- Konu Sahibi didempolat
-
ya bende çok seviyorum okumayı ama ev kira olacak ve yer olacakmı bilmiyorum ben haftaya koli yapıcam onları ordan ayıklarım istemediklerimi senin istediğin olursa yollarım tabiki..
amin vuslat_umay arkadaşım..
hepimiz mutlu,huzurlu olalım..
annem çok duygusal değildir hatta pek ağlayacağını bile sanmam ben çıkarken evden ama babam çok ağlayacak
ilk çocuğum ve benden sonra bir kız kardeşim var sadece
herkes çok mutlu olur inşallah ya bizimkiler başlamadı daha ya da gizliden ağlıyorlar arada öyle söylenti geçiyor birisinin ağladığına dair..Bu arada çok hızlısınız yetişemiyorum ben
cnm kimlerin olduğunu sen bna söyle ben sana söyleyim birde şu var ben o kitapları okuduktan sonra burda kültür dernekleri var onlara veriyorum onlarda köydeki kitap ve roman almayan okullara götürüyorlar çok büyük bir sevap yapmış oluruz hem boşa gitmez hemde herkes okuma fırsatı bulabilir
tamam cnm salı günü ayıklama yapayım bazı kitaplarımdan vazgeçemiyorum
kızlar saat 5 olmuş hazırlanayıp da eve geçeyim ben yarın sabah görüşürüz, akşam fırsat bulursam bakarım yine sizee..
ağlamayın kıyamam.. inşallah bu işe gerçekten emek verip uğraşan tüm genç kızlar hayallerine kavuşur mutlu ve huzurlu olur.. Öptümm hepiniziii iyi akşamlarr
not: öğle arasında dayanamadım şu yağ spreylerinden aldım japon pazarındanbakalım işe yarayacak mı
kızlar saat 5 olmuş hazırlanayıp da eve geçeyim ben yarın sabah görüşürüz, akşam fırsat bulursam bakarım yine sizee..
Ağlamayın kıyamam.. Inşallah bu işe gerçekten emek verip uğraşan tüm genç kızlar hayallerine kavuşur mutlu ve huzurlu olur.. öptümm hepiniziii iyi akşamlarr
Not: öğle arasında dayanamadım şu yağ spreylerinden aldım japon pazarından :d bakalım işe yarayacak mı :d
gene dayanamadın yane canım .............................
Benden de bu aksamlık bu kadar arkadaslarım heyden hepını opyrm
Yarın sabah kaldıgımız yerden devam:))))))))))
Nasılsınız bakalım bugün bir gün daha eksildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?