Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

EKSİKLERİM

mutfak eksikleri:

Oklava
Merdane
Servis maşaları
Havan
Çay bardak altığı (cam)
Güveç kabı
Buz kıracağı
Buz kovası
Buz maşası
Mutfak tartısı
Ekmek kutusu
Biftek döveceği
Küçük çaydanlık
Bitki çayı süzgeci (top)
Reçellik
Kahvaltılık
Değirmen
Duvar kağıt havluluğu
Porselen demlik ( büyük)
Tereyağ kabı
Nescafe Fincan Takımı
Kupa bardak
Dondurma Kaseleri
Şamdan
Mutfak çelik askı aparat ve malzemeleri

Su Seti ( vitrin takımı)
Ayrıca Şarap kadehi takımı

Plastikler

Askılar
Leğen
Kova
Pompa
Tuvalet Fırçası
Çamaşır Selesi
Maşrapa
Mandal Kovası
Tuvalet terliği
Plastik tabure
Lavabo tıpası
Sebze kurutucu

--

Geri kalanlar:

Bulaşık makinası
Çeyiz sandığı
Yüklük+dolap
Ev ses sistemi
Banyoya dolaplı lavabo,klozet ve boy dolabı
Banyo sabunluk + diş fırçalık
ütü masası
çamaşır kurutmalığı
Portmanto
1 yatak odası + 1 küçük oda + 2 adet salon avizesi
Bol bol ampul
ilk yardım çantası + ecza dolabı

Süpürge + faraş seti
Tel süpürge
kapı ön paspası
Vazo
mumlar
Dikiş kutusu ( hasır)
Çerçeve
Merdiven

Bu sayfanın kızları nerde bakayım....Bunu yazmak nasip oldu sonunda eksik hiçbirşeyim kalmadı şükür... Bir senelik maraton sona erdi hayırlısıyla düğünü de atlatırsam tamamdır bu iş...Evimizi kurduk ilk kahvaltımızı yaptık hatta canımcım bana yemek bile hazırladı...Menümüz zengindi peynirli makarna ve kola İnşallah sizlerede nasip olur sevdiğin insanla hayallerle kurduğun evinde beraber olmak çok güzel...Umarım herkes hayırlısıyla hazırlık aşamasını atlatır ve sevdiğiyle bir ömür aynı evi aynı yastığı paylaşır...

vav cok guzel canm ya senın adına cok ama cok mutlu oldum ben vav kocanın elınden yemekte yedın darısı basımıza ınsallah bızım daha eksıklerımız cıkar canmcım daha var 128 gun :)

vav cok guzel canm ya senın adına cok ama cok mutlu oldum ben vav kocanın elınden yemekte yedın darısı basımıza ınsallah bızım daha eksıklerımız cıkar canmcım daha var 128 gun :)

Teşekkür ederim didemim darısı sana inşallah bende o rakamlardan düştüm kuzucum eksikler biter inan bana geçen sene biz nasıl olacak nasıl yapacaz diorduk şimdi kendi evimizde kahvaltı ve yemek keyfi yapıyoruz Allahım sanada nasip etsin inşallah.Kocacım yemek yapıyor her ne kadar iki kişi için bi paket makarna yapsada yapıyor

Son düzenleme:

olsun yapsında canm benımkı yumurtadan baska bısey yapamıyr napım bende yumurta yerım yapsında yeterkı bızde hayalını kuruyoruz ....herseyın tammı sımdı oh ne guzel :)

Ya foto makinesini eve bıraktım unutuyorum hep telefondan çekmek istemiyorum yarın çekicem söz bugün takı almaya gitcez eve uğrayamam hemde foto makinesi yok:26::26::26:

tamam canm unuttma ama yenı gelın evı gormek ıstyrm ya :)takımı alcaksınız bugun hanı hayrlısı olsun altında cok pahalı:)

olsun yapsında canm benımkı yumurtadan baska bısey yapamıyr napım bende yumurta yerım yapsında yeterkı bızde hayalını kuruyoruz ....herseyın tammı sımdı oh ne guzel :)

Dimi yeterki bizim için bişeyler yapsınlar yumurtaya bile razıyız.İnşallah allahım nasip eder sanada bu günleri huzurla oturursun evinde kocacınla.Herşeyim tamam gibi didemcim sadece küçük odaya küçük köşe takımı almıştık o gelecek bugün yarın o kadar onun dışında eksik yok gibi lazım olan herşey evde vardı şimdiye kadar aaa bunu almamışım dediğim bişey olmadı inşallah olmazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…