hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Selam bu gün tedavi iptal oldu biraz üzüldüm ama şimdi iyiyim Şubat a yine baslayacaz

Kizlar moralim bozuk . ilk defa kv ile tartistik .gercekten senelerdir dediklerine sabr ediyordum.hic laf uzatmadim.cevab vermedim.ama sabrim kalmadi herhalde.:KK43:

Kizlar moralim bozuk . ilk defa kv ile tartistik .gercekten senelerdir dediklerine sabr ediyordum.hic laf uzatmadim.cevab vermedim.ama sabrim kalmadi herhalde.:KK43:
Sikma canini hayatim unutma su hayatta kimse kendinden daha degerli degildir..saygini koru ama alttada kalma

geldim evime iyiyim kızlar biraz ağladım üzüldüm ama dediğiniz gibi şubata şurda ne kaldıki:KK48:
yumurtalar büyümedi işte bu seferde böyle oldu hayırlısı olsun bakalım

image.webp

Ben geldim teyzelerrr
2 gün önden gidiyormuşuz 12+4 olmuş
6,5 cm boyumuz var
Cinsiyetti söylemediler okadar ısrar ettim yok
Ama ekranda bakınca yine kız gibi geldi bana :KK61:kikiki hemde busefer koca burunlu bi kız :mad:

geldim evime iyiyim kızlar biraz ağladım üzüldüm ama dediğiniz gibi şubata şurda ne kaldıki:KK48:
yumurtalar büyümedi işte bu seferde böyle oldu hayırlısı olsun bakalım
Can'ım benim hayırlısı olsun tabiide ocak bitti zaten önümüzdeki ay çifter çifter olurlar inşaallah.

Eki Görüntüle 1756440
Ben geldim teyzelerrr
6,5 cm boyumuz var
Ama ekranda bakınca yine kız gibi geldi bana :KK61:kikiki hemde busefer koca burunlu bi kız :mad:
Maşaallah kimim büyümüşsünüz iyice.rabbim hayırlısını versin kikim sağlıklı olsunda hayırlı olsundaÖnemli olan bu.

Amaaann Can'ım sıkma canını oboşversene seni üzeni sende üzeceksin.kimsenin seni saçma şeyler için üzmesine izin verme zaten .ver cevabını.

Eki Görüntüle 1756440
Ben geldim teyzelerrr
6,5 cm boyumuz var
Hayirlisi olsun kikim ama bence erkekkkk ..benimde dun kontrolum vardi ben bu dr dan bi halt anlamadim 3 hafta once 10 gun onden gidiyor dedi simdi haftasiyla uyumlu derken bile tereddut etti 3 hafta once kilosuna 2250 dedi dun 2410 dedi 3 haftada bence çok az almış dedim demekki bi oncekinde fazla cikmis dedi sacma sapan oldu..allahtan pazar gunu memlekete gidiyorum pazartesi yada salı dr a gidecem :KK12::KK12:

Eger böyleyse bana zayif dogar gibi geldi kilo alsin die ne yesemki acabaa..kizlar akil verin

Hayirlisi olsun kikim ama bence erkekkkk ..benimde dun kontrolum vardi ben bu dr dan bi halt anlamadim 3 hafta once 10 gun onden gidiyor dedi simdi haftasiyla uyumlu derken bile tereddut etti 3 hafta once kilosuna 2250 dedi dun 2410 dedi 3 haftada bence çok az almış dedim demekki bi oncekinde fazla cikmis dedi sacma sapan oldu..allahtan pazar gunu memlekete gidiyorum pazartesi yada salı dr a gidecem :KK12::KK12:

Sen bu doktoru hemen değiştir sana tavsiyem:)
İnş dediğin gibi erkek tir ve duygudanda mahrum etmez Rabbim. Tabi önce sağlık

Sağol canım benim. Inşallah sen de kavusursun. Ben kocaelide yaptırıyorum. Doktorum Eray Çalışkan.
Bu arada bişi soracağım daha önceki denemende rahmin şişkinliğini hissediyor muydun? Benim biraz şişkin yumurta gibi ilaçlardan mi aceba?
merhaba bende kocaelindeyim ve eray beye gitmeyi düşünüyorum. fakat şu anda medicalpark ta tüp bebek operasyonunu nerede yapıyor bilgi verirseniz çok sevinirim.

Back
X