Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

cnm kimler var ben hastasıyım romanların şuan bile elimde var okuyorum sen yaz bakem bana

ceyız sercekmısın pekı............

bende de 300 tane var nere koycam dıye dusunuyrm bıde kutuphane masrafı,:):95:

ben çok severim, eğer elden çıkarmak istediğiniz kitaplar varsa kitap toplama kampanyalarına bağışlayabilirsiniz. Mesela benim yaşadığım şehirde Kdz ereğli'de belediye halk evleri açıyor ve yeni kampanya yapmış yollamak isteyen olursa belediyenin sayfasındaki tel numarasından ulaşabilirler

çeyiz serecek miyim... tüm ev yerleşsin tüm çekmeceleri açacam çağırıcam milleti böyle serecem eheh

cnm kimler var ben hastasıyım romanların şuan bile elimde var okuyorum sen yaz bakem bana

ya bende çok seviyorum okumayı ama ev kira olacak ve yer olacakmı bilmiyorum ben haftaya koli yapıcam onları ordan ayıklarım istemediklerimi senin istediğin olursa yollarım tabiki..

ben hem evıme sercem hemde baba evıne emır meclıs den evıme nısanlımın akrabaları ıcın kendı evıme bızım akrabalar ıcın :)))))))))9

şekerim bizim öyle bir şasımız yok malum il dışına gidiyoruz hangi akrabamı götürerim ben hadi erkek tarafı gelip görecek zaten dee benm tarafım göremeyececeği için hepsini serecem annemde çok istiyor onu kırmak istemiyorummm hepsi güzel olsun inşallah....

sorma canm ya yatagımı bıle sımdıden paylastılar:)kardeslerım......
annem sımdıden aglamaya basladı....

vayy kıymam ben sana cnm valla ben bir yıl önce odamı dağıttım nere buldum orda yatıyorum ki hem ailemi alıştırıyorum odurumua hemde kendimi yoksa çok zor olacak

ben de geçen gün kışlıklarımı valizlere yerleştirince biraz ağladım..
annem de üzüldü..
ama kardeşim genç odası bakıyor kendine :)

bende şakayla annneme dedimki anne valiz alayımda artık kışlıklarımı topla dedim aman nasıl ağladı cnm annem benm yaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…