- 16 Şubat 2025
- 71
- 15
- 3
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
16 şubatı değerlendirmiş olmam yeterli mi acaba eşim nöbette olduğu için bide bu gece değerlendireceğimBelirti için çok erken :) psikolojik çok etkileniyor insan böyle zamanda. Adeti bekle bence
Olmazsada sıkma canını bir dahaki ay daha sık değerlendirme yapmaya çalış inşallah denk gelebilir günler vs16 şubatı değerlendirmiş olmam yeterli mi acaba eşim nöbette olduğu için bide bu gece değerlendireceğimevet yaaaa sürekli forum forum geziyorum böyle planlı olmakta psikolojimi bozdu
Benimde akıntım var göğüslerimde hassasiyet hissettim kasıklarımda batma ve çok gazla gaz sorunu yaşıyorum birde üşüyorum ev sıcak olmasına rağmenKızlar belirtileriniz var mı ? Erken mi yoksa belirtiler için.adetime 4 gün var. Arada kasık ağrısı bugün de kuyruk sokumumda bir ağrı başladı. Memede hassasiyet vs yok sizdeki durumlar nedir?
Kızlar belirtileriniz var mı ? Erken mi yoksa belirtiler için.adetime 4 gün var. Arada kasık ağrısı bugün de kuyruk sokumumda bir ağrı başladı. Memede hassasiyet vs yok sizdeki durumlar nedir?
Yumurtlamadan 6 gün geçti. Gaz ve kasık ağrısı oluyor bende deBenimde akıntım var göğüslerimde hassasiyet hissettim kasıklarımda batma ve çok gazla gaz sorunu yaşıyorum birde üşüyorum ev sıcak olmasına rağmen
Yumurtlamadan 6 gün geçti. Gaz ve kasık ağrısı oluyor bende de
İnşallah hayırlı haberler alırız bata kaç gün kaldıYumurtlamadan 6 gün geçti. Gaz ve kasık ağrısı oluyor bende de
İnşallah canım. Benim pek düzenli olmadı son zamanlarda o yüzden 5-8 gün arası varİnşallah hayırlı haberler alırız bata kaç gün kaldı
1 martta güzel haberler verelimİnşallah canım. Benim pek düzenli olmadı son zamanlarda o yüzden 5-8 gün arası var
Ay hadi inşallah hepimiz için1 martta güzel haberler verelim
Bende yaAy hadi inşallah hepimiz içinvalla benim sürekli test yapasım geliyo şimdiden. Nasıl durucam bilmiyorum haha
Senin bat 1 i miBende ya
EvetSenin bat 1 i mi
Süper. Olmazsa erken gebelik testiyle haftaiçi bi yoklarız ya
Sence ne zaman yapalımSüper. Olmazsa erken gebelik testiyle haftaiçi bi yoklarız ya
Bence de çarşamba olsunÇarşamba çok mu erken
Anlaştıkk. Konuyu da takibe aldım. Yazarız burdannBence de çarşamba olsun
Ay olur olurAnlaştıkk. Konuyu da takibe aldım. Yazarız burdann
Bendede aynı bu şekildeYumurtlamadan 6 gün geçti. Gaz ve kasık ağrısı oluyor bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?