- Konu Sahibi didempolat
-
1,5 yıl mı ay bende begenemem sımdı gecen nısanlım dedı bı bakalım dıye ben erken dedım hata mı yaptım ne?
Didemim bakmaya başla bende benim gelinliğimi bir sene önce buldum aradığın gibisini bulmak zor hepsi hoş geliyor ama hangisi için için gidecek bulamıyosunstresten verirsin tatlım kilo dert etme ben 5 kilo verdim
ayy evet herkes veriyo inş ben kilo vermem zaten 49 kilyomum çok kötü olurum eğer kilo veririsem yaa offf:18::18::18::18::18::18::18:
Canım bu da çok güzel bir gelinlikk:))) inşallah istediğin gibi dikilir hayatımm
didemim bakmaya başla bende benim gelinliğimi bir sene önce buldum aradığın gibisini bulmak zor hepsi hoş geliyor ama hangisi için için gidecek bulamıyosunStresten verirsin tatlım kilo dert etme ben 5 kilo verdim
bende iiyim teşekkür ederim çiçek bu isim altında yazan yazıyı nasıl değiştiriyorduk bulamadım
Buldum teşekkür ederim korktum bir an 84 te takılı kalcaz diye bugün bizim nişanlanma yıldönümümüz 1 sene doldu
Bugün evlenme teklifi almıştım :) 1 sene oldu :)
Güzel bir gün
Sanırım Didemin de doğum günü
Günaydın canlar nasılsınız ben hastayım üşütmüşüm sanırım strestenmidir bilmiyorum bu sene çok hasta oldum normalde bu kadar hasta olmuyordum ben :84::84::84: Bugün ben az yoğun olcam fırsat buldukça girerim öptüm sizleri
geçmiş olsun canımmmm
Teşekkür ederim bana nane limon yapsanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?