Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

amin vuslat_umay arkadaşım..
hepimiz mutlu,huzurlu olalım..
annem çok duygusal değildir hatta pek ağlayacağını bile sanmam ben çıkarken evden ama babam çok ağlayacak
ilk çocuğum ve benden sonra bir kız kardeşim var sadece

ya bende çok seviyorum okumayı ama ev kira olacak ve yer olacakmı bilmiyorum ben haftaya koli yapıcam onları ordan ayıklarım istemediklerimi senin istediğin olursa yollarım tabiki..

cnm kimlerin olduğunu sen bna söyle ben sana söyleyim birde şu var ben o kitapları okuduktan sonra burda kültür dernekleri var onlara veriyorum onlarda köydeki kitap ve roman almayan okullara götürüyorlar çok büyük bir sevap yapmış oluruz hem boşa gitmez hemde herkes okuma fırsatı bulabilir

herkes çok mutlu olur inşallah ya bizimkiler başlamadı daha ya da gizliden ağlıyorlar arada öyle söylenti geçiyor birisinin ağladığına dair..Bu arada çok hızlısınız yetişemiyorum ben

cnm benm ailemde öyledir ama inan bana o kadar duygusallarki belli etmiyorlar emin ol ikiside çok ağlarr

herkes çok mutlu olur inşallah ya bizimkiler başlamadı daha ya da gizliden ağlıyorlar arada öyle söylenti geçiyor birisinin ağladığına dair..Bu arada çok hızlısınız yetişemiyorum ben

Sende dene mesela annemle kahve muhabbetlerimiz çoktur,diyorum ben gidince sana kim kahve yapıcak aman diyo sanki çok uzağa gidiceksin ararım gelir yaparsın diyo benden tık yok sonra gelirsin dimi nolur gel ben kızımı görmeden bi gün bile geçiremem ay seni vermesemmi vazgeçtim ben damadımıda çok seviyorum ama napalım kısmet değilmiş deriz diyo

Son düzenleme:

tamam cnm salı günü ayıklama yapayım bazı kitaplarımdan vazgeçemiyorum

kızlar saat 5 olmuş hazırlanayıp da eve geçeyim ben yarın sabah görüşürüz, akşam fırsat bulursam bakarım yine sizee..

ağlamayın kıyamam.. inşallah bu işe gerçekten emek verip uğraşan tüm genç kızlar hayallerine kavuşur mutlu ve huzurlu olur.. Öptümm hepiniziii iyi akşamlarr

not: öğle arasında dayanamadım şu yağ spreylerinden aldım japon pazarından bakalım işe yarayacak mı

İyi akşamlar grş yarın

gene dayanamadın yane canım .............................

Benden de bu aksamlık bu kadar arkadaslarım heyden hepını opyrm
Yarın sabah kaldıgımız yerden devam:))))))))))

yarın ceyizim gidicek..su an aklımda olan eksıkler tezgah üstüne ve banyoya çöp kovası...ev yerlestikce cıkarmı bilmem ama onu da artık evlendikten sonra alırız yeter babam yük oldugum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…