hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Selamlar hanımlar!!!
Ne zamandır dışarıdan sessizce takip ediyordum sonradan adeta bağımlısı oldum buranın, bende dedim artık üye olayım da muhabbet edeyim dedim dert ortaklarımla:KK66: şimdi kızlar 6 aydır evliyim benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarımın karnı burnunda ama bende tık yok artık endişe etmeye başladım sizce ümit var mı??
Oncelikle hos geldin canimcim..Umitsiz hic bir vaka yoktur diyorum bence bunu herzaman demisimdir olmasa benim olmazdi..simdi gelelim sorularimiza kac aydir deniyorsun ve adetlerin duzenlimi şekerim

Selam kiki naber:KK54:

Kiki iyi fena değil , bulantılar şidetti azaldı ama hala var yani , içimde bulgur kaynıyor sanki sürekli çok gıcık :KK48:
Evim merdivenli inip çıkarken soluk soluğa kalıyorum şimdiden .
Oda bu haftalarda hamileler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlarmış ondan olsa gerek ,59 dum 3 kilo aldım 61 oldum işte
Hayırlısı

Oncelikle hos geldin canimcim..Umitsiz hic bir vaka yoktur diyorum bence bunu herzaman demisimdir olmasa benim olmazdi..simdi gelelim sorularimiza kac aydir deniyorsun ve adetlerin duzenlimi şekerim

Aslında bilinçli olarak 4 aydır deniyoruz öncesinde yumurtlama günü falan pek bilmezdim rasgele yapıyorduk, sonra araştırdım baya internetten sonra adet günlerimi takip etmeye başladım.. Ben aslında adetlerim düzenli diye düşünüyordum ama bir kaç ay sonra farkettim ki bir ay 30 günde bir oluyorum bir ay 25 günde bir oluyorum düzensizmiş yani.. Böyle böyle yeni farkettim bazı şeyleri işte ))

Kiki iyi fena değil , bulantılar şidetti azaldı ama hala var yani , içimde bulgur kaynıyor sanki sürekli çok gıcık :KK48:
Evim merdivenli inip çıkarken soluk soluğa kalıyorum şimdiden .
Oda bu haftalarda hamileler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlarmış ondan olsa gerek ,59 dum 3 kilo aldım 61 oldum işte
Hayırlısı
Bian once gecer inşallah o kaynamada..iyisin iyi keyfine bak sen veririz kilolari dert etme canim benim..biz kiza isim bulamadik daha yaa

Konunun adını görünce çok dikkatimi çekti çok beğendim.. Çocukları çok severim annelik benim için bir amaç gerçekten varlığım sanki anne olunca tamamlanacak gibi hissediyorum.. Ve inşallah Rabbimin izni ve inayetiyle O BEBEK BURAYA GELECEK DİYORUM..;))

Aslında bilinçli olarak 4 aydır deniyoruz öncesinde yumurtlama günü falan pek bilmezdim rasgele yapıyorduk, sonra araştırdım baya internetten sonra adet günlerimi takip etmeye başladım.. Ben aslında adetlerim düzenli diye düşünüyordum ama bir kaç ay sonra farkettim ki bir ay 30 günde bir oluyorum bir ay 25 günde bir oluyorum düzensizmiş yani.. Böyle böyle yeni farkettim bazı şeyleri işte ))
Aslinda duzensiz sayilmaz canim gayet guzel biraz daha arastirip dene bakalim inşallah cok bekletmeden gelir.. Saglikli bi insanda bile dr lar 1 seneden once müdahale etmiyorlar.. Duzensizlik diyorsan ben senede 3 kere anca olurdum bak ayda demiyorum senede 3 defa..ilk kizima 4 sene sonra asilamayla kavustuk 2. Si biz korunurken supriz yapti kisacasi kaderinde varsa sen istemesende olur canim benim keyfine bak denemeye devam et evliliginin tadinida çıkarmaya bak bi yandan..hayati kendine zehir etme

Konunun adını görünce çok dikkatimi çekti çok beğendim.. Çocukları çok severim annelik benim için bir amaç gerçekten varlığım sanki anne olunca tamamlanacak gibi hissediyorum.. Ve inşallah Rabbimin izni ve inayetiyle O BEBEK BURAYA GELECEK DİYORUM..:KK66:)
Adim esimle ikimizin kisaltmasi.. Insallah en kisa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın canim bu arada son adetin ne zaman gun saymaya baslayalimmi

