• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi hadi kınalığıma yorum

güle güle giy... ben de bugünlerde kına elbisesi bakıyorum ama aklımda hep şu var: daha sonra tekrar giyebilmeliyim aldığım elbiseyi, bu tarz fırfırlı elbiselerin öyle bir dezavantajı var, bu nedenle tercihim bu yönde olmayacak... birkaç saat için bir daha giymeyeceğim bir şeye para vermek istemiyorum.

rengi ve modeli çok güzel belki tek sıkıntı daha sonra başka bi yerde giyemeyebilirsin, fiyatı çok fazla değilse bence buda sıkıntı değil :ssz:

güle güle giy... ben de bugünlerde kına elbisesi bakıyorum ama aklımda hep şu var: daha sonra tekrar giyebilmeliyim aldığım elbiseyi, bu tarz fırfırlı elbiselerin öyle bir dezavantajı var, bu nedenle tercihim bu yönde olmayacak... birkaç saat için bir daha giymeyeceğim bir şeye para vermek istemiyorum.

aynen bende senin gibi düşünüyordum hep 1 defalık olmasın dedim ama nişanlım olsun bir defa yaşayacaksın hayatında bu günü dedi bende aldım

bu elbiseye uygun saç şekli ve makyajla dünyalar güzeli bir gelin olacaksın çok hoş bir elbise güle güle giy kına gecesinde bo lbol oyna:32:

çok tşk ederim ben bu saçı düşünüyorum nasıl sence

olabilir cnm ama elbisen gösterişli resimdeki saçlar da gösterişli tepeden güzel hafif ama şık bi model yaptır açık bırakmaman yararına olacaktır hem çabuk bozulur hemde terlersin rahatsız eder seni .. resimdeki modelin üst saçı iyi ama hepsi toplanırsa elbisen daha hoş görünür kolay gelsin şimdiden:21:

Son düzenleme:
olabilir cnm ama elbisen gösterişli resimdeki saçlar da gösterişli tepeden güzel hafif ama şık bi model yaptır açık bırakmaman yararına olacaktır hem çabuk bozulur hemde terlersin rahatsız eder seni .. resimdeki modelin üst saçı iyi ama hepsi toplanırsa elbisen daha hoş görünür kolay gelsin şimdiden:21:

saçlarım uzun düğünde topuz yaptıracağım kınada açık bırakmak istedim o kadar uzattım saçlarımı bir espirisi olsun
ama fikrini düşüneceğim tşk ederim:38:

canlı bi renk oluşu hoşuma gitti mutlulukla giy inşallah :9: :9:

tatlım zaten kına gecesi ne kadar sade giyinililir.o zamanda özenmemeiş derler.hemgelinsin.azcık havan olsun.farkın olsun

kızlar kına gecesi için bayan dj arıyorsanız tam adresındesınız
3yıldır bayan dj olarak kına gecelerınde calısıyorum detaylar ıcın
531 573 36 64

çok güzelmiş kına geceliğin,bende kına gecemde böle kabarık bısı gıymek ıstıorum ama nısanlımla annem ıstedıgım modellerı hıc begenmedı kabartık oldugu ıcın.allah yuzunu guldursunb.kına gecelıgının rengıne ve modelıne bayıldım:):nazar:

konuyu acali olmus biraz.. kinan oldumu bilemedim ama yinede yorum yazmak istedim
bu rengi cok begeniyorum. model üzerinde güzel durmus .. o yuvarlak olanlar gül veya cicek sanirim onlar olmasaymis tam benlik diyebilirdim :)
amaaa nisanlin begendiyse zaten sorun yok.. seninde icine sinmis güle güle giy insallah canim

konuyu acali olmus biraz.. kinan oldumu bilemedim ama yinede yorum yazmak istedim
bu rengi cok begeniyorum. model üzerinde güzel durmus .. o yuvarlak olanlar gül veya cicek sanirim onlar olmasaymis tam benlik diyebilirdim :)
amaaa nisanlin begendiyse zaten sorun yok.. seninde icine sinmis güle güle giy insallah canim

yuvarkak olanlar gül ama bende aynı sizin gibi güllerini sevmedim hatta sökmek istedim de kızdılar:43:

Back
X