Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Mandalım duvar saatim var arada kaynamış sanırım abajur yerine mum kullancam daha romantik abajura benzer içine mum konulabilecek bir şey aldım paspas alınacaklarda :) sabunluk fırça takımını da eve göre alcam ben eksik gördükçe yazayım sizden.Fotolarını çekip ekleyim buraya da

benımkını annem yukluk gıbı yaptı yanından gecınce korkuyorum ustume yıkılcak dıye gıtsemde kurtulsa anacıgım:)

Ben bu kadar çok detaylı alamam açıkcası,listemi yaptım bana lazım olucaklar en çok kullanıcaklarımı yazdım yani bir çoğu ıvır zıvır mesela meyve sebze soyucağı var bide elma soyucağı ikisini almak niye sırf yer işgal ederler,birde kıtlığa girilicekmiş gibi nevresim alınmasına karşıyım

yok anam yok ben bugun akşam nişanlımla konuşacam bizim düğün tarihini ertlememiz şart oldu yoksa böyle olmuyor borçsuz alalım dedikçe ha vere borç çıkıyor evlenmeye töbe edecem o olacak

Hehe herkes aynı durumda üzülme herkes dört gözle bekliyor benim gitmemi ev ferahlasın diye kitaplığı işgal ettim önünü işgal ettim artık sadece ortada yürümeye yol kaldı daha danteller filan ortada yok onlar çıkınca nolcak asıl

benımkını annem yukluk gıbı yaptı yanından gecınce korkuyorum ustume yıkılcak dıye gıtsemde kurtulsa anacıgım:)

benim ara salonda, salonda bir de odamda 3 tane yüklüğüm var kafayı yiyecek bizimkiler yakında anneme takılıyorum ben evden gidince ev havaya kalkacak bu kadar ağırlık bir anda çıkınca

evim yok :)
doğal olarak perdelerim, halılarım yok..
avizeler,duvar saati yok..

kettle ve tost makinası daha alınmadı ev tutulunca inşaallah..

aklıma gelen bunlar..haa gelinliğim henüz yok :)

kardeslerım habıre soylenıyo abla benım yerıme nıye koydunuz sunları kız evın resmını cekıp gostermem lazım annem bıde doşek kakalamaya calısıyo ıstemıyorum tabıkı :))))))))9:78:

cnm sen öyle diyon annem diyoki gitsende kurtulsak kar dolapları senin yüzünden dolu evin içi tıkış tıkış kardeşi,m gitsende kurtulsak eşyalarımı koyacak yer bualmıyorum erkek kardeşim gitte şu ayakkabılık boşalsın diyo yeter artık gitsemde kurtulsa herkes bu ne ya

evim yok :)
doğal olarak perdelerim, halılarım yok..
avizeler,duvar saati yok..

kettle ve tost makinası daha alınmadı ev tutulunca inşaallah..

aklıma gelen bunlar..haa gelinliğim henüz yok :)

hayırlısı olsun canım, geri kalan önemlileri tamamladıysan mesele yok

benim ara salonda, salonda bir de odamda 3 tane yüklüğüm var :d kafayı yiyecek bizimkiler yakında :d anneme takılıyorum ben evden gidince ev havaya kalkacak bu kadar ağırlık bir anda çıkınca :d :d

annem sen gıtme onlar gıtsın dıyo ev tabı bosalır canm
kardesım gecen dalga gecıyo aref gelde ablamın ceyızlerını uzay bosluguna gotur dıye :)))))))))))))

yok anam yok ben bugun akşam nişanlımla konuşacam bizim düğün tarihini ertlememiz şart oldu yoksa böyle olmuyor borçsuz alalım dedikçe ha vere borç çıkıyor evlenmeye töbe edecem o olacak

ay bosver erteleme bacımmmm ne olcak elınde sonunda borc olcak sıkıntı yapma :)))))))))

kardeslerım habıre soylenıyo abla benım yerıme nıye koydunuz sunları kız evın resmını cekıp gostermem lazım annem bıde doşek kakalamaya calısıyo ıstemıyorum tabıkı :))))))))9:78:

Canım benim yaa kıyamam sizee

bana da diyorlar :84::84::84: kardeşim özellikle ya kızlar bu arada kitap okumayı severmisiniz benim çok kitabım var sevmediğim yazarın kitaplarını elden çıkarıcam burdan kitapları yazarım beğendiğiniz yazarlar olursa yollarım size atmak istemiyorum 3 kuruşa satmak ta istemiyorum çok yeniler

annem sen gıtme onlar gıtsın dıyo ev tabı bosalır canm
kardesım gecen dalga gecıyo aref gelde ablamın ceyızlerını uzay bosluguna gotur dıye :)))))))))))))

ahahaha taşınırken gelsin aref çeyizleri bi evden diğerine götürsün :)))

ay bosver erteleme bacımmmm ne olcak elınde sonunda borc olcak sıkıntı yapma :)))))))))

bence de ne kadar ertelersen o kadar borç oluyor boşver

bende de 300 tane var nere koycam dıye dusunuyrm bıde kutuphane masrafı,:):95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…