bulmam mı?
öylede orda hamilede kalamz ama :)))Kızım bırak dİklek ya kudurukluĞu bİr gÜn zaten baŞına dert aÇaÇaktı salla gİtİsİn ya mektuplaŞırız onla
günaydın canım geçmmiş olsun karnına sıcak havlu koyGÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZ BAKALIMM .
bişey dicem dün gece uykudayken mideme bir sancı girdi acıyla uyandımmm ....hayatımda da ilk kez böyle oldu ....midemi üşüttüm çok kötü galiba.. oruç ta tutuyom sıcak bişeylerde içemiyomm yazık bana aaaa
vayyy be sen hapishanenin hanımağası da olursun artık -tatlicadiarzu-
:roflol:
GÜNCEL LİSTE KİMSEDE YOKMU BAKALIM ŞÖLE KİMLER VAR YA 6 EKİMEDE YAZIN BENİkaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZ BAKALIMM .
bişey dicem dün gece uykudayken mideme bir sancı girdi acıyla uyandımmm ....hayatımda da ilk kez böyle oldu ....midemi üşüttüm çok kötü galiba.. oruç ta tutuyom sıcak bişeylerde içemiyomm yazık bana aaaa
beğendin mi len...susm açok güzel dimi..
Ama zor sözleri çok iyi
...o senin bir anının...benim bir ömrüm olduğunu...
öylede orda hamilede kalamz ama :)))
günaydın canım geçmmiş olsun karnına sıcak havlu koy
ahhh ahhhh şekercimmmm biz akşama kadar ne pardonlar görüyoruzzzz kaydirigubbakcemile3Gülme kızım sen pardon filmini izledin mi? :lepi:
Hatırlatırım sana :lepi:
gunaydın cnm kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun yaaa
Belki Meryem ana nın soyundan geliyom ben sengözlerimebaksanab
ANAM ÖYLE BİLE OLSA HAPİSHANEDE AĞAÇ KOĞUĞU BİLE YOKKKKöylede orda hamilede kalamz ama :)))
canım bulaşıkta 2 program yetiyorda artıyor ben 2 program kullanıyorum çokta memnunum çamaşır makineside en az 1000 devir al ve kazanı 7,5 kilo olsunnkızçelerim hele bi söleyin bakım...şu bulaşık makinası kaç program olursa işimi görür...
bide çamaşır makinası kaç devri kaç kilo alayım..
bi akıl verin yaaa...
bu arada aranızda bosch kullanan varmı???
canım çok kötüysen orucunu bozabilirsin, rahatsızlandıysan orucunu bozduğunda yerine bi tane kaza tutarsın. geçmiş olsun canımcım.:teselli:GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZ BAKALIMM .
Selam bebek hoŞgldİn nbr?dÜn geece gİrmİŞsİn yİne bakıyorum...senden Öncede ben vardım baktım kİmse yok kaÇtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?