Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimoncelikle allah en kisa zamanda nasip eder insallah..gelelim benim oyküme..benimde kizligimdan beri pko var ama ben bunu evlendikten sonra ogrendim.ilk sene bebek istemedigimiz icin korunduk yasminle zaten adet duzensizligide var die bi yandan tedavi amacli baktik..cocuk istedigimizde 1 seneye yakin kendimiz denedik olmadi tabi bu arada ben adet olmuyordum die bebekte olmuyodu..ilk gittigim dr beni hep tedavisiz oyaladi sonra dr degistim ondada aynen senin basindan gecenlere benzer seyler gecti hapla basladik hic yumurtam buyumedi benim icin yikim oldu resmen kendimi cok inandirmisrim olacak die sonra bizde gonal f e gectik ondada cok dusuk dozda cok yumurtam oldu dr kendiniz deneyin dedi catlatma ignesi verdi o ayda husran tabi.sonra tekrar hapa gectik o ayda kist oldu 1 ay yasmin verdi..sonra tekrar igneye gectik o ay asilamayi denedik tabi bizden cok para aldilar muayene parasi yol parasi asilama parasi derken soydular bizi resmen tabi asilama tutmadi kesin olacak gozuyle bakiyorduk olmadi..sonra aynen senin gibi kendimi kurlere verdim gram adetim gelmedi sinirden kendi kendimi yedim..sonra tekrar deneyelim dedik tabi bu arada seneler geciyirdu..ben memelekete ailemin yaninda tedaviye basladim adana baskent hastanesinde hem orda kafam dagiliyordu tek degildim bu hastaneye olursa olur olmazsa olmaz gibisinden gitiim..tabi bu arada rahim filmi felan cekilmisti onxeden bise cikmadi cok sukur..dr alttan bakti adetliyken sulu ultrason die biseymis onu yapamadi canim cok yandi megerse bende rahim agzi daralmasi varmis anlayacagin bu zamana kadar olan tedavi hep bosa gitmis..ufak bi operasyonla actilar onu biz tekrardan kendimiz denemeye basladik dr belki olur dedi cunku tabi yine aylarca husran..sonra bu dr a adanaya ben tekrar gittim bu dr a basladim yine gonal f le 2 yumurtam oldu ben kesin olmayacak bu sefer dedim cunku ilk igneli tedavimde 20 tane kadar yumurtam olmustu..dr bizim icin 1 tanesi onemli dedi neyse asilama oldum beni 10 dk. Yatirdi kalk dedi dedim ya tutmazsa hayir ilk 8 dk onemli dedi ve ben cok umitsiz bi sekilde kalktim..o gunun aksami ve gun asiri iliski dedi biz ne dediyse yaptik progestan felan kullandim hap cok sukur o ay bebegimiz hic umidimiz olmadigi anda geldi..suan 2. Bebegimi bekliyorum buda bize korunurken ve ben ilk kizimi emzirirken aman hamile olmayim die gozumden sakinirken geldi..darisi sana insallah canim benim umutsuz vaka degilsin dedigim gibi olmasa benim olmazdi..aklina ne takilirsa sor..bu arada bu tutan asilamamda adetimin ilk gununden itibaren ananas yedim gunde 3dilim felan bide bal tarcin corek otu kuru yaptimay cnım hamılesın ne guzel.Rabbim bızede nasıb eder ıns.kısaca anlatım sana cnm.benım kızlıgımdan berı war pko.6 ay adet gormedıgm olmustur mesela.mınık mınık bı suru kıstım war.ve ılacsız gelmeyen adetım war.su son ıkı aydır sogan suyuyla gtırıyorum..evlıyım 3bucuk yıl oldu.1 senedır dusunuyoruz.yasmın hapını ıctım 1 sene.bebek dusunmeye bslayınca braktım ama 3 ay gene yok adet.duzelmıstır dıe sevınırken gene aynı
neyse doktora gttık baktı tbı doktor yumurtalıklarda cok kıst war dedı ama gebe kalmana engel dııl dedı.klomenle bsladık.1 2 3 derken klomen işe yaramadı.1.sınde 16mm yumurtam oldu.doktor normal yolla deneyın dedı ama regl oldum
sonra iğneye gectık gonalflere.3 yumurtam oldu hepsıde 16mm.tevafuga bakarmısın :) sora napalım durum da yok derken doktor asılama yapalım ddı ok dedık onada.olduk.1 haftaya adetım geldı mafoldum
Rabbim dedım demekkı waktı war.ama doktorumda çok ılgılı dııldı.asılamadan sora benımle gorusmedı bıle.jeldir bısıdır wermedı.çok kızgınım hala.para olarak baktı bıze kısaca.şimdı yenı bı doktora bsladım.baktı pko dedı.hemen rahım fılmı ıstedı.ama oncekı doktorum adını bıle anmamıstı.cok zor gectı film benım ıcın
ama değdi.tuplerım acıktı.smdı ıgneyle bslıycaz.bu kez puregon ıgne werdı doktor.adetımı beklıyoruz.we nasıpse 2.asılamayı olucam ıns..böle cnm.bana surecını anlatırmısın sende ???okadar korkuyorum kı bebegım olmucak dıye.umut ol bana
(((((
Yok cnm benim olmadi ama dikkat et dusuk belirtisi cunku ilac kullaniyormusunkızlar aranızda gebeliğin ilk haftalarında koyu renkli lekelenme yaşayan oldu mu acaba?
