- Konu Sahibi didempolat
-
Source
Maşallah herşeyin tamam :) Mandalın yok güzelim duvar saati abajür bulaşıklık(tercih tabii) dış kapı süsü paspası tuvalet için sabunluk fırça takımları :) arsa da hatırlatayım olmayanlara :)
Mandalım duvar saatim var arada kaynamış sanırım abajur yerine mum kullancam daha romantik abajura benzer içine mum konulabilecek bir şey aldım paspas alınacaklarda :) sabunluk fırça takımını da eve göre alcamben eksik gördükçe yazayım sizden.Fotolarını çekip ekleyim buraya da
Mandalım duvar saatim var arada kaynamış sanırım abajur yerine mum kullancam daha romantik abajura benzer içine mum konulabilecek bir şey aldım paspas alınacaklarda :) sabunluk fırça takımını da eve göre alcamben eksik gördükçe yazayım sizden.Fotolarını çekip ekleyim buraya da
benımkını annem yukluk gıbı yaptı yanından gecınce korkuyorum ustume yıkılcak dıye gıtsemde kurtulsa anacıgım:)
hehe herkes aynı durumda üzülme herkes dört gözle bekliyor benim gitmemi ev ferahlasın diye kitaplığı işgal ettim önünü işgal ettim artık sadece ortada yürümeye yol kaldı daha danteller filan ortada yok onlar çıkınca nolcak asıl
Hehe herkes aynı durumda üzülme herkes dört gözle bekliyor benim gitmemi ev ferahlasın diye kitaplığı işgal ettim önünü işgal ettim artık sadece ortada yürümeye yol kaldı daha danteller filan ortada yok onlar çıkınca nolcak asıl
evim yok :)
doğal olarak perdelerim, halılarım yok..
avizeler,duvar saati yok..
kettle ve tost makinası daha alınmadı ev tutulunca inşaallah..
aklıma gelen bunlar..haa gelinliğim henüz yok :)
benim ara salonda, salonda bir de odamda 3 tane yüklüğüm var :d kafayı yiyecek bizimkiler yakında :d anneme takılıyorum ben evden gidince ev havaya kalkacak bu kadar ağırlık bir anda çıkınca :d :d
yok anam yok ben bugun akşam nişanlımla konuşacam bizim düğün tarihini ertlememiz şart oldu yoksa böyle olmuyor borçsuz alalım dedikçe ha vere borç çıkıyor evlenmeye töbe edecem o olacak
kardeslerım habıre soylenıyo abla benım yerıme nıye koydunuz sunları kız evın resmını cekıp gostermem lazım annem bıde doşek kakalamaya calısıyo ıstemıyorum tabıkı :))))))))9:78:
cnm sen öyle diyon annem diyoki gitsende kurtulsak kar dolapları senin yüzünden dolu evin içi tıkış tıkış kardeşi,m gitsende kurtulsak eşyalarımı koyacak yer bualmıyorum erkek kardeşim gitte şu ayakkabılık boşalsın diyo yeter artık gitsemde kurtulsa herkes bu ne ya
annem sen gıtme onlar gıtsın dıyo ev tabı bosalır canm
kardesım gecen dalga gecıyo aref gelde ablamın ceyızlerını uzay bosluguna gotur dıye :)))))))))))))
cnm sen öyle diyon annem diyoki gitsende kurtulsak kar dolapları senin yüzünden dolu evin içi tıkış tıkış kardeşi,m gitsende kurtulsak eşyalarımı koyacak yer bualmıyorum erkek kardeşim gitte şu ayakkabılık boşalsın diyo yeter artık gitsemde kurtulsa herkes bu ne ya
Canım benim yaa kıyamam sizee
kardesım gecen dalga gecıyo aref gelde ablamın ceyızlerını uzay bosluguna gotur dıye :)))))))))))))
ay bosver erteleme bacımmmm ne olcak elınde sonunda borc olcak sıkıntı yapma :)))))))))
bana da diyorlar :84::84::84: kardeşim özellikle ya kızlar bu arada kitap okumayı severmisiniz benim çok kitabım var sevmediğim yazarın kitaplarını elden çıkarıcam burdan kitapları yazarım beğendiğiniz yazarlar olursa yollarım size atmak istemiyorum 3 kuruşa satmak ta istemiyorum çok yeniler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?