Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Canım ne güzel :) çok sevinim senin adına.. Sonunda emeklerinizin karşılığını aldınız, Allah mesut ve sağlıklı bir şekilde yaşamak nasip etsin.

Ya foto makinesini eve bıraktım unutuyorum hep telefondan çekmek istemiyorum yarın çekicem söz bugün takı almaya gitcez eve uğrayamam hemde foto makinesi yok:26::26::26:

Takının fotoğaflarını da çek canım

Çiçekciğim güzel dileklerin için teşekkürler allahım sanada nasip etsin inşallah.

Didem kışa doğru düşer bence altın eğer acil değilse bekle bir süre bence...

Source teşekkür ederim canım :)

didemcim acele etme bence de ben düğüne 1-2 gün kala alacam, kasıma doğru düşer onun fiyatları..

salon ve yatak odası perdesi
kirli sepeti
duş perdesi
ayakkabılık
kurutmalık
bulaşık sepeti
TE-LE-VİZ-YOONNNN en önemlisi
ay bide salonuma güzel süs eşyam yok pek fazla
artıkın onlarıda çeyizde boş gören yakınlardan bekliyorum süse alcak para kalmadı
çeyiz sermenin amcı o değil mi zaten

Son düzenleme:
ıyıkı bu topıgı acmısım bana cok guzel arkadaslık kazandırdı ne kadar uzun zaman gelıyodu bıze hersey bakın sımdı bırımız evlendı deger 3muzun 2 ayı kaldı rabbım yardımcımız olur ınsallah:):90:

oooo ben daha yeni başladım eksiklerimi yazsam sayfalar sürer
ama bu ay çok iyi anladımki erken almaya başlamakla çok iyi yapmışım para dayanmıyo yoksa

oooo ben daha yeni başladım eksiklerimi yazsam sayfalar sürer
ama bu ay çok iyi anladımki erken almaya başlamakla çok iyi yapmışım para dayanmıyo yoksa

aynen canm erken almak herzamn ıyı yoksa altından kalkamayız :)

ay ne gunlerdı su topıgı ılk actıgım zamanlar nekadar heveslıydık ...bu topık bana 3 ıyı arkadas kazandırdı dostluk kurduk okadar mutluyım ıyıkı acmısım senı topıgım :) safaklardan duse duse dustuk bırımız evlendı bırımızın 15 gunu dıgerının 29 gunu benımse 38 gunum var okadar mutluyım kı allahım herkese nasıp etsın :)

bu arada son eksıklerım
-mutfak masam
-ayakkabılıgım
-perdelrm
-halılarım
-ve banyo halım :)

allahım darısı tüm bekleyenlerin başına amin sanada sonsuz mutluluklar canım şimdiden

allahım darısı tüm bekleyenlerin başına amin sanada sonsuz mutluluklar canım şimdiden

Balkon masamm
Leğenim
kirli sepetim
çamaşır askılığım vee

portmantomm

şu anda sadece bunlar

Çooookkk şükürrr

Son düzenleme:
uzulme canm alırsın allahın ıznıyle :)

ama benim kafam çok karıştı yaa demin vesca ile de konuştum başka bi başlıkta biz evlenmedn önce atancaz diye almadık bişey uğraşmayalım ordan oraya diye ailelerde bu fikrimizi destekledi tabii 2 tarafta memur olduğundan ama şimdi de ambale oldum resmen oraya bak buraya bak. beyaz eşyaları arçelik alcam servis en çok onda uğruyo ilçelere. moblya kelebek alcam tabii makul olanlardan uçanlarına bakmıyorum bile şimdi aklıma yemek takımı tencere takımı yok efendim halı perde bunlardan tavsyeniz ne olur? tencere settini hisarın kampanyasından alimm diyorum şu bahama çeyiz setini. yemek takımında tereddütlüyüm ona bi türlü karar veremiyorum az parçalı olsun diyorum ama bi tane alırsam da sıkılırım diyorum halıları samurdan alıcam sanırım perde de artık taç olur havlu nevresmde ordan alcam. bi de bu havlu nevresimden kaçar tane alimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…