hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Slm kızlar nasılsınız.
Biz bugün doktora gittik bir oğlum daha olacak inşaallah.doktor bununpipisi var dedi.:KK48:

Ayy ne güzeeelll darısı benim başıma yaa, bi oğluşum olsun benimdeeee.Olmazsa değiştirelim seninle kikiki:KK48: gözün aydın Can'ım sağlıkla doğsun inşallah , oğluna can yoldaşı geliyor işte ne güzel
Benimde 4 gün kaldı cinsiyet randevusuna
Genelde 2ci ve 3cü cinsiyetin ilk cinsiyetle aynı olma ihtimali herzaman daha yüksek oluyorki zaten ,bu yüzden tırsarak söylüyorum :KK48: benim yine kız olur sanırım offf

yasamim yasamim ve hayalimsin1 hayalimsin1 bebislerin cinsiyeti belli olmus.hayirli olsun canlar . saglikla alin kucaginiza:KK68:
berceste_ berceste_ canim bekliyoruz guzel haberlerini
sağol canım teşekkür ederim
daha adet olmamışım bende doktora gittim ankaraya
ilaç verdi bant takıyorum 3-4 gün içinde adet olursun dedi bakalım hayırlısı

Kızlar benim 3 cü de kızmış ,biraz üzüldüm ama geçti , sağlıklı çok şükür mühim olanda bu zaten
hayırlısı olsun inşallah canım
Allah a hep şöyle dua ederim kız annesi yada erkek annesi hangisini daha iyi yapabilirsem onu ver bana Allahım diye
demekki sen kız annesi olmayı daha iyi yapabildiğin için Allah yine kız vermiş

hayırlısı olsun inşallah canım
Allah a hep şöyle dua ederim kız annesi yada erkek annesi hangisini daha iyi yapabilirsem onu ver bana Allahım diye
demekki sen kız annesi olmayı daha iyi yapabildiğin için Allah yine kız vermiş

Doğrudur Can'ım :KK68: Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah

selam kızlar ben ankaradayım yine kızlar
tedavim başladı hormon değerlerim çok iyiymiş tedavim başladı yani
dualarınızı istiyorum kızlar:KK15::KK15:
Dualarimiz seninle elbette . stres yapma her sey guzel olucak in SA Allah

selam kızlar ben ankaradayım yine kızlar
tedavim başladı hormon değerlerim çok iyiymiş tedavim başladı yani
dualarınızı istiyorum kızlar:KK15::KK15:
Dualarım seninle canım. İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın. Öyle hissediyorum ben.

Slm kizlar ne zamandir giremedim malum memlekete geldim hazirlik kosturma derken dogum zamanim geldi.. Kismetse 26 subat cuma gunu doguma gidiyorum..kizcemizin adi Mina Elvin olacak teyzeleri.. Bizim icin dua edin sag salim araniza donelim simdilik bizden haberler boyle

Bercestem Canım dualarımız seninle herşey yolunda gider inşaallah.

Arca kuzum çok az kalmış sağlıkla gelsin inşaallah.rabbim yardımcısı olsun.

Kikim kız hayırlısı olsun kızları üçlüyorsun ne güzel bıcır bıcır sırtın yere gelmez artıkın.

Sweet Nazlma sağolun kızlar:KK68:

Back
X