Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

kızlar sandık çeyizim full hatta bendeki çeyizle 3 kız gelin çıkar ama ben hala değişik şeyler arıyorum değişik çetik ve havlu kenarı sizde varsa resim yüklermisiniz

Valla canım oynasaydım eğer düğün hazırlıkları tamamdı kuyruk boyunu da tahmin ettim zaten 3m yi geçmez dedim 2.70 miş

nasıl bir şans kaçırdığının farkındamısın sen yahu :) bu arada dün mahmutpaşada bi dükkana girdim senin gelin damadı sormak için adama dedim gelin damat figürü varmı adam hemen arkanızda kafayı bi çevirdim vitrin yapmış adam 4 veya 5 katmıydı ne elli kuruştan başlıyordu porselen kağıt yokmuş

canımm çok saol ama 50 kuruş bile fazla gelebilir, 500 adet yapacam sadece o figüre 250 tl veremem :2:

vitrini de merak ettim doğrusu

günaydın kızlar geldim geldim iş için şehir dışına çıkmam gerekiyordu ama sizleyim şimdi merhabalar

günaydın kızlar bu sefer karşılaştık sanıyorumki:))
nasılsınız
Bnakerım nerelrdesin sen ya özlettin kendini hoşgeldin napıyosun

çiçekciğim o gözüme çarpmadı aklımda olsun gene ama o üzerindeki tüller 2 tl içinde kaç tane var bilmiyorum sorarım du ben bugünde gidim :)

iyim canım sağol..su aralar işler cok yoğun banka fena kalabalık..eve gelince yattım uyudum hep ..o yüzden giremedim..
eee yeni gelişmler varmı??

iyim canım sağol..su aralar işler cok yoğun banka fena kalabalık..eve gelince yattım uyudum hep ..o yüzden giremedim..
eee yeni gelişmler varmı??

yeni gelişme yok tatlım gelinliği biliyorsun sanırım davetiye ve nikah şekeri bakıyorum avizelerimizi aldık eksikler bitti gibi şimdilik

vuslatıcım bende iyiyim bildiğiniz gibi:))
source görüşmeyeli baya yol almışssın ya ben henüz davetiye olayına girmedim ama bugün bakalım bir fiyat alalım dimi..ben senin gelinliği görmedim cnm ya resmi varmı??nerden aldın kaça aldın ??*

bizlerde iyiyiz efendim kızlar sizden özendim kek kalıbı almaya gittim dün ama neden bilmem vazgeçtim sonradan mutfakla aram olmadığı ve keki pek sevmediğimiz için daha önce listemede almamıştım dün akşam nişanlımla konuşurken söyledim alacaktım ama vazgeçtim diye oda canım sen yemek yap karnımı doyur yeter fazlasını beklemiyorum dedi bende umutgörmüyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…