Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bu gün tedavi iptal oldu biraz üzüldüm ama şimdi iyiyim Şubat a yine baslayacaz
Niye bercestem.subatda yakin zaten ne kaldiki.Selam bu gün tedavi iptal oldu biraz üzüldüm ama şimdi iyiyim Şubat a yine baslayacaz
Hayırlisi olsun canim vardir bundada bi hayir..ama neden iptal ettiler okadar ilac alıyorsun sonuçtaSelam bu gün tedavi iptal oldu biraz üzüldüm ama şimdi iyiyim Şubat a yine baslayacaz
Sikma canini hayatim unutma su hayatta kimse kendinden daha degerli degildir..saygini koru ama alttada kalmaKizlar moralim bozuk . ilk defa kv ile tartistik .gercekten senelerdir dediklerine sabr ediyordum.hic laf uzatmadim.cevab vermedim.ama sabrim kalmadi herhalde.![]()
Can'ım benim hayırlısı olsun tabiide ocak bitti zaten önümüzdeki ay çifter çifter olurlar inşaallah.geldim evime iyiyim kızlar biraz ağladım üzüldüm ama dediğiniz gibi şubata şurda ne kaldıki
yumurtalar büyümedi işte bu seferde böyle oldu hayırlısı olsun bakalım
Maşaallah kimim büyümüşsünüz iyice.rabbim hayırlısını versin kikim sağlıklı olsunda hayırlı olsundaÖnemli olan bu.Eki Görüntüle 1756440
Ben geldim teyzelerrr
2 gün önden gidiyormuşuz 12+4 olmuş
6,5 cm boyumuz var
Cinsiyetti söylemediler okadar ısrar ettim yok
Ama ekranda bakınca yine kız gibi geldi banakikiki hemde busefer koca burunlu bi kız
![]()
Amaaann Can'ım sıkma canını oboşversene seni üzeni sende üzeceksin.kimsenin seni saçma şeyler için üzmesine izin verme zaten .ver cevabını.Kizlar moralim bozuk . ilk defa kv ile tartistik .gercekten senelerdir dediklerine sabr ediyordum.hic laf uzatmadim.cevab vermedim.ama sabrim kalmadi herhalde.![]()
Maşaallah kimim büyümüşsünüz iyice.rabbim hayırlısını versin kikim sağlıklı olsunda hayırlı olsundaÖnemli olan bu.
Hayirlisi olsun kikim ama bence erkekkkk ..benimde dun kontrolum vardi ben bu dr dan bi halt anlamadim 3 hafta once 10 gun onden gidiyor dedi simdi haftasiyla uyumlu derken bile tereddut etti 3 hafta once kilosuna 2250 dedi dun 2410 dedi 3 haftada bence çok az almış dedim demekki bi oncekinde fazla cikmis dedi sacma sapan oldu..allahtan pazar gunu memlekete gidiyorum pazartesi yada salı dr a gidecemEki Görüntüle 1756440
Ben geldim teyzelerrr
2 gün önden gidiyormuşuz 12+4 olmuş
6,5 cm boyumuz var
Cinsiyetti söylemediler okadar ısrar ettim yok
Ama ekranda bakınca yine kız gibi geldi banakikiki hemde busefer koca burunlu bi kız
![]()
muz aldiriyor diye biliyorumEger böyleyse bana zayif dogar gibi geldi kilo alsin die ne yesemki acabaa..kizlar akil verin
Hayirlisi olsun kikim ama bence erkekkkk ..benimde dun kontrolum vardi ben bu dr dan bi halt anlamadim 3 hafta once 10 gun onden gidiyor dedi simdi haftasiyla uyumlu derken bile tereddut etti 3 hafta once kilosuna 2250 dedi dun 2410 dedi 3 haftada bence çok az almış dedim demekki bi oncekinde fazla cikmis dedi sacma sapan oldu..allahtan pazar gunu memlekete gidiyorum pazartesi yada salı dr a gidecem![]()
Eger böyleyse bana zayif dogar gibi geldi kilo alsin die ne yesemki acabaa..kizlar akil verin
Yiyorum canim hamile kaldigim gunden beri yiyorum son 2 aydirda sutude fazlalastirdim ama acaba ultrasonundan mi bakalim pazar gunu memelekete gidiyorum zatenHergün bir bardak süt ve 1 tane muz gelsin şişko bebişler:))
merhaba bende kocaelindeyim ve eray beye gitmeyi düşünüyorum. fakat şu anda medicalpark ta tüp bebek operasyonunu nerede yapıyor bilgi verirseniz çok sevinirim.Sağol canım benim. Inşallah sen de kavusursun. Ben kocaelide yaptırıyorum. Doktorum Eray Çalışkan.
Bu arada bişi soracağım daha önceki denemende rahmin şişkinliğini hissediyor muydun? Benim biraz şişkin yumurta gibi ilaçlardan mi aceba?