evet canım kullanıyorum ama kesilmediYok cnm benim olmadi ama dikkat et dusuk belirtisi cunku ilac kullaniyormusun
Dr la gorusseydin..uzan kalkma yerinden ayaklarini yukari koyarak uzan..adet sokturucu yiyeceklerden uzak dur nane maydanoz hurma corekotu felan.ama sen bi dr a soyle belki igne felan verirevet canım kullanıyorum ama kesilmedi
Bu arada kac haftaliksinevet canım kullanıyorum ama kesilmedi
Sen bence dr la gorus canim allah korusun bise olmasin cokta yeniymis..belki ilacin dozunu arttirirtam 5+0 canm
gidicem canım yarınSen bence dr la gorus canim allah korusun bise olmasin cokta yeniymis..belki ilacin dozunu arttirir
Canimoncelikle allah en kisa zamanda nasip eder insallah..gelelim benim oyküme..benimde kizligimdan beri pko var ama ben bunu evlendikten sonra ogrendim.ilk sene bebek istemedigimiz icin korunduk yasminle zaten adet duzensizligide var die bi yandan tedavi amacli baktik..cocuk istedigimizde 1 seneye yakin kendimiz denedik olmadi tabi bu arada ben adet olmuyordum die bebekte olmuyodu..ilk gittigim dr beni hep tedavisiz oyaladi sonra dr degistim ondada aynen senin basindan gecenlere benzer seyler gecti hapla basladik hic yumurtam buyumedi benim icin yikim oldu resmen kendimi cok inandirmisrim olacak die sonra bizde gonal f e gectik ondada cok dusuk dozda cok yumurtam oldu dr kendiniz deneyin dedi catlatma ignesi verdi o ayda husran tabi.sonra tekrar hapa gectik o ayda kist oldu 1 ay yasmin verdi..sonra tekrar igneye gectik o ay asilamayi denedik tabi bizden cok para aldilar muayene parasi yol parasi asilama parasi derken soydular bizi resmen tabi asilama tutmadi kesin olacak gozuyle bakiyorduk olmadi..sonra aynen senin gibi kendimi kurlere verdim gram adetim gelmedi sinirden kendi kendimi yedim..sonra tekrar deneyelim dedik tabi bu arada seneler geciyirdu..ben memelekete ailemin yaninda tedaviye basladim adana baskent hastanesinde hem orda kafam dagiliyordu tek degildim bu hastaneye olursa olur olmazsa olmaz gibisinden gitiim..tabi bu arada rahim filmi felan cekilmisti onxeden bise cikmadi cok sukur..dr alttan bakti adetliyken sulu ultrason die biseymis onu yapamadi canim cok yandi megerse bende rahim agzi daralmasi varmis anlayacagin bu zamana kadar olan tedavi hep bosa gitmis..ufak bi operasyonla actilar onu biz tekrardan kendimiz denemeye basladik dr belki olur dedi cunku tabi yine aylarca husran..sonra bu dr a adanaya ben tekrar gittim bu dr a basladim yine gonal f le 2 yumurtam oldu ben kesin olmayacak bu sefer dedim cunku ilk igneli tedavimde 20 tane kadar yumurtam olmustu..dr bizim icin 1 tanesi onemli dedi neyse asilama oldum beni 10 dk. Yatirdi kalk dedi dedim ya tutmazsa hayir ilk 8 dk onemli dedi ve ben cok umitsiz bi sekilde kalktim..o gunun aksami ve gun asiri iliski dedi biz ne dediyse yaptik progestan felan kullandim hap cok sukur o ay bebegimiz hic umidimiz olmadigi anda geldi..suan 2. Bebegimi bekliyorum buda bize korunurken ve ben ilk kizimi emzirirken aman hamile olmayim die gozumden sakinirken geldi..darisi sana insallah canim benim umutsuz vaka degilsin dedigim gibi olmasa benim olmazdi..aklina ne takilirsa sor..bu arada bu tutan asilamamda adetimin ilk gununden itibaren ananas yedim gunde 3dilim felan bide bal tarcin corek otu kuru yaptim
9ay beni hatırladın mı? bu ikinci bebek mi yoksa. çoook çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağına al inşallahberceste_ Canım selam!!!! N'aber? Canım inşallah çok az kaldı. Allah sana çoook ama çok hayırlı bir evlat versin. Yüzü güzel, huyu güzel, annesini babasını çok seven, kaderi güzel bir evlat...
