hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kizlar eltim bu hafta kendi dairesinin temizligini yapacak insallah bu hafta kendi evlerine tasiniyorlar bizde onlarin çıktığı daireye gecicez kiradan kurtuluyoruz insallaah.darisi tüm isteyenlerin basina..

Hayirli olsun kuzum.ne güzel. Inşallah bende yakinda alirim bir ev ben de kurtulurum.

Selamlar kizlar.rumeysanin dedigi gibi ben 3. 8haftamda dogum yaptim.epidural sezareyen oldum.bebegim Umut u 8 mart da kucagima aldim.darisi isteyen arkadaslarimin basina insallah. Simdilik bebegim cok zamanimi aliyor. Hayatimda bu kadarcok yer kaplayagini dusunmemistim.artik tum dunya o oluyor.hayatim onun etrafinda geciyor.ilk gunler psikolojim kotuydu.simdilerdebiraz daha sakinim.size onetime: gebelikle iligili degil de daha cok Doğum sonrasi bebek bakimi ile ilgili seyler okuyun,izleyin. Gebelik nasilsa kendiliginden devam ediyor.insallah sizde taxdinbu güzel duyguyu. Yakinda gorusuruz ;)

Selamlar kizlar.rumeysanin dedigi gibi ben 3. 8haftamda dogum yaptim.epidural sezareyen oldum.bebegim Umut u 8 mart da kucagima aldim.darisi isteyen arkadaslarimin basina insallah. Simdilik bebegim cok zamanimi aliyor. Hayatimda bu kadarcok yer kaplayagini dusunmemistim.artik tum dunya o oluyor.hayatim onun etrafinda geciyor.ilk gunler psikolojim kotuydu.simdilerdebiraz daha sakinim.size onetime: gebelikle iligili degil de daha cok Doğum sonrasi bebek bakimi ile ilgili seyler okuyun,izleyin. Gebelik nasilsa kendiliginden devam ediyor.insallah sizde taxdinbu güzel duyguyu. Yakinda gorusuruz ;)
Ay ne güzel. Maşallah Umut bebeğe ve annesine:16::16::16:

Bercem nerdesin canım....neler yapıyorsunn...gel anlat lütfen merak ediyorum seni

Son düzenleme:
sosyoloğuuummmmm:16::16::16: hayırlı uğurlu olsun:16::16::16:

zaman çok çabuk geçmiş daha dün gibi hamilelik haberlerinizi hatırlıyorum, darısı başımıza....

Meltemcim canim.seni cok iyi anliyorum.ne guzel umut unu guzel bir gunde kadinlar gununde kucagina almissin.en guzel hediyen olmus oglun sana.psigolajin bozulmasi cok normal iyi toparlanmissin sen ben 20 gün kafayi yiyecem sandım sonra kendime geldim.rabbim uzun ömürler versin inşallah. Resmini bekliyoruz.az daha toparlan.bumdan sonra herşey çok güzel olacak.

hayirli ugurlu olsun cnm oglusumda 8 mart dogumlu:16:

nazlım hayırdır diyet mi? sen tatlı krizlerini nasıl durduruyorsun... ben hem diyet yaptığımı iddia ediyorum hem de utanmadan çikolata yiyiyyorum hem de fıstıklı:17::17:

:1::1::1:yok Cemrem ben iddiyalıyım biraz..kasımın 15 başladım.tam 4 ay oldu.çok şükür 14.600 gitti...daha da hidecek in şa Allah. ..

Gunaydin gacilar
Nasilsiniz bakalim zaman gecmio gibi geliyo bana ama baktimda sweet bir hyasina getirmis pasasini :9::9:

Gunaydin gacilar
Nasilsiniz bakalim zaman gecmio gibi geliyo bana ama baktimda sweet bir hyasina getirmis pasasini :9::9:

oyle cnm oyle cookk cabuk geciyo zaman farketmiyoruz. teyzesi buyuduk artik bebeklikten ciktik yuruyoruz paytak paytak ortaliklarda:9::9: sen ne durumdasin?

oyle cnm oyle cookk cabuk geciyo zaman farketmiyoruz. teyzesi buyuduk artik bebeklikten ciktik yuruyoruz paytak paytak ortaliklarda:9::9: sen ne durumdasin?

Ben basimi kasiycakvakit bulamiyom bitlencem bu gidisle :9::9::9: kucakci ve bana cok duskun is yapamiyom ve gunduz uykumuz yok nerdeyse son 2 gun ise basliycam p.tesi bakalim nolcak , yogurt meyve vermeye basladim azar azar bazen yemiyi tabi bizde genelde oyleyiz yerim senin paytaginida candir onlar yaw optum kuzularini

kızlar cuma transferim oldu ve beklemedeyim
inşallah güzel haberler veririm sizlere
şimdilik herşey yolunda dualarınızı eksik etmeyin olur mu

kızlar cuma transferim oldu ve beklemedeyim
inşallah güzel haberler veririm sizlere
şimdilik herşey yolunda dualarınızı eksik etmeyin olur mu

hayirli uğurlu olsun Allah tamana erdirsin seni inşallah merak ediyordum seni sordum kizlarada canim nerde yaptirdin tek mi transfer ettiler canim benikinciye hazirlaniyorum senin ilkmiiydi

hayirli uğurlu olsun Allah tamana erdirsin seni inşallah merak ediyordum seni sordum kizlarada canim nerde yaptirdin tek mi transfer ettiler canim benikinciye hazirlaniyorum senin ilkmiiydi

selam canım inşallah tutunurlar bu sefer :16: benim iikinciydi canım ilkini gürgan klinikte yaptırdım
hiiç memnun kalmadım ikinciyi memorialde nur dokuzeylüle yaptırdım
çok memnun kaldım biraz pahalı ama her kuruşu hakkediyorlar
inşallah sonucumu yazarkende böyle güzel şeyler yzarım

Back
X