- Konu Sahibi didempolat
-
Adaletin bu mu dünya :))) aman ben aşkımla mutlu olayım da para bi şekilde halledilir..
tabii kii de :) sorman bile gereksiz canım atla direkt :) bir fincan da kahve al eline:))
Bende işe başlar başlamaz çeyize harcadım acaba yanlış mı yaptım diyordum, demek ki yapmamışım.. Neler aldın canım ?
Modeli güzel ama biraz daha canlı renkleri varsa daha iyi olur sanki..
Evet modeli çok güzel pembeli mavili,yorumun için teşekkür ederim
herkeslere gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rica ederim senin çeyizin ne durumda ne zaman düğün kısmetse
Günaydın herkese
Teşekkür ederim..Ben kaynanayla pek anlaşamıyorum daha doğrusu o pek istemedi beni gelini olarak emekli olacak emeklilik parasına el koyacağımızı düşünüp düğünü ertelemek istedi nişanlımda rest çekti annesine o yüzden annesinden bir şey istemiyor maddi olarak..Bu yüzden ikimiz yapıyoruz herşeyi 3 ay kaldı düğüne çamaşır makinası,tv,hol halısı,mutfak halısı ve avizelerimiz kaldı.Ufak tefek mutfak eşyalarımızın hepsi tamam..Harcamamız 30 bin civarında şu an gelinlik damatlık ev ve salon filan hariç
Kızlar günlük yemek takımı olarak Cemile-Camilla bunu beğendim,sizce nasıl günlük yemek takımı önemli benim için Eki Görüntüle 176763
günaydın tatlımm
aman isteseler şaşardım. iyi yapmışsınız canım bizde büyük çoğunluğunu kendimiz hallettik öyle pek el atan yok bize de .. gelinliği araştırmaya başla istersen en az 1 ay sürebiliyor..
çook cici :) günlük gelecem sana yemek yemeğe
Gel,gel beklerim çok ciciler ama beğendim ben biraz pastel renkleri seviyorum bu hafta gidip alıcam bu takımı içime sindi,misafire iyi takımlar alıyoruz ama asıl kendimize en iyilerini almalıyız
Eylül'de kısmetse nikah düşünüyoruz sadece,çeyiz durumum daha çok var en son beyaz eşyaları aldık,mobilya arayışındayız bakıyoruz şimdilik karar vermedik henüz sadece ikimiz yaptığımız için biraz zorlanıyoruz ama böyle mutluyumbiraz eksiklerimiz kalıcak onlarıda evlendikten sonraya bırakıcam
Tamam her gün oradayım :))) şaka bi yana fiyatı neymiş bu cici arkadaşın ?
Emin ol en zor kısmı mobilya biz iki ay aradık mobilyalarıdelircektik en son karar verdik bişeye birde kirada oturcaksan herşey sorun oluyor beğeniyorsun ama ölçüleri her eve uyacak birşey olmuyor küçük buluyosun renk yok..Bırakın ikiniz yapın zaten böylece kimsenin söz söyleme hakkı olmaz ben hiç pişman değilim iyiki biz yapmışız diyorum..Zaten eksik bitmiyor sen ne kadar alsanda o yüzden sıkma kendini herşey tam olsun diye huzurun olsun gerisi boş..
aman isteseler şaşardım. iyi yapmışsınız canım bizde büyük çoğunluğunu kendimiz hallettik öyle pek el atan yok bize de .. gelinliği araştırmaya başla istersen en az 1 ay sürebiliyor..
Gelinlik kafamda bir iki model var ama gidip deneme yapmam gerek..Senin ne zaman kısmetse düğün..
590 Tl demiştiler 530 Tl 10 ay taksit yaparım dedi satış temsilcim 55 parça ama yakından gör mükemmel duruyor kendini fark ettiren bi takım
kızlar günlük yemek takımı olarak cemile-camilla bunu beğendim,sizce nasıl günlük yemek takımı önemli benim için Eki Görüntüle 176763
Beğendiysen ne mutlu canım :) imkanın da varsa al valla insan kolay kolay bir şey beğenemiyor
11.11.2011 de canım var daha :)
Emin ol en zor kısmı mobilya biz iki ay aradık mobilyalarıdelircektik en son karar verdik bişeye birde kirada oturcaksan herşey sorun oluyor beğeniyorsun ama ölçüleri her eve uyacak birşey olmuyor küçük buluyosun renk yok..Bırakın ikiniz yapın zaten böylece kimsenin söz söyleme hakkı olmaz ben hiç pişman değilim iyiki biz yapmışız diyorum..Zaten eksik bitmiyor sen ne kadar alsanda o yüzden sıkma kendini herşey tam olsun diye huzurun olsun gerisi boş..
Gelinlik kafamda bir iki model var ama gidip deneme yapmam gerek..Senin ne zaman kısmetse düğün..
11.11.2011 de canım var daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?