hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Benn gordummn meltemin pasasinii maşallah çok tatli babaya daha cok benzettim.sen nasilsin keyfin nasill iki prensesle hayat nasil gidiyor

Napin ne ediyon
Hay maşallah. ...ne güzel...ismi ne paşamızın haberin varmı?
Bende iyiyim canım.kızlarla hayat Çokkkk güzel hamd olsun....zarluklarıda fazla tabii..Nazlı kreşe gidecek 1 ay sonra.çok heyecanlı bir görsen:1:bide babası yüzmeye yazdırıcak onu..durmadan soruyor.. dünde beraber kurabiye yaptık.büyüyor artık...inanirmisin Rümüşüm kardeşine bile bakıyor..uyutuyor.ağlayınca oyaliyor...ama yaramazlıkla var. ..çok konuşuyor.her kesle.yolda kimi görse kpnuşuyor durmadan:9:Reyyanda yürümeye çalışıyor...bir adımdan ötesine gidemedi daha da:9:1 ay sonra yaşımız...onun dışında findik kadar küçücük 11 ayımlz.daha 8 kilo olamamışdık:9:ufak tefek bir cadı bu..blender kullanmiyoruz artik..eti bile çiyniyor:1:çok komik..taklitçi oldu bide..işte böyle bizde hayat..sende Salihami anlat bana...nasıl benim güzel kuzum...uslu güzelim:2:

Kizlar meltemtnc nin suyu geldi az da kasilmasi var hastaneye yatisi yapildi
günaydın sevgi pıtırcıkları. bilgisayarım bozuldu telefondan pek giremiyorum. ne var ne yok bakalım?

cemre senin sonuç kesin mi? planın ne kuzum?

yaşamım senle sohbet etmeyi çook özledim :16:

nazlım ve hayalim nerelerde acaba:27:

irmoooş sana da takılmayı özledim be yaaa. çılgın gacı:35::35:

arca bizde de uyku sorunu var. bırak uyumasın. hakkaten inada biniyo. inadı da biliyo bu minnoşlar
Canimmmmm ben de özledim beee...yakinda baslar insallah sohbetler. Ahmeti öpüyorum.
Kizlarr meltemin prensi dunyaya geldi allaha şükür

Hosgelmis sefa getirmiş:))).
Rabbim anali babali büyütsün inşallah.

o agrilar insallah takiben 9 ay sonra dogum agrisi olur..guzel haberler alicaz inşallah. Tesrltlerin sonucu ciktimi

Gozunuzaydin mira yegenimiz hosgeldi sefa getirdi :71: :71: :71: :71: :71: :71: bunlar sizin icin

kuzuuuum inşallah sonuçlar güzeldir ve arkası tez vakitte gebelik olur. çoook öptüm seni

selam kızlar test sonuçlarım iyi fsh 10 a düşmüştü
çok şükür cumartesiden beri tedavideyim ve çok şükür bugün muayenede bir yumim oluşmuş çok şükür
inşallah ara ara haber veririm canlarım duanızı eksik etmeyin
gerçi biliyorum dualarınızdayım gereksiz yere konuşuyorum işte:1:
görüşürüz:54:

çok şükür cumartesiden beri tedavideyim ve çok şükür bugün muayenede bir yumim oluşmuş çok şükür

Ayy hadi inşallah canım..çok merak ediyorum seni..güzel haberler yazmayı nasib etsin Allahım in şa Allah. .ayyyy çok heyecanlı. .:16:

ben şoku atlattım, size daha önce haber vermek isterdim ama misafirim vardı ve aylar sonra eşim üç gün izin aldı. 3,5 aydır ilk tatilimizdi çok iyi geldi. evet maalesef aşılamam tutmadı:50: bu ay mola ama önümüzdeki ay taşınma işim olmazsa 2. aşılamayı yapacağız.
bu arada çok güzel haberler de okudum MELTEM sosyoloğuumm ve VİOLEM yavrularına kavuşmuşlar:16::16: Allah analı babalı büyütsün inşallah.
BERCESTEM hayırlı güzel haberler verirsin inşallah, bu arada sizin şu bebeklerinizin uykusuzluk ve gaz şikayetlerini yerim:16::16: ortalık az da olsa şenlenmiş tek şikayetim aynı zamana denk getiremiyoruz.öpüyorum hepinizi bu arada tumet naptı aceba:26:

Ahh cnm ins o yumin bir melege gebedir:16::16::16:

