Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooook geçmiş olsun canım AMİİİNN inşallah kimse hastalıkla sınanmasınHerkese selam kizlar..hepinizi cokkkkkk özledim.sohbetlerimizi.bende bayadir yogundum.iyi ve kötü şeyler oldu.annemlerle kv.ler gel git oyalandik zaman gecirdik.eltimlere gittik.sora annemler memlekete döndü..7 ayim böyle gecdi neredeyse.ama malesef 1.5 ay önce kizim cok kötü zatüre oldu.ölümden döndü yavrum.Allahim öyle zor günler gecirdimki.kizlarimla esimle.simdi Rabbime çok şükür iyi kuzum.krese yollamiyorum ikisinide zaten.evdeler.iki ay yollamiycam.bagisikliklari kuvvetlensin.4 yaşi hastanede oldu kuzumun.Alllah hasta olan bütünnnn bebeklee sifa versin. Annelerede sabr.cok cok zor evlatla sinanmak.Reyyanda iyi şükür 21 ayini gecdi . çok yaramaz çok. Nazli hastanede kaldi eve geldigunde huy degistirmisdi.baya ksvga ediyorlardi.yavas yavas düzeliyor sükür.
.Iremim çok gecmis olsun.düsük yapmissin.kizin nasil?
Diger kizlar siz nasilsiniz..in Sa Allah çok cok iyisinizdur
sağol canım kızım üşütünce direk ciğere iniyo 2.5 aydır iğneler falan son seferde iğnede işe yaramadı hastaneye yatırdı drCok gecmis olsun canım hayirli si.
Kızının nesi var canim geçmiş olsun çok.
Herkese selam kizlar..hepinizi cokkkkkk özledim.sohbetlerimizi.bende bayadir yogundum.iyi ve kötü şeyler oldu.annemlerle kv.ler gel git oyalandik zaman gecirdik.eltimlere gittik.sora annemler memlekete döndü..7 ayim böyle gecdi neredeyse.ama malesef 1.5 ay önce kizim cok kötü zatüre oldu.ölümden döndü yavrum.Allahim öyle zor günler gecirdimki.kizlarimla esimle.simdi Rabbime çok şükür iyi kuzum.krese yollamiyorum ikisinide zaten.evdeler.iki ay yollamiycam.bagisikliklari kuvvetlensin.4 yaşi hastanede oldu kuzumun.Alllah hasta olan bütünnnn bebeklee sifa versin. Annelerede sabr.cok cok zor evlatla sinanmak.Reyyanda iyi şükür 21 ayini gecdi . çok yaramaz çok. Nazli hastanede kaldi eve geldigunde huy degistirmisdi.baya ksvga ediyorlardi.yavas yavas düzeliyor sükür.
.Iremim çok gecmis olsun.düsük yapmissin.kizin nasil?
Diger kizlar siz nasilsiniz..in Sa Allah çok cok iyisinizdur
sağolun kızlar, nazlımam sana da geçmiş olsun bizde 2.5 aydır çekiyoz kızımın bacakları delik deşik oldu resmen iğne yemekten o hasta ben sanki daha hastayım onla, hayattan zevk almıyo insan, amin canım inş bi daha böyle hasta olmasınlar inş rabbim yavrularımızla sınamasın ,iremnevamm çok geçmiş olsun Allah diğer evladına sağlık sıhhat versin
çok öptüüm canım
bizde sizi merak ediyoruz gelin biraz da konuşalımselam kızlar nasılsınız uzun zamandır bende yokum herkesi çok merak ediyorum
ohh maşallah yerim ben o kızıselam kızlar nabersiniz uzun süredir yoktum umarım her şey yolundadır. benim kızım iyi çok şükür hızla büyüyor ve beni çok yoruyor o yüzden gelemiyorum şimdi bir de yürümeye başladı peşinde pervaneyim. çok çok öpüyorum hepinzi canlarım
hayirlisi olsun cnm ama Allah kismet ederse bnde istiyorum 3 tane.2. icin basladik bileCanlar merhaba.biz şükür iyiyiz.iremim sozede cok gecmis olsun.malesef cocuklar hasta olunca oyle oluyor.kizlar biz iyilesmisdik.ama 1 ay önce krese yolladim.bu seferde ağır grib gecirdiler.buyuk kizim hala oksuruyor.iste böyle bizde.bu aralar bendede 3 çocuk isteyi var.cok erken biliyorum ama istek esimden kaynaklaniyor ola bilir.o istiyor cunki.siz bana delirme diyin yapma sakin diyin bakamazsin diyin.tam istemeden vazgeceyim.
Hepinizi cok ama cok ozledim ilk goz agrilarim
Ayy canim benim hayirlisi olsun sizede.zamanı tabii 2 ci bebis icin.ben zaten agustosa kadar yapamamda.eylul filan diyorum.ama kendimi uzaklasdiriyim diyorum bu fikirden.3 4 sene gecsin diyorum.kararsizim.hele bir agustos gelsinde bakalim ne olucak.hayirlisi olsun cnm ama Allah kismet ederse bnde istiyorum 3 tane.2. icin basladik bile![]()
ya ne zmn olacagini bilmiyoruz zaten. 2.ninde hemen gelmeye niyeti yok galiba. 4 aydir gelen yok:) nisanda da tr ye gidiyoruz. 3 ay ordayiz. kismet artikAyy canim benim hayirlisi olsun sizede.zamanı tabii 2 ci bebis icin.ben zaten agustosa kadar yapamamda.eylul filan diyorum.ama kendimi uzaklasdiriyim diyorum bu fikirden.3 4 sene gecsin diyorum.kararsizim.hele bir agustos gelsinde bakalim ne olucak.
Olur in sa Allah..super gidin gezin.insan ozluyor vatanini.benim kizlar cok şükür anlasiyorlar.kavga oluyor arada tabii.ama genelde iyiyiz.buyuk kizcem kardesine diyor.Reyyan benim askim birtanem herseyim.reyyanda tekrar ediyor bitanem askim diye.cok tatli oluyorlar.onumuzdeki ayda 2 yasa girecek Reyyan.ya ne zmn olacagini bilmiyoruz zaten. 2.ninde hemen gelmeye niyeti yok galiba. 4 aydir gelen yok:) nisanda da tr ye gidiyoruz. 3 ay ordayiz. kismet artik
senin cimcimeler napiyor. guzel oynuyorlarmi beraber
saolasin cnm. reyyaninda simdiden dogum gunu kutlu olsun. ne guzel oynuyolarsa evde bunaliyor halid tek basina. iki gundur hava iyi ve biz parklardayiz,Olur in sa Allah..super gidin gezin.insan ozluyor vatanini.benim kizlar cok şükür anlasiyorlar.kavga oluyor arada tabii.ama genelde iyiyiz.buyuk kizcem kardesine diyor.Reyyan benim askim birtanem herseyim.reyyanda tekrar ediyor bitanem askim diye.cok tatli oluyorlar.onumuzdeki ayda 2 yasa girecek Reyyan.
Senin paşa nasil.dogum gunu kutlu olsun miniyin.nice yaşlara saglikla.