Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

şu listeyide bi ekleseniz yaa bir bakayım geçmişi okuyamadım anacım bi gittim 3 günde 100 sayfa ilerlemiş çenesi düşükler sizi
özledinizmi beniiiiiiiiiiiii

vESTEL KULLANIYOM 7,5 KG 1000 DEVİR ÇOKDA MEMNUNUM KUZUM
BULŞIK MAK BİLEMİYCEM KULLANMIYOM KİRACI OLDUĞUMDAN..

Nana canım benİm topİkÇe dÖkÜlÜyourz aanasını satayım ya...geÇmİŞ olsun tatlım..bİtkİ Çayı İÇ ıhlamur falan nane lİmon

ama ben orucummm .. tutim yaaa..... sağol ninikim sen olsaydın bana bi ıhlamur yapar iyi ederdinnnn dimiii....

semoşum aman nebiliym canım valla yaşamak için yaşıyoz işte ... orucum çok kötü olursam bozarım zaten

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok varmı hamiş haberi hadi olsun lütfen 3 gündür aklımdaydınız ben uykusuzluktan ölüyorum gece 1 de yattım

günaydın hosgeldin canımmmmmm Şenizopuyorumnanaktan yok canım ya :sm_confused:

günaydın herkese haftanız güzel geçsin inşallahhh

cosmo ninik yaw üzüldüm regli olmuşsunuz olsun kuşlarım yaaa inşallah bu ay olucakkkkk inşallahhhh

gÜNAYDIN CNM HOŞGELDN NABERSİN?
BENDE 2YE GELİYODU YATTIĞIMDA UYUYAMADIM Bİ TÜRLÜ
QUOTE=kamyas;8935390]günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok varmı hamiş haberi hadi olsun lütfen 3 gündür aklımdaydınız ben uykusuzluktan ölüyorum gece 1 de yattım[/QUOTE]

[/QUOTE]

iyiyim canım nolsun uçağım geç kalktı rötar yaptı annemleride bırakıp geldim üzülüyomm 3 gün yetmedi valla
varmı güzel haberler kızlar hele biriniz cevap verin yaa

herkese keyifli iyi haftalar sağlıkla berketle geçireceği acısız dertsiz tasasız ve hep gülerek eğlenerek geçireceği saatler için günaydın diyorum.....

ya yokmu kızlar hamiş haberi hadi söyleyin çok merak ediyom şu listeyide ekleseniz bi zahmet hıhh olmazmı anacım

bulasık makinam yok canım :sm_confused: çamasır makinam ve buzdolabım bosch menunum ikisindende :1hug: camasır makinasında kazanı buyk olsun mumkun oldugu kadar canım :1hug:

biliyourm duymak istediklerin bunlar değildi..
O yüzden zafer sanmıştın,zamansız gidişimi..
öyle ya sen ondokuzunda koca bir kadındın...
Oysa ben seni tüm yalanlardan daha çok seviyordum...

Zorrrrrr zor kadere emanet ettim seni
sen benim kördüğümüm..tutamadığım gözyaşım...
Zorrrrrrr zor bir daha dahada güvenmek
bana düşen kabullenmek zor da olsa çekip gitmek

bir gün gelipte biran..çokça zamanlardan sonra..
Geri dönüp baktığında bilmem anlarmısın..
O senin bir anının benim ömrüm olduğğunu..
Ne çok sevildiğini..artık çok geç olduğunu....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…