Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

1,5 yıl mı ay bende begenemem sımdı gecen nısanlım dedı bı bakalım dıye ben erken dedım hata mı yaptım ne?

Didemim bakmaya başla bende benim gelinliğimi bir sene önce buldum aradığın gibisini bulmak zor hepsi hoş geliyor ama hangisi için için gidecek bulamıyosun stresten verirsin tatlım kilo dert etme ben 5 kilo verdim

Didemim bakmaya başla bende benim gelinliğimi bir sene önce buldum aradığın gibisini bulmak zor hepsi hoş geliyor ama hangisi için için gidecek bulamıyosun stresten verirsin tatlım kilo dert etme ben 5 kilo verdim

ayy evet herkes veriyo inş ben kilo vermem zaten 49 kilyomum çok kötü olurum eğer kilo veririsem yaa offf:18::18::18::18::18::18::18:

bende iiyim teşekkür ederim çiçek bu isim altında yazan yazıyı nasıl değiştiriyorduk bulamadım

bende iiyim teşekkür ederim çiçek bu isim altında yazan yazıyı nasıl değiştiriyorduk bulamadım

canım kontrol paneli, profili düzenle

Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir.

bu bölümün hemen altından değiştiriyorsun

Buldum teşekkür ederim korktum bir an 84 te takılı kalcaz diye bugün bizim nişanlanma yıldönümümüz 1 sene doldu

Günaydın canlar nasılsınız ben hastayım üşütmüşüm sanırım strestenmidir bilmiyorum bu sene çok hasta oldum normalde bu kadar hasta olmuyordum ben :84::84::84: Bugün ben az yoğun olcam fırsat buldukça girerim öptüm sizleri

geçmiş olsun canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…