hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Arca cinsiyeti neydi bunun? ben hep unutuyorum ya. Herkezle konuşmaktan kafam karışıyor . Ve ilk İ kızdı dimi ?
Bana 12 ci günde kaldım diyen sendin dimi :KK64:

Kiz yok yemedim sende benim dr gibi konusma uzun zamandir eve cerez almiyorum:KK70::KK70:ruyayi saka diyorum.. Yemekleri belki biraz fazla kaciriyor olabilirim ama bakalim 3 hafta sonra tekrar gel dedi ve hep kansizlik çıkıyor

Valla bende son 3 ayda alıyorum ne alıyorsam
Böyle inanılmaz bir miğdede kazınma oluyor bende doymuyorum resmen çok yiyorum
Öyle kendini frenleyecek şekilde değil yani imkanı yok heryere saldırıyorum ben :KK70:

Valla bende son 3 ayda alıyorum ne alıyorsam
Böyle inanılmaz bir miğdede kazınma oluyor bende doymuyorum resmen çok yiyorum
Öyle kendini frenleyecek şekilde değil yani imkanı yok heryere saldırıyorum ben :KK70:
Yok amam bacim kimseyi inandiramiyorum su 1 ayimi düşünüyorum onceki yiyislerimden hic farki yok.. Ilk hamileligimde cok yememe ragmen son ayimda hic almamistim

Selam cicişlerrrr:KK54::KK54::KK54:

Arcaaaa bugün şiddetli miğde bulantısına Marus kaldım ne güzel sakindim yaa, bu ne berbat bişi böyle kızlarımda birincisinde hiç olmadı bulantı ikincisinde iki hafta oldu sadece ama hiç çıkarmamıştım.
Bunda çoook hafif Miğdem kaynıyor gibi ama sakindi birinci kızım gibi
Ne olduysa bugün çok şiddetlendi Nevar neyok çıktı hep:KK61:

Arcaaaa bugün şiddetli miğde bulantısına Marus kaldım ne güzel sakindim yaa, bu ne berbat bişi böyle kızlarımda birincisinde hiç olmadı bulantı ikincisinde iki hafta oldu sadece ama hiç çıkarmamıştım.
Bunda çoook hafif Miğdem kaynıyor gibi ama sakindi birinci kızım gibi
Ne olduysa bugün çok şiddetlendi Nevar neyok çıktı hep:KK61:
Sen benden daha ii bilirsinki canim hic bi hamilelik birbirini tutmuyormus..benimde ilkimde azcik bulantim olmustu bunda bulantidan gozumu acamadim hic kusmadim ama.. Bide gobek donerken agir gecermis bakarsin seninkide oyledirde erkek olur bu sefer.. Insallah kisa surer canim kotu bise sonucta

Sen benden daha ii bilirsinki canim hic bi hamilelik birbirini tutmuyormus..benimde ilkimde azcik bulantim olmustu bunda bulantidan gozumu acamadim hic kusmadim ama.. Bide gobek donerken agir gecermis bakarsin seninkide oyledirde erkek olur bu sefer.. Insallah kisa surer canim kotu bise sonucta

İnşallah Can'ım dün gibi bugünümde kötü geçti :((

Kızlar cuma sabahı 3:49 da oglum dogdu. Bu Aksam eve geldik büyük oglum arada zarar vermeye calısıor ins kolay atlatırız bu dönemi:( zaten ilk de lohusa depresyonu gecırmıstım bu sefer aynı seyleri yasamaktan korkuorum. Dua edin bize

Kızlar cuma sabahı 3:49 da oglum dogdu. Bu Aksam eve geldik büyük oglum arada zarar vermeye calısıor ins kolay atlatırız bu dönemi:KK43: zaten ilk de lohusa depresyonu gecırmıstım bu sefer aynı seyleri yasamaktan korkuorum. Dua edin bize

Can'ım gözünüz aydın tebrik ederim öncelikle
Bebişinle kavuştuğun için :KK9:
Darısı bizlere artık
Aman bebişi kardeşiyle yanlız bırakma
İlk Zaman'larda kıskanır ama Zaman'la alışır kabullenir artık.sıkma Can'ını bebişinin tadını çıkar.

Kızlar cuma sabahı 3:49 da oglum dogdu. Bu Aksam eve geldik büyük oglum arada zarar vermeye calısıor ins kolay atlatırız bu dönemi:KK43: zaten ilk de lohusa depresyonu gecırmıstım bu sefer aynı seyleri yasamaktan korkuorum. Dua edin bize
Canim benim tebrik ederim .merak etme gecicek alisicak oglusun kardesine.abilik yapicak bir sure sonra.hiccc endiselenme.kendine dikkat etmeye calis.gule gule buyutun ogluslarinizi.
Diger kizlar nasilsiniz .kikim arcam hamilelik nasil gidiyor.bende iyilik sukur.bu gun erkek kardesimin nisani gidemedim tabii.kaldimmi bu gurbet ellerde:KK48: Foto video atiyor annem Oyle bakiyorum iste .keske orda olsaydim yaaaa:KK14: efkarlandim.gurbetcilik ne zormus anam:KK59:

Can'ım gözünüz aydın tebrik ederim öncelikle
Bebişinle kavuştuğun için :KK9:
Darısı bizlere artık
Aman bebişi kardeşiyle yanlız bırakma
İlk Zaman'larda kıskanır ama Zaman'la alışır kabullenir artık.sıkma Can'ını bebişinin tadını çıkar.

Canim benim tebrik ederim .merak etme gecicek alisicak oglusun kardesine.abilik yapicak bir sure sonra.hiccc endiselenme.kendine dikkat etmeye calis.gule gule buyutun ogluslarinizi.
Diger kizlar nasilsiniz .kikim arcam hamilelik nasil gidiyor.bende iyilik sukur.bu gun erkek kardesimin nisani gidemedim tabii.kaldimmi bu gurbet ellerde:KK48: Foto video atiyor annem Oyle bakiyorum iste .keske orda olsaydim yaaaa:KK14: efkarlandim.gurbetcilik ne zormus anam:KK59:
saolun kizlar. ins cok surmeden alisir. lohusalik gecinde calismaya baslicam annem ikisiyle kalcak cok zor olur yoksa ona

hayırlı uğurlu olsun canım
inşallah bu sefer depresyon falan olmaz
artık biraz kıskançlık olacak

Tebrik ederim canim gozun aydin :nazar::nazar::nazar::nazar::KK200:darisi bize insallah

İyi gidiyor cok sukur canim.. Evet gurbetlik cok kötü bende ayni durumdayim aylardir memlekete gidemedik doguma kismetse memlekette olacam yoksa kizimla burda zor

Can'ım bulantım başlıyor yer yemez başka ne olsun :((
Yarın ilk randevumuz acık heyecanlıyız ilk defa kese ve kalbi duyacam inşallah

Can'ım bulantım başlıyor yer yemez başka ne olsun :KK43:(
Yarın ilk randevumuz acık heyecanlıyız ilk defa kese ve kalbi duyacam inşallah
Ay canim kikim benim biliyorum ne zordur o bulantilar.gitdikce azalicak in SA Allah biliyorsun benden tecrubelisin.yarin guzel haberlerini bekliycez.zaten bulanti filan varsa hersey kesin yolundadir goruceksin

Back
X