Insallah canim ama umitsiz olma bizim gibi pko li olanlarin birazcik sabretmesi lazim..son adetin ne zaman asilama ne zamandi.. Sen bu dedigim kuru uygula istersen adetin 2. Günü basliyorsun 12. Günü birakiyorsun ben sabahlari ac karnına 1 yemek kasigi yedimRabbim ol demis olmus canim iki yavrunda.ins bu asilamam pozitif olur.ama ne bilim hic umudum yok gbi smdiden.gecenkinde cok olumlu bakiyordum.ama smdi rahim filmi falan cekildim belki farki olabilir.
Cok cok gecmis olsun canim..tukendim diyorsun simdiden 3 e yok demem diyorsun masallah sabrına hayran kaldimselam yavru ceylanlar. yahu iki çocukla pek yazamadım. oğlum acayip kıskançlık krizlerine tutuldu da ancak rahatladı. zaten cok hareketliydi. iyice hareketlendi. ikisine birden başedemedim. kreşe verdim. kız da çok hastalandı. 1 hafta hastanede yattı çıktı. ancak toparlandı. bense fiziksel olarak tükendim. ruhsal olarak çok şükür iyiyim. kikim gibi 3. olsa yok demem
bu arada kiki ve yaşamım daha önce dedim mi hatırlamıyorum hayırlı olsun bebişler. çooooooook sevindim. sağlıkla kucağınıza alın inşallah
sweetciim kucağına almışşsı maşallah. güle güle büyüt.
arca az kalmış senin de. sağlıkla gelsin.
bercem seni çok ama çok özlüyorum. dualarımdasın canım arkadaşım. aynı şekilde cemrem sen de
irem ve rümüş gelin la siz de ne güzel şen olmuş sayfa
Insallah canim ama umitsiz olma bizim gibi pko li olanlarin birazcik sabretmesi lazim..son adetin ne zaman asilama ne zamandi.. Sen bu dedigim kuru uygula istersen adetin 2. Günü basliyorsun 12. Günü birakiyorsun ben sabahlari ac karnına 1 yemek kasigi yedim
öncelikle geçmiş olsun canım iki bebek ilk zamanlar zorlar ama sen bulursun bir yolunuselam yavru ceylanlar. yahu iki çocukla pek yazamadım. oğlum acayip kıskançlık krizlerine tutuldu da ancak rahatladı. zaten cok hareketliydi. iyice hareketlendi. ikisine birden başedemedim. kreşe verdim. kız da çok hastalandı. 1 hafta hastanede yattı çıktı. ancak toparlandı. bense fiziksel olarak tükendim. ruhsal olarak çok şükür iyiyim. kikim gibi 3. olsa yok demem
bu arada kiki ve yaşamım daha önce dedim mi hatırlamıyorum hayırlı olsun bebişler. çooooooook sevindim. sağlıkla kucağınıza alın inşallah
sweetciim kucağına almışşsı maşallah. güle güle büyüt.
arca az kalmış senin de. sağlıkla gelsin.
bercem seni çok ama çok özlüyorum. dualarımdasın canım arkadaşım. aynı şekilde cemrem sen de
irem ve rümüş gelin la siz de ne güzel şen olmuş sayfa
9ay bu ikinci gebeliği canım inşallah bu sefer sağlıkla kucaklıyacak bebeklerini9ay beni hatırladın mı? bu ikinci bebek mi yoksa. çoook çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağına al inşallah
Canım tabiki hatırladım9ay beni hatırladın mı? bu ikinci bebek mi yoksa. çoook çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağına al inşallah
Ewet cnm o kuru adetinin 2. Gunu basla sabah ac karnina ye.. Ben 3 er günlük hazirliyordum 1 tatli kasigi tarcin 3 yemek kasigi bal 1 yemek kasigi corek otu koydum..ama corek otunu o anda dövüp koymak lazim yoksa etkisi gidiyor..bu arada adetin 1 gun gecmis insallah hamilesindir..bide kilo durumun ne bu hastalikta kilo cok onemliBal tarcin corekotunu mu diosun cnm?gunde sadece birkeremi yapiyim peki??bende?daha asilama olucam cnm.son adetim 14 aralikti.
Ewet cnm o kuru adetinin 2. Gunu basla sabah ac karnina ye.. Ben 3 er günlük hazirliyordum 1 tatli kasigi tarcin 3 yemek kasigi bal 1 yemek kasigi corek otu koydum..ama corek otunu o anda dövüp koymak lazim yoksa etkisi gidiyor..bu arada adetin 1 gun gecmis insallah hamilesindir..bide kilo durumun ne bu hastalikta kilo cok onemli
canım ben başladım tedaviye klomen verdi daha önce hiç içmemiştimCanım tabiki hatırladımamin canım inşallah. Bu ikinci evet ama ilkini 5. ayda kaybettik
Sen nasılsın?