- Konu Sahibi didempolat
-
hadi hayırırlısı cnm benmmm....vuslatıcım bende iyiyim bildiğiniz gibi:))
source görüşmeyeli baya yol almışssın ya ben henüz davetiye olayına girmedim ama bugün bakalım bir fiyat alalım dimi..ben senin gelinliği görmedim cnm ya resmi varmı??nerden aldın kaça aldın ??*
bizlerde iyiyiz efendim kızlar sizden özendim kek kalıbı almaya gittim dün ama neden bilmem vazgeçtim sonradan mutfakla aram olmadığı ve keki pek sevmediğimiz için daha önce listemede almamıştım dün akşam nişanlımla konuşurken söyledim alacaktım ama vazgeçtim diye oda canım sen yemek yap karnımı doyur yeter fazlasını beklemiyorum dedi bende umutgörmüyor sanırım
günaydın kızlar bu sefer karşılaştık sanıyorumki:))
nasılsınız
Bnakerım nerelrdesin sen ya özlettin kendini hoşgeldin napıyosun
çiçekciğim o gözüme çarpmadı aklımda olsun gene ama o üzerindeki tüller 2 tl içinde kaç tane var bilmiyorum sorarım du ben bugünde gidim :)
bizlerde iyiyiz efendim kızlar sizden özendim kek kalıbı almaya gittim dün ama neden bilmem vazgeçtim sonradan mutfakla aram olmadığı ve keki pek sevmediğimiz için daha önce listemede almamıştım dün akşam nişanlımla konuşurken söyledim alacaktım ama vazgeçtim diye oda canım sen yemek yap karnımı doyur yeter fazlasını beklemiyorum dedi bende umutgörmüyor sanırım
bende çok beğendim çok güzel
evet canm hos yakısır sana zayıfsın zaten bende kılo aldım zatennnnnnnnnnn üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar çalmak yok ona göreee evet benm gelinliğim bir buçuk yılın sonunda istediğim gelinliği buldum:)
1,5 yıl mı ay bende begenemem sımdı gecen nısanlım dedı bı bakalım dıye ben erken dedım hata mı yaptım ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?