biz küçükken annemde oyle yapmış cok sukur bı sıkıntımız kalmadi.. aksamın 12 sınden sabahın 4 unde yattığımı bilirim cunku.. Sende dene istersen.. Bide fön sesi kurtardı bizi

Sallanmak degilde seni isterdir annesi senin kokunu tenini istiyordur.ben kizimi banyo yaptırdıktan sonra kizim yariciplak ben yariciplak yatiyoz emziriyom uyutacksm kucagimda salliyom gogsumde uyuyuverirdi. Belki sende de işe yarar

Yok cnm bizim sallanma alışkanlığı KOLİK olduğu gecelerden kaldi..bide kucak alışkanlığımız var gece cok ağladığında kucağımıza alıp gezdiriyorduk.. KOLİK cok zor bıse sanki etinden et kopariyolar gibi agliyodu..Dr a sorduk hicbi çaresi yok sabır dedi neyle susturursanız onunla devam edin dedi orkideye dedigim gibi fitille biraz önüne geçtim en azından nöbetlerimiz bitti

Yok cnm bizim sallanma alışkanlığı KOLİK olduğu gecelerden kaldi..bide kucak alışkanlığımız var gece cok ağladığında kucağımıza alıp gezdiriyorduk.. KOLİK cok zor bıse sanki etinden et kopariyolar gibi agliyodu..Dr a sorduk hicbi çaresi yok sabır dedi neyle susturursanız onunla devam edin dedi orkideye dedigim gibi fitille biraz önüne geçtim en azından nöbetlerimiz bitti
Anladim canım sen daha iyi bilirsin orkide belki bir doktor olarak yorum yapabilir surekli fitil vermek bağırsaklarda tembellige sebep bir şeye daha sebep olabiliyordu onu unuttum..mutlaka zordur kolik bebekle ilgilenmek ama şu fitil işini doktoruna falan sorup arastirsanmi diyorum.

Şimal i goren bendim canım ama şimal koymadık :))

Taamam şimcik hatırladım cannım :17:
Mmaşallah 2. Ayy. Kocaman. Kız olmuş:1::

Orkkiiim benimhafızam ddilleere destanddırr:1:
Bu konuda dalgga geçerler benimlee
Sıfır hatırrlama bu. Aralardaa daaha çok aarttı
Anestezzi alddım 6 keezz anne ona bbulluyo gaaribimm

merhaba kızlar hiç böyle olmamıştım kendimi çok tuhaf hissediyorum:27: aşılama yapıldı ve ağrı olmaz dediler ama benim çok ağırdı neden anlamadım.enfeksiyon f:27vardı da ondan mı aceba:26: hiiç bişi anlamadım yani sadece bildiğim şuan balon gibi şişim ve batmalarım,akıntım var:31: puuuf bekle dur.

Back
X