hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Sağol un canlar. ....gelsin bakalım bücürüm sağlıkla.
Yaaaaa bu sefer ben rahatdurdum valla:1:bebiş kendisi yaptı..inatçı çıktı yav...büyük Nazlıydı gelemiyordu Nazlı oldu bu İnatçı olsun diyorum:1:ayın 9 randyevum canikolar bakalım tıp tıp görücekmiyim:1:
Bu arada eşim ve annemler benim adımı Hürrem koydular:9:her sene doğuruyormuşum guya:27::9:

güya mı resmen her sene hamilesin senenin ya başında ya sonunda kızım bırak eccik de biz doğuralım :9::9::9:rabbim sağlıkla duyursun pıtpıtları ayrıca kızım 3 çocuk kolay mı inatçı değilde uslu bi oğlun olsun adınıda mülayim koy :52::52::52::52:

:1::1::1:edepsiz sırasını beklememiş :27::27:

aynen orkim ya yaşınada bakmaz haklılar küççük hürrem olup çıktı başımıza :9::9::9: geçmiş olsun sizede ahmiş iyi oldumu op kuzumu benim için biz bügun cıs olcaz 6 ay için kocaman olduk yarı yaşımız doldu :34::34::34:

berceste canım rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla tattırsın o duyguyu senin için yakındır inşallah o zamanda :16::16::16:

diğer ufaklık nerde tumettttt son 3 gün mü test için :52::52::52::52:

güya mı resmen her sene hamilesin senenin ya başında ya sonunda kızım bırak eccik de biz doğuralım :9::9::9:rabbim sağlıkla duyursun pıtpıtları ayrıca kızım 3 çocuk kolay mı inatçı değilde uslu bi oğlun olsun adınıda mülayim koy :52::52::52::52:

aynen orkim ya yaşınada bakmaz haklılar küççük hürrem olup çıktı başımıza :9::9::9: geçmiş olsun sizede ahmiş iyi oldumu op kuzumu benim için biz bügun cıs olcaz 6 ay için kocaman olduk yarı yaşımız doldu :34::34::34:

berceste canım rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla tattırsın o duyguyu senin için yakındır inşallah o zamanda :16::16::16:

diğer ufaklık nerde tumettttt son 3 gün mü test için :52::52::52::52:
ahmis :1: iyi cok şükür. Uy kuzum şimdiden gecmis olsun. Ise basladin nasil gidiyo? Neva nasıl tepki verdi?

ahmis :1: iyi cok şükür. Uy kuzum şimdiden gecmis olsun. Ise basladin nasil gidiyo? Neva nasıl tepki verdi?

Elif neva emosun ki kiz benim kizcem asudeeee :16: biraz huysuzlugu oldu ama iyi asiyi oldu kucagima aldim sustu zaten 3 tane bacagindan cis oldu kuvuk melosummm icim gitti tutarken , kizim ikinci bakiciya gecti bi ay bakti birakti biri yarim gun olunca parayi az bulup yeni yer buldu diye dusunuyom, simdiki bu hafta basladi idare eder digerinden daha iyi gorunuyolar karnini doyuruyo en azindan digeri aci yogury corbasi bile veriyodu ....

Elif neva emosun ki kiz benim kizcem asudeeee :16: biraz huysuzlugu oldu ama iyi asiyi oldu kucagima aldim sustu zaten 3 tane bacagindan cis oldu kuvuk melosummm icim gitti tutarken , kizim ikinci bakiciya gecti bi ay bakti birakti biri yarim gun olunca parayi az bulup yeni yer buldu diye dusunuyom, simdiki bu hafta basladi idare eder digerinden daha iyi gorunuyolar karnini doyuruyo en azindan digeri aci yogury corbasi bile veriyodu ....

Acı mi o aciyi alıp onun biryerlrine surmek vardiya neyse.

geçmiş olsun kuzuma. ah o bakıcı ne vicdansızmış yyya. Allah iyilerle karşılaştırsın
Gruba can gelmis yahuu ben yokkenn :16:

huhuuuu ben geldim şekeeeer:1:

Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum:( sabahta peceteye pembe leke geldi ama simdi birsey yok

Slm şekerler. Topik biraz biraz renklenmeye başlamış.
Benim misafirlerim var eltimler bizde. Ondada var iki çocuk. Bu aralar epey hir gür geçiyor günler.
Özledim sizleri

Back
X