Slm herkese... Bende de değişen bişey yok cemrem aynı :-( cuma iznimiz var aşılama istiyorum ama yumurtlamaya denk gelmiyo sanırım yaza kalcak bizim iş izni ona göre alcaz... Bide artık ilaç kullanmak istemiyoruz... Yaza kadar dinlenelim azicik sonra yazın aşılama oldun istiyoruz... Tabi bizim planımız boyle bakalım doktor ne dicek.... Bu arada aşılama masrafı ne kadar canım bana bi diyiverirmisin... :-)

tumet merhaba canım. biz raporla yaptırdık, hatırladığım kadarıyla 200 civarıydı. net hatırlamıyorum çünkü biz rapor erken çıksın diye aşılama için ilaç parasına ek olarak özel hastanede smir yaptırdık. normalde raporla yapırırsan sadece ilaç parasının bir kısmını ödüyorsun (200 civarı) başka da ödeme yapmıyorsun. bence hiç geciktirme hastaneye tek başına gidip gelme şansın varsa aşılamayı bekletme. iki aşılamadan sonra tüp bebek raporu alabiliyorsun. sormak istediğin bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım.aşılama aman aman yüksek olasılıklı bişi değil yerinde olsam izni aşılamayla heba etmem

Ahmet bebegimiz ve senin için :71: :71: :71: :71: seni burda gormekkkk cokkk guzelll...cemreyi bi yakalayiversek geelmedigine gore tam olarak adet oldu galiba

aynen rümüşüm olmadı.... olsaydı güzel haberleri esirger miydim sizden. burda çığlık ata ata yayardım haberi:50: kaşla göz arasında sen ve orki büyüttünüz kuzularınızı:16:

Ben buralardayım canım....iyiyiz şükür. .sen nasılsın Ahmet oğlan nasıl..:16:büyümüştür paşa:16::16:

Maşallah canım. Gözün aydın. Darlsl pıtpıtlara..çokkkkkk sevindim

Nasılsın cemrem merak ettim seni kuzum:16::16:

nazlım hayırdır diyet mi? sen tatlı krizlerini nasıl durduruyorsun... ben hem diyet yaptığımı iddia ediyorum hem de utanmadan çikolata yiyiyyorum hem de fıstıklı:17::17:

ben şoku atlattım, size daha önce haber vermek isterdim ama misafirim vardı ve aylar sonra eşim üç gün izin aldı. 3,5 aydır ilk tatilimizdi çok iyi geldi. evet maalesef aşılamam tutmadı:50: bu ay mola ama önümüzdeki ay taşınma işim olmazsa 2. aşılamayı yapacağız.
bu arada çok güzel haberler de okudum MELTEM sosyoloğuumm ve VİOLEM yavrularına kavuşmuşlar:16::16: Allah analı babalı büyütsün inşallah.
BERCESTEM hayırlı güzel haberler verirsin inşallah, bu arada sizin şu bebeklerinizin uykusuzluk ve gaz şikayetlerini yerim:16::16: ortalık az da olsa şenlenmiş tek şikayetim aynı zamana denk getiremiyoruz.öpüyorum hepinizi bu arada tumet naptı aceba:26:
Cemre tüp bebek yaptirabilmek icin iki asilama mi yaptirmaniz gerekiyor.bide asilama yapılırken ilaç mi kullanılıyor asilama sırasında yumurta buyutmenin haricinde

Kizlar eltim bu hafta kendi dairesinin temizligini yapacak insallah bu hafta kendi evlerine tasiniyorlar bizde onlarin çıktığı daireye gecicez kiradan kurtuluyoruz insallaah.darisi tüm isteyenlerin basina..

Cemre rapor nasıl aliniyo canımm zor yada zamn isteyen biseymi rapor işi...
bizim rapor işi zor olmadı canım. eşin yanındaysa resmi evrakları hemen hazırlarsınız. doktora gitmeden evrakları hazır bulundurursan ve adetinin 2. günü gidersen işlemler hemen başlar. ilk önce adetinin 2. günü hormon tahili yapılıyor aynı gün ultrasyon muayenesi yapılıyor. hormonlarda bişi yoksa bir sonraki adetinle aşılamaya başlanıyor. tabi aşılamaya gitmeden evraklar hazırlanıyor.
1.evlilik cüzdan fotokopisi
2.kimlik fotokopileri
3.nüfus müdürlüğünden vukuatlı nüfüs cüzdan örneği- çocuğu olmadığına dair
4. eşlerin fotoğrafları
5.sağlık güvenlik kurumuil müdürlüğünden onaylı resmi hizmet cetveli
bunlardan 2'şer adet alıyorsun canım. sonra bunları hastaneye götürüp tüp bebek bölümüne veriyorsun, onlar imzalatman gereken doktorlara seni yönlendirecekler. işlem uzunmuş gibi gelebilir ama korkma eşin hemen halleder.umarım yardımcı olmuşumdur. bu arada para felan da vermiyorsun sadece ilaçları alırken alınıyor.

