- Konu Sahibi didempolat
-
ayyyy cok sevındım senın adına canm :)ya artık bızede davetıye gonderrsın :):) hehehehehe
gunaydın canm benım:)
Günaydın kızlar haftasonu mobilya işimizi hallettik artık mobilyalarım varbu iştende kurtuldum geriye halı perde ıvır zıvır kaldı
vuslat la mınıkcıcek te olsa bugun kadro tamamdır :)
didem bak jeloo gibi mobilyada yapabilirsin beyaz ve kahve.mobilyada beyaz olduğu için halı da ya da süs eşyalarında beyaz kullanırsan boğmaz evi ama tek kahverengi yapmabizde mobilyaya 7000 küsür verdik o civarlarda hemen hemen fiyatlar sadece koltuk takımına yedi bin verenler var
oh oh ne güzel ellerine sağlık onun sevindim güzel geçmesine :) bizimde 1 mayıs pazar nişan da birinci senemiz olacak 17 mayıstada 4. senemizcanım çok saol :)Hepimiz inşallah.. Güzeldi.. Sevgilim sanki içimi okumuş gibi bir ton alış veriş yapmış, bir de geçti mutfağa yemekleri o pişirdi servisi o yaptı :) Çok romantiktiÇok da eğlendik..
günaydınnn
günaydın didemcim
Ohh mis :) içiniz rahatlamıştır. Fiyatını da iyi almışsınız
Iştee geldim burdayımmm
Evet beyaz ve kahve çok güzel modeller var,mobilyacı arkadaşımın tavsiyesi komple beyaz lake alma dedi çizilir üzülürsün masa üstü konsol üstü ağaç olsun dedi,ama gerçekten kombinler çok iyi tabi bu fiyata koltuk alanlar var ama yazık bu kadar para bi koltuğa
evet beyaz ve kahve çok güzel modeller var,mobilyacı arkadaşımın tavsiyesi komple beyaz lake alma dedi çizilir üzülürsün masa üstü konsol üstü ağaç olsun dedi,ama gerçekten kombinler çok iyi tabi bu fiyata koltuk alanlar var ama yazık bu kadar para bi koltuğa
oh oh ne güzel ellerine sağlık onun sevindim güzel geçmesine :) bizimde 1 mayıs pazar nişan da birinci senemiz olacak 17 mayıstada 4. senemiz
lakenin temizliği de zor oluyormuş sanırım iyi yapmışın.bencede yazık ya 2 bilemedin 3 sene sonra sıkılacaksın değiştirmek isticeksin verdiğin parayamı acıyasın koltuğun yeni olmasına mı
hos geldın canm gozum yolda kaldı :)nerdeydın:)
1 mayısta bana evlenme teklifi etmiştiAllah daha daha uzuuuunn seneler geçirmek nasip etsin
tabe gönderirim kuşum görmemişim mesajı beğendiğiniz davetiyeler varmı karar veremiyorum yaaa:84::84:
Lakenin temizliği de zor oluyormuş sanırım iyi yapmışın.Bencede yazık ya 2 bilemedin 3 sene sonra sıkılacaksın değiştirmek isticeksin verdiğin parayamı acıyasın koltuğun yeni olmasına mı
1 mayısta bana evlenme teklifi etmiştiAllah daha daha uzuuuunn seneler geçirmek nasip etsin
Hiç sorma ! ofisi kemirgenler bastı en pis cinsinden hem demidem bulanıyor her yeri sildim ama nafile evrakları felan hep mahvetmiş...
ay canm ben sımdı onu dusunmuyrm valla o halledılır ufak bısey :)nasıl olsa:)
Amin tatlım hepimize inşallah
Iyyy bende çok tiksinirim öle şeylerden yaaaa
Iyyy bende çok tiksinirim öle şeylerden yaaaa[/QUOTE
AY BENDE SEVMEM YA BIZIM OFISTE OLURSA NAPATIM BILMIYRM ALLAH KORUSUN CICEGIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN:)
Iyyy bende çok tiksinirim öle şeylerden yaaaa[/QUOTE
AY BENDE SEVMEM YA BIZIM OFISTE OLURSA NAPATIM BILMIYRM ALLAH KORUSUN CICEGIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN:)
sağol tatlım teşekkür ederim..
o bır kagıt parcası canm ya pek onemsemem aslında cok para vermem benım nısandakı buydu :)
güzelmiş, biz nişanda bastırmayacaz sözle çağırıyoruz
Eki Görüntüle 184671
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?