- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
hayirli olsun cnm abi kardes oynarlar artik:)Slm kızlar nasılsınız.
Biz bugün doktora gittik bir oğlum daha olacak inşaallah.doktor bununpipisi var dedi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun cnm abi kardes oynarlar artik:)Slm kızlar nasılsınız.
Biz bugün doktora gittik bir oğlum daha olacak inşaallah.doktor bununpipisi var dedi.![]()
Slm kızlar nasılsınız.
yok canım memlekete gittim malum tatilberceste cnm sende durumlar nasil tekrar basladin mi tedaviye?
sağol canım teşekkür ederimyasamim ve
hayalimsin1 bebislerin cinsiyeti belli olmus.hayirli olsun canlar . saglikla alin kucaginiza
![]()
berceste_ canim bekliyoruz guzel haberlerini
hayırlısı olsun inşallah canımKızlar benim 3 cü de kızmış ,biraz üzüldüm ama geçti , sağlıklı çok şükür mühim olanda bu zaten
hayırlısı olsun inşallah canım
Allah a hep şöyle dua ederim kız annesi yada erkek annesi hangisini daha iyi yapabilirsem onu ver bana Allahım diye
demekki sen kız annesi olmayı daha iyi yapabildiğin için Allah yine kız vermiş
selam kızlar ben ankaradayım yine kızlar
tedavim başladı hormon değerlerim çok iyiymiş tedavim başladı yani
dualarınızı istiyorum kızlar![]()
Dualarimiz seninle elbette . stres yapma her sey guzel olucak in SA Allahselam kızlar ben ankaradayım yine kızlar
cnm bnm Rabbim dualarini kabul etsin ins. Hayirlisiyla bebislerini kucagina almayi nasip etsinselam kızlar ben ankaradayım yine kızlar
Dualarım seninle canım. İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın. Öyle hissediyorum ben.selam kızlar ben ankaradayım yine kızlar
hadi cnm insSağolun kızlar inşallah duâlarınızla anne olacam bu arada bu gece çatlama iğnesi olcam cumartesi opu inşallah öpüyorum kızlar