Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

hadi hayırırlısı cnm benmmm....

anam görmez tabi baksana çocuk yeme yiyebilrise şükredecek haline:)

gelinliğim bu olcak inşallah kızlar dikiliyor kiralık 800 satılık 1000 karar vermedim henüz hangisi kiralık diyorum ama bakalım

günaydın kızlar bu sefer karşılaştık sanıyorumki:))
nasılsınız

günaydın canımmm hoş geldinnn

Tamam canımm :) çok ciciler ama değil mii

kek kalıbını sonra da alırsın canım boşverrr

çiçekciğim şekerler çok hoş görünüyor gelinlik için güzel sözlerinize teşekkürler kızlar...

Banker nişanlım börek hastası kek marketten de alsak olurmuş börek yap bana yeter diyor

anam görmez tabi baksana çocuk yeme yiyebilrise şükredecek haline:)[/QUOTE]

evet bencede yemekle hiç aram yok netten yemek tarifleri çıkardım

Bankerım naptınm dur yahu bizde açamıyoruz tabiki yufka hazırlarından yaparız işte yeer

gelinliğin çok güzel cnm benm çok beğendim bende diktirecem modelini buldum bakayım yükleyebilirsem sizde görünn

kızlar çalmak yok ona göreee evet benm gelinliğim bir buçuk yılın sonunda istediğim gelinliği buldum:)

1,5 yıl mı ay bende begenemem sımdı gecen nısanlım dedı bı bakalım dıye ben erken dedım hata mı yaptım ne?

cnm inan bana çok zor ben tam bir buçuk yıl kaçtane firmaya baktım netten gezdm dolaştım en son ankaraya gittim yok yok sonunda bunu buldum ihmal etmeee sende diktireceksen bir an önce bul modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…