Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

ben aldım 2 takım almıştım,sonra bizim gelinde 3 takım almış bana çok beğenmiş görümceme olur demiş almış,ama daha alıcam artık en sona alırım ,sen aldımnıı

ben takım olarak almadım da bohcamda 3 takım vardı atletlı dantellı oluyo ya ondan
bohcada ıkı tane de sutgenlı vardı ....
Ama alt olarak 7 tane felan var ....
Bı bes tane sutgen almayı dusunuyorum....

evet arkadaslar sızlerınıde oy bırlıgıyle adaylıgımı koyuyorum :))))))))
bundan sonra tum evlenenlere 30 bın kaymee :))))))))))))

hanı alkıs yok mu? Bacılar

hadi bakalım hayırlı olsun çeyizden ve düğünden sorumlu devlet bakanı aday adayı

Ben aldım 2 takım almıştım,sonra bizim gelinde 3 takım almış bana çok beğenmiş görümceme olur demiş almış,ama daha alıcam artık en sona alırım ,sen aldımnıı

oh oh ne güzel öyle bi gelin de bize lazım

Sıkma tatlı canını kimsede yok ama oluyr bir şekilde öyle ya da böyle biz ilk başlarken o kadar korkuyoduk ki ama şimdi nasıl yapmışız diyoruz ev kurana yardım ediyor

canım az kalıs sıkma canını allah ev kurana yardım eder merak etme ......

Sıkma tatlı canını kimsede yok ama oluyr bir şekilde öyle ya da böyle biz ilk başlarken o kadar korkuyoduk ki ama şimdi nasıl yapmışız diyoruz ev kurana yardım ediyor

inşallah canım saol güzel dileklerin için

ay bı havaya gırdım .....daha vaatlerımı artırym mı kızlar :)sakası bıyane ne guzel olur kızlara ceyız yardımı :))))))))))))

Babası olmayıp da kendi geliri olmayan bekar kızlara devlet çeyiz yardımı yapıyor 5000 tl kadar ama annenin aldığı maaştan kesiliyor taksitle

canım az kalıs sıkma canını allah ev kurana yardım eder merak etme ......

inşallah canımm

e gerı alınıyorsa ne anladım ben o yardımdan .....sacma bence
neyse zaten benımkısıde hayalı bır dusunceydı....:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…