Len delİ cosmo yask len..hapse tıkmasınlar sonra senİ...hayır saan bakarız kokrma ama Çocuk ÇalıŞmaları ne olucak
cosmo video,klip, mp3 indirme yasaklandı, sonra demirparmaklıklar ardından mektuplaşmayalım seninle dikkat et kaydirigubbakcemile3
canım linewire programı var ama kullanma kanunen yasaklandı hapse girmeBEnim sorumu cevaplayacak kimse yokmu yaaaa
Video indirme sitesi bilen var mıııııııııı
herkese günaydın,
ninikcim sen adetmi oldun.
nasılsın canım, güzel haberler varmı ?Semacık..dİlekÇİm..mÜrÜvvet hppŞgeldİnİz Şekerler tatlıcık canım benİm sende hoŞgeldİn
gnaydın canım oldum ya hemde her zamanki gibi bir gün önce geldi...
nasılsın canım, güzel haberler varmı ?
vayyy be sen hapishanenin hanımağası da olursun artık -tatlicadiarzu-NE komedi olurdu he kaydirigubbakcemile3
Size bu satırları kader mahkumu olarak yazıyorum ,Bu ay da adet oldum falan kaydirigubbakcemile3
canım ya olsun napalım.ozaman seni eylül listesinemi alalım.tedaviye devam demi.
Semacık..dİlekÇİm..mÜrÜvvet hppŞgeldİnİz Şekerler tatlıcık canım benİm sende hoŞgeldİn
sende hg canım kırmızı kart gördüm bende senağlama gördünmü
Cosmo buldunmu kızım o şarkıyı
hayırlısı olsun canım, moralini bozma kaydirigubbakcemile5:teselli:....HI VAR ADEET OLDUM İŞTE DAHA NE OLSUN :roflol: AMAN SALALDIM GİTTİ ARTIK OLURSA OLUR OLMAZSA OLMAZ YA..KLOMENE DE DEVA ETMİCEM ARTIK
boşver canım hepimiz bu ay tek tek dökülüyo zaten baksanaa önümüzdeki aya işallah dicezzz..ramazan diyedir :)SENDE HG CANIM KIRMIZI KART GÖRDÜM BENDE senağlama GÖRDÜNMÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?