- Konu Sahibi didempolat
-
- #1.161
İnci set alcaz kuzucum bugün altın çok pahalı hakikaten
nekadarmıs canm ceyrek :)
130 tlGeçen sene mayıs ayında çeyrek 96 tl idi millet isyan ediyodu çok pahalı die şimdi 130 tl bir senede bu kadar kazandıran başka yatırım aracı olmuşmudur acaba
Bu sayfanın kızları nerde bakayım....Bunu yazmak nasip oldu sonunda eksik hiçbirşeyim kalmadı şükür...Bir senelik maraton sona erdi hayırlısıyla düğünü de atlatırsam tamamdır bu iş...Evimizi kurduk ilk kahvaltımızı yaptık hatta canımcım bana yemek bile hazırladı...Menümüz zengindi peynirli makarna ve kola İnşallah sizlerede nasip olur sevdiğin insanla hayallerle kurduğun evinde beraber olmak çok güzel...Umarım herkes hayırlısıyla hazırlık aşamasını atlatır ve sevdiğiyle bir ömür aynı evi aynı yastığı paylaşır...
Ya foto makinesini eve bıraktım unutuyorum hep telefondan çekmek istemiyorum yarın çekicem söz bugün takı almaya gitcez eve uğrayamam hemde foto makinesi yok:26::26::26:
130 tlGeçen sene mayıs ayında çeyrek 96 tl idi millet isyan ediyodu çok pahalı die şimdi 130 tl bir senede bu kadar kazandıran başka yatırım aracı olmuşmudur acaba
130 ise hemen alın bir sürü alın ben dün sordum 141,5 idi .. Arkadaşa aldık 1 tane..
oooo ben daha yeni başladım eksiklerimi yazsam sayfalar sürer
ama bu ay çok iyi anladımki erken almaya başlamakla çok iyi yapmışım para dayanmıyo yoksa
aynen canm erken almak herzamn ıyı yoksa altından kalkamayız :)
ay ne gunlerdı su topıgı ılk actıgım zamanlar nekadar heveslıydık ...bu topık bana 3 ıyı arkadas kazandırdı dostluk kurduk okadar mutluyım ıyıkı acmısım senı topıgım :) safaklardan duse duse dustuk bırımız evlendı bırımızın 15 gunu dıgerının 29 gunu benımse 38 gunum var okadar mutluyım kı allahım herkese nasıp etsın :)
bu arada son eksıklerım
-mutfak masam
-ayakkabılıgım
-perdelrm
-halılarım
-ve banyo halım :)
aynen canm erken almak herzamn ıyı yoksa altından kalkamayız :)
ay ne gunlerdı su topıgı ılk actıgım zamanlar nekadar heveslıydık ...bu topık bana 3 ıyı arkadas kazandırdı dostluk kurduk okadar mutluyım ıyıkı acmısım senı topıgım :) safaklardan duse duse dustuk bırımız evlendı bırımızın 15 gunu dıgerının 29 gunu benımse 38 gunum var okadar mutluyım kı allahım herkese nasıp etsın :)
bu arada son eksıklerım
-mutfak masam
-ayakkabılıgım
-perdelrm
-halılarım
-ve banyo halım :)
allahım darısı tüm bekleyenlerin başına aminsanada sonsuz mutluluklar canım şimdiden
ben yazmiimm eksiklerimi yaa benim hiç bişeyim yok dahaaa üstelikk evliiiyimm beeenn
uzulme canm alırsın allahın ıznıyle :)
Balkon masamm
Leğenim
kirli sepetim
çamaşır askılığım vee
portmantomm
şu anda sadece bunlar
Çooookkk şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?