Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızım bırak dİklek ya kudurukluĞu bİr gÜn zaten baŞına dert aÇaÇaktı salla gİtİsİn ya mektuplaŞırız onla
öylede orda hamilede kalamz ama :)))
günaydın canım geçmmiş olsun karnına sıcak havlu koy

gunaydın cnm kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun yaaa

öylede orda hamilede kalamz ama :)))

günaydın canım geçmmiş olsun karnına sıcak havlu koy

akşam eve geçim ancak yaparım karşımdada klimaa uff yaniii... bıktım ben bu işten gözlerimin içi yanıyorrr yotrgunluktan

kittycat, as.semasu.as.+, cosmopoli+, dbs+, gulcangulcan, kamyas+, muruvvet+, NANA81, ninik+ günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kızçelerim hele bi söleyin bakım...şu bulaşık makinası kaç program olursa işimi görür...
bide çamaşır makinası kaç devri kaç kilo alayım..
bi akıl verin yaaa...
bu arada aranızda bosch kullanan varmı???

Selam bebek hoŞgldın nbr?dÜn geece gırmıŞsın yıne bakıyorum...senden Öncede ben vardım baktım kımse yok kaÇtım

canım bulaşıkta 2 program yetiyorda artıyor ben 2 program kullanıyorum çokta memnunum çamaşır makineside en az 1000 devir al ve kazanı 7,5 kilo olsunn

Nana canım benım topıkÇe dÖkÜlÜyourz aanasını satayım ya...geÇmıŞ olsun tatlım..bıtkı Çayı ıÇ ıhlamur falan nane lımon

canım çok kötüysen orucunu bozabilirsin, rahatsızlandıysan orucunu bozduğunda yerine bi tane kaza tutarsın. geçmiş olsun canımcım.:teselli:

Selam bebek hoŞgldİn nbr?dÜn geece gİrmİŞsİn yİne bakıyorum...senden Öncede ben vardım baktım kİmse yok kaÇtım

günaydın bebişim Şenizopuyorumnanaktan bende baktım kimse yok gidip zıbarıp yattım :roflol::roflol:

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok varmı hamiş haberi hadi olsun lütfen 3 gündür aklımdaydınız ben uykusuzluktan ölüyorum gece 1 de yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…