Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

halledersınız bacım ya bosuna dememısler kaynana kaynana kaynar kazanda kayna dıye :))))))))))))))sen ıyı guzel karıstrmıyosun artık ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh ben ne yapcam ya:)

kızlar bu ne ya herkes ya eltiden yada kaynanadan şikayetçi ayy daral geldi artık bizi kendi halimize bıraksınlar yoksa cinnet geçirip aile faciasına yol açacam daha gençliğimin baharında:))

halledersınız bacım ya bosuna dememısler kaynana kaynana kaynar kazanda kayna dıye :))))))))))))))sen ıyı guzel karıstrmıyosun artık ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh ben ne yapcam ya:)

Sana katılıyorum,aslında iyi davranmaları lazım çünkü oğulları mutlu olsun diye ama nerdeee,merak etme halledersin sen çok karıştırma kendine saygıda kusur etme ama herşeyede taviz verme,sen nişanlınla iyi geçin gerekli görürse müdahale eder merak etme canım hayırlısı ne diyelim.

590 Tl demiştiler 530 Tl 10 ay taksit yaparım dedi satış temsilcim 55 parça ama yakından gör mükemmel duruyor kendini fark ettiren bi takım

Fiyatıda uygun bende günlük yemek takımı olarak 12 kişilik aldım 6 kişilik alıyor çoğu arkadaş ama tutki kalabalık bir misafir grubu geldi herkes için özel takımı kullanmak istemedim parça parça da olsun istemedim 12 kişilik aldım.Bana göre 12 kişilik daha mantıklı geliyor.

Ya ben hep söylüyorum artık gelin alınmıyor damat alınıyor.Benim kaynanayla sorunum yok görüşmüyorum çünkü mayısta bir senem dolacak nişanlılıkta toplam iki kere yüz yüze iki kerede telde görüştüm..Gelinlikte söylediklerinde haklısın benim de vardı beğendiğim modeller ama baktıkça sıkıldım şimdi elimde bir tane kaldı ama bakmaya gidince eminim ondan da vazgeçicem çok güzel modeller var çünkü..

kızlar bu ne ya herkes ya eltiden yada kaynanadan şikayetçi ayy daral geldi artık bizi kendi halimize bıraksınlar yoksa cinnet geçirip aile faciasına yol açacam daha gençliğimin baharında:))

heheehhh dogru soyluyon valla ya benım sorunum tek karısmaları yoksa ıyı ınsanlar ama :)ıste bu arada sız ceyızınıze ıc camsırı olarak bıseyler aldınız mı?

Vayyy herkesin hafızalarına kazınsın istedin tarihle ayarladınızmı detayları günü kaçırmayın

Salon tutuldu parası peşin verildi. Nikah randevusunu da aldık canım, 3 ay kala eksikleri tamamlayıp ödemesini yapacaz.

Valla benim annem de öyle el altından bir sürü işi halletti sağolsun

özel tarihleri çok severim cnm allahım hayırı etsin inşallahhhh

İnşallahhhh canımm hepimizeee

oyle yapıyorum bazen mesafe koyuyorum epey bı gıtmıyorum anlasınlar dıye ....

valla canım senın nerdeyse bıtmıs ya ...sımdı bı heyecan vardır snde ne kaldıkı surda :)gunude bellı :)

Kızlar hızınıza yetişemiyorum

Bende çok zor beğenirim ama bu takımı beğendim yemek yerken içime sinsin

o zaman al gitsin canım nasıl olsa ödeniyor bir şekilde.. Ama daha uygun takımlar da var onlara da bir bak istersen

cinnet kulubu kurarız biz de eminim çok fanımz olur

bence de 12 kişilik her zaman daha iyidir. Hatta benim tek tek alma şansım vardı 13 er tane aldım 1 i yedek

evet canım maalesef gelinlik işi nankör, beğendim diyosun başka çıkıyor karşına

Evet herkesin bir derdi var erkek ailesinden,niye bu şekilde davranıyolar anlamış değilim,beğenmemiş olabilirsin sevmemiş olabilirsin,ama bunu bu kadar belli etmek neden ayrıca oğlun beğenmiş sana ne düşer,benim annemde k.valide olucak ama bizim gelin adayı ne zaman gelse kekler börekler yapılır,kalkar çay servis ediyim diye annem hemen oturtturur senden ben iş istemiyorum,servis istemiyorum benim evime temizliğe gelmenide istemem ben senden sadece beni ikinci annen olarak görmeni isterim,ve sadece oğlumu sev mutlu olun bende seni kızım gibi görüyim,şimdi bizim gelini görseniz bize her geldiğinde çok mutlu olur ve çok mutlu ayrılır seviyoruz çünkü kardeşim seviyor

valla canım senın nerdeyse bıtmıs ya ...sımdı bı heyecan vardır snde ne kaldıkı surda :)gunude bellı :)

Ben sistemli çalışmayı severim, düğün işinde de öyle yaptım.. Evde tonla liste.. ajanda vs var. ne zaman ne yapılacağı belli canım.

Ah ah herşey bitmiş gibi gözüküyor ama o kadar çok eksik var ki daha.. dedim ya 10.000 evin eksiği var bi o kadar takıya gidicek, 5000 -6000 düğün tutar.. 3000 civarı da nişan 30.000 lazım bize ve maalesef yok

devletın soyle bı hayrı olsa keske evlenenlere dugun hedıyesı 30 bın lıra :)))))))))hehehhhhh alkıs alkısssssssss

heheehhh dogru soyluyon valla ya benım sorunum tek karısmaları yoksa ıyı ınsanlar ama :)ıste bu arada sız ceyızınıze ıc camsırı olarak bıseyler aldınız mı?

Evi tutalım nişanlımla alıcaz onları eve koyarız diye düşündük şimdi alırsak herkes görcek ama olmaz ki

Salon tutuldu parası peşin verildi. Nikah randevusunu da aldık canım, 3 ay kala eksikleri tamamlayıp ödemesini yapacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…