- Konu Sahibi didempolat
-
- #1.141
gezsin bakalım
Ben netten alıyorum valla
Bu sayfanın kızları nerde bakayım....Bunu yazmak nasip oldu sonunda eksik hiçbirşeyim kalmadı şükür...Bir senelik maraton sona erdi hayırlısıyla düğünü de atlatırsam tamamdır bu iş...Evimizi kurduk ilk kahvaltımızı yaptık hatta canımcım bana yemek bile hazırladı...Menümüz zengindi peynirli makarna ve kola İnşallah sizlerede nasip olur sevdiğin insanla hayallerle kurduğun evinde beraber olmak çok güzel...Umarım herkes hayırlısıyla hazırlık aşamasını atlatır ve sevdiğiyle bir ömür aynı evi aynı yastığı paylaşır...
vav cok guzel canm ya senın adına cok ama cok mutlu oldum ben vav kocanın elınden yemekte yedın darısı basımıza ınsallah bızım daha eksıklerımız cıkar canmcım daha var 128 gun :)
evıde gormekısterdık ama :)
Teşekkür ederim didemim darısı sana inşallah bende o rakamlardan düştüm kuzucum eksikler biter inan bana geçen sene biz nasıl olacak nasıl yapacaz diorduk şimdi kendi evimizde kahvaltı ve yemek keyfi yapıyoruzAllahım sanada nasip etsin inşallah.Kocacım yemek yapıyor her ne kadar iki kişi için bi paket makarna yapsada yapıyor
Ya foto makinesini eve bıraktım unutuyorum hep telefondan çekmek istemiyorum yarın çekicem söz bugün takı almaya gitcez eve uğrayamam hemde foto makinesi yok:26::26::26:
olsun yapsında canm benımkı yumurtadan baska bısey yapamıyr napım bende yumurta yerım yapsında yeterkı bızde hayalını kuruyoruz ....herseyın tammı sımdı oh ne guzel :)
tamam canm unuttma ama yenı gelın evı gormek ıstyrm ya :)takımı alcaksınız bugun hanı hayrlısı olsun altında cok pahalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?