Cemre tüp bebek yaptirabilmek icin iki asilama mi yaptirmaniz gerekiyor.bide asilama yapılırken ilaç mi kullanılıyor asilama sırasında yumurta buyutmenin haricinde
evet canım en az iki aşılama gerekiyor ama tabi kadın ve erkekte aşılama şartları sağlanıyorsa. örneğin kadının tüpleri kapalıysa aşılama yapmanın bir anlamı olmadığı için direk tüpe yönlendiriliyorsun. aşılamada da ilaç kullandırılıyor, yani en azından ben kullandım üstelik hormonlarımda sorun olmamasına rağmen daha doğrusu yumurtlamayı kontrol altında tutmak için bir sorun olamasa da kullandırılıyor ama tüpteki kadar yüksek dozlarda değil. ucundan azcııık :)))

Kizlar eltim bu hafta kendi dairesinin temizligini yapacak insallah bu hafta kendi evlerine tasiniyorlar bizde onlarin çıktığı daireye gecicez kiradan kurtuluyoruz insallaah.darisi tüm isteyenlerin basina..
rümeysacım sen evini yaptırıp geçmeyecek miydin karıştırdım mı neee:26::26:

Son düzenleme:
bizim rapor işi zor olmadı canım. eşin yanındaysa resmi evrakları hemen hazırlarsınız. doktora gitmeden evrakları hazır bulundurursan ve adetinin 2. günü gidersen işlemler hemen başlar. ilk önce adetinin 2. günü hormon tahili yapılıyor aynı gün ultrasyon muayenesi yapılıyor. hormonlarda bişi yoksa bir sonraki adetinle aşılamaya başlanıyor. tabi aşılamaya gitmeden evraklar hazırlanıyor.
1.evlilik cüzdan fotokopisi
2.kimlik fotokopileri
3.nüfus müdürlüğünden vukuatlı nüfüs cüzdan örneği- çocuğu olmadığına dair
4. eşlerin fotoğrafları
5.sağlık güvenlik kurumuil müdürlüğünden onaylı resmi hizmet cetveli
bunlardan 2'şer adet alıyorsun canım. sonra bunları hastaneye götürüp tüp bebek bölümüne veriyorsun, onlar imzalatman gereken doktorlara seni yönlendirecekler. işlem uzunmuş gibi gelebilir ama korkma eşin hemen halleder.umarım yardımcı olmuşumdur. bu arada para felan da vermiyorsun sadece ilaçları alırken alınıyor.

evet canım en az iki aşılama gerekiyor ama tabi kadın ve erkekte aşılama şartları sağlanıyorsa. örneğin kadının tüpleri kapalıysa aşılama yapmanın bir anlamı olmadığı için direk tüpe yönlendiriliyorsun. aşılamada da ilaç kullandırılıyor, yani en azından ben kullandım üstelik hormonlarımda sorun olmamasına rağmen daha doğrusu yumurtlamayı kontrol altında tutmak için bir sorun olamasa da kullandırılıyor ama tüpteki kadar yüksek dozlarda değil. ucundan azcııık :)))

rümeysacım sen evini yaptırıp geçmeyecek miydin karıştırdım mı neee:26::26:

Yok karistirmadin ama sartlar degisti.sivasini penceresini falan yaptirdik ama elimizdeki para bitti.bu arada eltimlerde bizim ustkata yeni daire cikmislardi onlar yaptirdi bitti.onlarin su an oturdugu daire kayinvalidemindi.simdi onlar 2 haftaya cikicaklar bizde artik oraya gecicez :16: :16:

Cemrem ya en az iki ay lazım o zamn :-( hormon testinin yapıldığı ay yapılsa olmuyo mu ki aşılama :-( biz bu işler için adanaya gidip geliyoz altı saatlik yoldan :-( bulunduğumuz yerde yok bunları yaptıracak imkânlar.... :-(

Cemrem ya en az iki ay lazım o zamn :-( hormon testinin yapıldığı ay yapılsa olmuyo mu ki aşılama :-( biz bu işler için adanaya gidip geliyoz altı saatlik yoldan :-( bulunduğumuz yerde yok bunları yaptıracak imkânlar.... :-(

merhaba cnm adanada dediğim dr a göründünmü hiç????

hormon sonuçları yaklaşık 20 gün sonra çıktığı için ilk ay yapamıyorlar. yakın bir dönemde yapılmış hormon tahlilerin varsa yapmayabilirler ama üniversiteler genelde tekrar istiyor.canım başlamadan önce benim de gözümde büyümüştü ama giriştikten sonra herşey daha kolay geliyor. adana da hatırladığım kadarıyla akrabaların vardı orda kal bence çünkü yumurta kontrolleri de çok sık yapıldı, hergün gidip gelemezsin bu arada rahim filmin var mı? varsa onu da yanında götür genelde bakmak istiyorlar. canım geciktirme bu yaşadıklarımızdan çıkardığım en önemli sonuç, yaşın önemli olduğu ve geciktirmemek gerektiği.

Son düzenleme:
Back
X