- Konu Sahibi didempolat
-
ben aldım 2 takım almıştım,sonra bizim gelinde 3 takım almış bana çok beğenmiş görümceme olur demiş almış,ama daha alıcam artık en sona alırım ,sen aldımnıı
evet arkadaslar sızlerınıde oy bırlıgıyle adaylıgımı koyuyorum :))))))))
bundan sonra tum evlenenlere 30 bın kaymee :))))))))))))
hanı alkıs yok mu? Bacılar
Ben aldım 2 takım almıştım,sonra bizim gelinde 3 takım almış bana çok beğenmiş görümceme olur demiş almış,ama daha alıcam artık en sona alırım ,sen aldımnıı
Ben sistemli çalışmayı severim, düğün işinde de öyle yaptım.. Evde tonla liste.. ajanda vs var. ne zaman ne yapılacağı belli canım.
Bende senin gibiyim kafamda planım olmadan yaşayamam sanırım 10 yıl ötesine dair planlarım vardır benim günlük plansız yaşamak bana göre değil
Ah ah herşey bitmiş gibi gözüküyor ama o kadar çok eksik var ki daha.. dedim ya 10.000 evin eksiği var bi o kadar takıya gidicek, 5000 -6000 düğün tutar.. 3000 civarı da nişan30.000 lazım bize ve maalesef yok
Acaba hemen alabilirmiyim bu parayı mobilya almam lazımda
Hadi bakalım hayırlı olsun :d çeyizden ve düğünden sorumlu devlet bakanı aday adayı
Oh oh ne güzel :d öyle bi gelin de bize lazım
ben sistemli çalışmayı severim, düğün işinde de öyle yaptım.. Evde tonla liste.. Ajanda vs var. Ne zaman ne yapılacağı belli canım.
Ah ah herşey bitmiş gibi gözüküyor ama o kadar çok eksik var ki daha.. Dedim ya 10.000 evin eksiği var bi o kadar takıya gidicek, 5000 -6000 düğün tutar.. 3000 civarı da nişan30.000 lazım bize ve maalesef yok
Kızlar yorum yazarken büyük harf kullanmayın yasakkkkk ceza alırsınız
TABI CANM HEMEN BANKA IBAN NUMARANI GONDERRRRRRRRRRR HEEEEEEEEEEEEEEEEE
ay gercekten mı bılmıyodum nıye kıne :)
Sıkma tatlı canını kimsede yok ama oluyr bir şekilde öyle ya da böyle biz ilk başlarken o kadar korkuyoduk ki ama şimdi nasıl yapmışız diyoruz ev kurana yardım ediyor
ay bı havaya gırdım .....daha vaatlerımı artırym mı kızlar :)sakası bıyane ne guzel olur kızlara ceyız yardımı :))))))))))))
canım az kalıs sıkma canını allah ev kurana yardım eder merak etme ......
Bağırmak gibi düşünülüyormuş
inşallah canım saol güzel dileklerin için
Babası olmayıp da kendi geliri olmayan bekar kızlara devlet çeyiz yardımı yapıyor 5000 tl kadar ama annenin aldığı maaştan kesiliyor taksitle
inşallah canımm
e gerı alınıyorsa ne anladım ben o yardımdan .....sacma bence
neyse zaten benımkısıde hayalı bır dusunceydı....:87:
Zaten o yardım da memur babası vefat edenlere veriliyor alınıyormu bilmiyorum ama düğünden sonra eline geçiyor
yok memur şartı yok sigorta emeklisi ya da sigortalı olması gerekiyor
süzgeç,nihale banyo takımı küçük ıvır zıvırlar cıkar elbet evimizi yerleştirince belli olur ama şimdilik bunlar
kına malzemelerim
gelinlik ayakkabım.
damatlık ayakkabısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?