Aslinda duzensiz sayilmaz canim gayet guzel biraz daha arastirip dene bakalim inşallah cok bekletmeden gelir.. Saglikli bi insanda bile dr lar 1 seneden once müdahale etmiyorlar.. Duzensizlik diyorsan ben senede 3 kere anca olurdum bak ayda demiyorum senede 3 defa..ilk kizima 4 sene sonra asilamayla kavustuk 2. Si biz korunurken supriz yapti kisacasi kaderinde varsa sen istemesende olur canim benim keyfine bak denemeye devam et evliliginin tadinida çıkarmaya bak bi yandan..hayati kendine zehir etme

Aslında çok haklısınız her şey kader planında gerçekleşiyor.. Bunun da çok iyi farkındayım ama işte biz kadınlar çok sabırsızız her şeyin hemen olmasını istiyoruz.. Demek ki rabbim biraz ona yönelmemi dua dua yakarmamı istiyor belki de, bakalım Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler ;)

Adim esimle ikimizin kisaltmasi.. Insallah en kisa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın canim bu arada son adetin ne zaman gun saymaya baslayalimmi
Son adetim bugün itibariyle bitti, yarın soğan suyu kürü varmış burdan öğrendim kullananlar baya memnun bi ona başlayayım diyorum belki şifa olur))

Canim idare et ben benim ismime guzel dedin sandim bu saatler olunca pilim bitiyor yanlis okumuşum yazdigini:rolleyes:

Sen bilirsin dene bakalim ben onuda denedim hic bise olmadi belkide iltihap yoktu onda faydali die biliyorum cunku..ben asilama zamani hergun ananas yemistim 3. 4 dilim felan bide bal tarcin corekotu kuru yapmistim bide onu arastir istersen bu kur yumurta kalitesini arttiriyor

Sen bilirsin dene bakalim ben onuda denedim hic bise olmadi belkide iltihap yoktu onda faydali die biliyorum cunku..ben asilama zamani hergun ananas yemistim 3. 4 dilim felan bide bal tarcin corekotu kuru yapmistim bide onu arastir istersen bu kur yumurta kalitesini arttiriyor
Hımm evet onu da duymuştum ikisini birlikte yapsam bi problem olur mu sizce ?

kızlarrr selam.aranızda polıkıstık over hastası olan ve adet sorunu yasayan warmı?????
LUTFEN YAZIN :(((((

Ben varim canim ne istersen sorabilirsin

ay cnım hamılesın ne guzel.Rabbim bızede nasıb eder ıns.kısaca anlatım sana cnm.benım kızlıgımdan berı war pko.6 ay adet gormedıgm olmustur mesela.mınık mınık bı suru kıstım war.ve ılacsız gelmeyen adetım war.su son ıkı aydır sogan suyuyla gtırıyorum.. :( evlıyım 3bucuk yıl oldu.1 senedır dusunuyoruz.yasmın hapını ıctım 1 sene.bebek dusunmeye bslayınca braktım ama 3 ay gene yok adet.duzelmıstır dıe sevınırken gene aynı :( neyse doktora gttık baktı tbı doktor yumurtalıklarda cok kıst war dedı ama gebe kalmana engel dııl dedı.klomenle bsladık.1 2 3 derken klomen işe yaramadı.1.sınde 16mm yumurtam oldu.doktor normal yolla deneyın dedı ama regl oldum :( sonra iğneye gectık gonalflere.3 yumurtam oldu hepsıde 16mm.tevafuga bakarmısın :) sora napalım durum da yok derken doktor asılama yapalım ddı ok dedık onada.olduk.1 haftaya adetım geldı mafoldum :( Rabbim dedım demekkı waktı war.ama doktorumda çok ılgılı dııldı.asılamadan sora benımle gorusmedı bıle.jeldir bısıdır wermedı.çok kızgınım hala.para olarak baktı bıze kısaca.şimdı yenı bı doktora bsladım.baktı pko dedı.hemen rahım fılmı ıstedı.ama oncekı doktorum adını bıle anmamıstı.cok zor gectı film benım ıcın :( ama değdi.tuplerım acıktı.smdı ıgneyle bslıycaz.bu kez puregon ıgne werdı doktor.adetımı beklıyoruz.we nasıpse 2.asılamayı olucam ıns..böle cnm.bana surecını anlatırmısın sende ???okadar korkuyorum kı bebegım olmucak dıye.umut ol bana :((((((

Back
X