- Konu Sahibi didempolat
-
- #1.181
ama benim kafam çok karıştı yaa demin vesca ile de konuştum başka bi başlıkta biz evlenmedn önce atancaz diye almadık bişey uğraşmayalım ordan oraya diye ailelerde bu fikrimizi destekledi tabii 2 tarafta memur olduğundan ama şimdi de ambale oldum resmenoraya bak buraya bak. beyaz eşyaları arçelik alcam servis en çok onda uğruyo ilçelere. moblya kelebek alcam tabii makul olanlardan uçanlarına bakmıyorum bile şimdi aklıma yemek takımı tencere takımı yok efendim halı perde bunlardan tavsyeniz ne olur? tencere settini hisarın kampanyasından alimm diyorum şu bahama çeyiz setini. yemek takımında tereddütlüyüm ona bi türlü karar veremiyorum az parçalı olsun diyorum ama bi tane alırsam da sıkılırım diyorum halıları samurdan alıcam sanırım perde de artık taç olur havlu nevresmde ordan alcam. bi de bu havlu nevresimden kaçar tane alimm
canm beyaz esya olarak arcelık ıyı heryerde servısı var:)
tencere takımı olarak emsan ve hısarı tavsıye edrım san :::::::::::::::::=):
perde olarak brılant al bence :)
halı olarakda gumus suyu saray :)
tabak takımı olarakta ben karacanınkını cok begenıyorum benımkıde karaca :)
nevresım takımı bıkac tane olmalı bence en az 4 tane nevresım takımı olmalı canm :) bıde buna bıtane uyku setı yaz:)
havlu olarakta benım kucuk havlularım hep ozdılek ama bornozlarımı belında dıye uygun bı bornoz takımı aldım herkes cok memnun:) havlu el yuz havlusuysa en az 10-15 tane yeter canm ayak havlusuda 3 tane al :)
ben bunları kaydettim şimdi çok sağol ya ben burdan ayrılmiim bari daha neler neler sorcam sizebi kaç tane tek kişilik nevresim takımı alim 2 tane de yorgan aliim diyorum onlar için tabi bi de kendimize yorgan alim bende de bi tane vardı zaten lazım olcak önümüz kış battaniye de lazım bence şöyle yapalım ben birinin çeyizini burdan aynen alim rahatliyim yaaa
dur ben sana kendı lıstemı eklıyım canm :)
eksiklerinizi görünce daraldım yahu.bian benim hazırlıklarım gözümün önüne geldi :))
canom sen daha eksık mı sayıyosun ya :)
kızzzlllarrrrr gerii döndüümmm bana halı için ne önerirsiniiizz??saray halıya baktım güzeller ama pahalı mı değil mi bilemedim pahalı gibi geldi
ama kalitesi nasıldır nedir ne değildir ? bi de royal nasıl ki acaba ? bilimum tavsiyelerinize açığım bu arada
Balkon masamm
Leğenim
kirli sepetim
çamaşır askılığım vee
portmantomm
şu anda sadece bunlar
Çooookkk şükürrr
hoşgeldin :)
saray ya da gümüşsuyu.. başka tavsiye etmiyorum canım.
yıllarca kullanırsın. Tabii kullanım talimatları var onlara uyarsan ömrünü daha da uzatırsın malın,
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?