hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çok olmamış aslında kaç yıllık evlisin ve ne kadar korundun
bu arada umutsuz olma canım sakın çünkü her şeyin bir zamanı var bende zamanında çok takıldım neden çocuğum olmuyor diye ama ne oldu kendimi harap ettim 3 yılımı depresyonda geçirdim (bana sorsan çok iyiydim ama ) daha sonra ayneye bir baktım kendimi ne hale sokmuşum ben dedim bildiğin kocakarıya dönmüştüm:KK48: hayat akıyo çocuk olmasada ve ben sadece buna takılarak herşeyi kaçırdığımı evliliğimi çıkmaza sürüklediğimi en önemlisi ben kendimle eğlenmeyi mutlu olmayı bilirken mutsuz biri olmuştum son bir buçuk senedir herşey daha güzel çünkü olmuyo neden Allahım neden diye sormayı bıraktım
olmazsa olmaz olursa ballı kaymak dedim şimdi yeniden gidecem tedaviye bu dördüncü ve hiiçç umurumda değil sonuç negatif olursa gerçekten biraz ağlarım yine geçer:KK48: sen de daha yolun başındasın öyle şeyler olduki kadınlar kulübünde şaşarsın :KK68::KK68: umtsuz olma pozitif ol çünkü herey olacağına varıyo:KK19::KK19:
Ben yenı evlıyım daha 1 yıl olmadı dedıyın gıbı fazla da depresyona gırmedım amma yıne de sınırım bozuluyor ve sorunun ne oldugunu bılmemek moralımı bozuyır doktorlar ıkınızde de her sey yolunda dıyor.Artik ben de bosladim kendime zaman ayiriyorum hayatdan zevk almaya bakiyorum amma beynimin bir kosesunde hep var bu sorun

Ben yenı evlıyım daha 1 yıl olmadı dedıyın gıbı fazla da depresyona gırmedım amma yıne de sınırım bozuluyor ve sorunun ne oldugunu bılmemek moralımı bozuyır doktorlar ıkınızde de her sey yolunda dıyor.Artik ben de bosladim kendime zaman ayiriyorum hayatdan zevk almaya bakiyorum amma beynimin bir kosesunde hep var bu sorun
sorun yok diyorlarsa yoktur ve tadını çıkart rahim kendini 1 yılda hazırlar canım
eli kulağındadır yakında olur tadını çıkart bu günlerinin :KK37:

oyy canımsın yaa napayım adeti bekliyorum işte
bugün tedavi için hazırlıklarımı yaptım ağda falan
artık hazırım gelsinde gideyim inşallah sağol düşündüğün için
Canım benim ne demek.hadi bakalım besmeleyle inşallah.çifter çifter gelirler inşallah Canım.habersiz bırakma bizi.

Slm kizlar benim yazdigim saatlerde siz olmuyorsunuz sizin yazdığınızda ben uyumus oluyorum malum hem hamilelik bi yandan kizim hem erken uyanıyorum o saate pilim bitmis oluyor :KK53:

Ben genelde bakıyorum ama benim girdiğim zamanlarda kimseyi yakalayamiuorum.epeydir ses yok kızlardan.bu aralar senin takipcinim.ozelliklle:)
oyy yeirim yeirim seni
ben de ha oldum ha olcam inşallah canım yaa
sağol hayırlısıyla inşallah bende kavuşurum tüm isteyenlerle birlikte inşallah

Slm kizlar benim yazdigim saatlerde siz olmuyorsunuz sizin yazdığınızda ben uyumus oluyorum malum hem hamilelik bi yandan kizim hem erken uyanıyorum o saate pilim bitmis oluyor :KK53:
olsun arada yazda haber alalım sizden :KK66:

Kızlar benim kayınvalidem vefat etti Türkiye'ye uçtuk cenaze için 1 hafta oradaydık .
Eve döndüm şükür ama misafirlerin ardı arkası kesilmiyor bu sebepten pek vaktim olmuyor girmeye.
Umarım herkes iyidir . Öpüldünüz

ben de iki sipayla ugrasmaktan yorgun dusuyorum. dun 8 de basladim uyutmaya 1 e kadar gaz sancisi cekti agladi tabi bn de artik fenalardaydim:KK47:

"hayalimsin1, post: 44506825, member: 369603"]Kızlar benim kayınvalidem vefat etti Türkiye'ye uçtuk cenaze için 1 hafta oradaydık .
Eve döndüm şükür ama misafirlerin ardı arkası kesilmiyor bu sebepten pek vaktim olmuyor girmeye.
Umarım herkes iyidir . Öpüldünüz[/QUOTE]
Başınız sağolsun. Allah mekanini cennet etsin.

Slm kizlar benim yazdigim saatlerde siz olmuyorsunuz sizin yazdığınızda ben mus oluyorum malum hem hamilelik bi yandan kizim hem erken uyanıyorum o saate pilim bitmis oluyor :KK53:
Canim bunlar sanki iyi gunlerimiz gibi geliuor bana bak ikinviule ugrasanlar ortalikta hic yok orkidemm mesela sesi yok hic sewetim de zor durumdaymis:(

Kızlar benim kayınvalidem vefat etti Türkiye'ye uçtuk cenaze için 1 hafta oradaydık .
Basiniz sagolsun canim

Canim bunlar sanki iyi gunlerimiz gibi geliuor bana bak ikinviule ugrasanlar ortalikta hic yok orkidemm mesela sesi yok hic sewetim de zor durumdaymis:KK43:
İnsallah akilli olurlarda rahat buyuturuz..aynen sesi cikmiyor orkidenin aman kotu bise olmasinda varsin gec yazsinlar..bu arada gaz sancisi icin bir cok denenmis yontemim var ilk kizimda ama kökten çözümü fitille buldum ben ilgilenenleri bizzat aydinlatabilirim :KK76::KK76::KK200:

Allah sabır versin canım. yok bizimki sitem değil sadece nasıl olduğunuzu merak ediyoruz işte
kendine dikkat ett çok yıpratma kendini sen iki canlısın

ay lutfen belki bzde de ise yarar soyle

İnsallah akilli olurlarda rahat buyuturuz..aynen sesi cikmiyor orkidenin aman kotu bise olmasinda varsin gec yazsinlar..bu arada gaz sancisi icin bir cok denenmis yontemim var ilk kizimda ama kökten çözümü fitille buldum ben ilgilenenleri bizzat aydinlatabilirim :KK76::KK76::KK200:

Back
X