Hadi kızlar kocalarımızın artılarını ve eksilerini yazalım

Kendinden önce beni düşünmesi,ben yorulmayayım diye elinden geldiğince çabalaması yorgun olsa bile ben kendimi iyi hissedeyim diye istediğimi yapması
İnatçı olması delirtiyor bazen bu huyu

artı:sabırlı,gezmeyi seven (planı sen yaparsan tabi:),niye aldın harcadın diye sormayan,aileme ve bana karsı çok saygılı en sewdigim huyu bu ztn..
eksi:kafasına yatmayan bir şeyi tamam diyip beni geçiştirmesi ve yine bildigini okuması,uykusu çok ağır,sigara konusunda iradesiz vee hediye almayı bilmiyorrr

+ Merhametli + Çalışkan + Düzenli,tertipli + Çok aşık + Düşüncelii + Aileme karşı aşırı saygılı sevgili ( karşılıklı tabi ) + tutumlu

- Tahammülsüz ----- Sinirli ötesi - Kavgaya meyilli

en sevdiğim özellikleri; ben ne kadar çıldırırsam çıldırayım sakin kalabilmesi, hiç bi saygısızlık yapmaması, tahammüllü olması, alttan alması..

ayrıca çalışkan olması, sorumluluk sahibi olması, üşengeç olmaması, girişken olması, işin bilir olması..

en sevmediğim özellikleri de inatçı ve ısrarcı olması. bazen ona diyorum ki sendeki bu inat, yeryüzündeki hiç bir keçide yoktur

Artı; beni aşırı düşünmesi,aileme karşı saygılı olması, niçin aldın diye sormaması

eksik; sinirli ve kıskanç olması

eşimin sevdiğim özellikleri, parayı sorun etmemesi, istediğimi almama engel olmaması, aileme karşı saygısı, beni sevdiğini söylemesi, iltifat etmesi, elinden geldiğince yardım etmesi, özür dileyebilmesi,

sevmediklerim ise, iş yerinde tamamen beni unutması, eleştiriye kapalı olması, eleştidiğim zaman çocukmuyum ben diye sinirlenmesi, hep uyumak istemesi, alışverişe benimle gelmek istememesi (yiyecek içecek konusunda. kılık kıyafate gelmesin zaten) gezmeyi sevmemesi, aile ziyaretlerini gezmekten sayması,

eksi yönlerini nasıl söylersiniz eşinize. benimkine söyleyince küplere biniyor da

sevdiğim huyu bana çok değer vermesi, dürüstlüğü ve az ama öz konuşan zeki biri olması sevmediğim huyu ise ablasına bu kadar bağlı olmasıyla, ablasının her dediğini beni üzücek bişey de olsa yapması ablasının bizi yönetme duygusuna izin vermesi bide hep onun dediğinin olsun istemisi

o huyunu ona eksisi olarak dile getirme. Daha farklı yollarla ifade et.

doğruda, birgün eşimle acile gideceğiz,astık krizi geçiriyordum. eşim dedi ki elimdeki evrakları vereyim 5 dk ordayım. benimki baya geçtikten sonra gelebildi. iş yerinde beni unutuyor. dünde hava şartları kötü iş yerine vardımı diye merak ediyorum. paşam aramayı unuttu. bende deli gibi acaba bu saat neden aramadı, birşey oldu herhalde diye düşünüyorum.

o huyunu ona eksisi olarak dile getirme. Daha farklı yollarla ifade et.

canım bende eşimin sevmediğim huyunu dile getiremeyenlerdenim nezaman konu açılsa kavga kıyamet bende artık hiç üstüne gitmiyorum susuyorum ama ablasına içten içe bileniyorum

arkadaşım bende bu sevmediğim huyunu söylediğimde hadi başlıyor kavgakıyamet artık hiç bahsetmiyorum susuyorum ama ablasına içten içe bileniyorum

en azından susmayı öğrenmişsin, ben beceremiyorum. benimde eksi yönüm bu.

artıları
aşık,merhametli,saygılı,sevgisini hem sözlü hem hareketleriyle her zaman göstermesi,asla küsmemesi ,haklı da olsa gönlümü alması,

eksileri

çok kıskanç,eve yansıtmada dışarıda sinirli olması,ev dekarosyonuna hiç meraklı olmaması

en azından susmayı öğrenmişsin, ben beceremiyorum. benimde eksi yönüm bu.

duygusal bir kişiliğim var biri bağırsa bana hemen susarım kimseyi kırmak istemem ama böyle yaparken de çok üzülüyorum galiba eşim bağırmaya başlayınca ben korkuyorum ablasının da kızları var iki tane onlar da az değil bu arada nediyim bilmiyorum bende bir annenin evladıyım Annecimde huyunu anladı artık ablasının o da çok üzülüyor ama eşine kızma o ne yapsın ablasının düşünmesi gerek diyor nebileyim görümce değil örümcek şaka şaka yine de saygıda kusur etmemek gerek ama kızıyorum ona sürekli benle yarış içinde duysan yaptıkları inanamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…