Anasını satayım ekİm 8 de tam bİr sene olucak amelİyat olalı ya...
saolun kızlarrrr..
bulaşık makinasını 2 prıogram alıom ozaman..kime sorarsam öle diolar zaten...
bi tenem girdim buraya hafta sonu ama sabah saatleri şeker yaa kociş bilgisyarada çalıştığı için giremedim o uyandıktan sonraaaaa :gitme: yoksa aklım hep sizde bebişimmmm yaaa
hafta sonuda deli gibi temizlik yaptım saman nezlesi oldum yaaa gözüm burnum akıyor dün gece gözümün ve burnumun akmasına 4te uyandımm uykumdan yaa şaka gibii kaydirigubbakcemile3
sen aşkımcan bu ay çok ilaç kullanmıştın hamiş olmaman iyi o açıdan bu sefer içimizde kuşku olucaktı hayırlısı olmuş üzülme sakın tamammıııııı bu ay inşallalhhhhhh gelicek bebemmmmmm opuyorumnanaktan
Yok ÇİÇek ya...valla dÜŞÜnÜnce canım sıklıyor 3-4 ayı İlaÇlaa geÇt İamelİyattan sonra gerİye kalıyor koskoaca 8 ay sekİz aydır da bİŞey olduĞu yok ya
GÜlcan canım neden konuŞmuyorsun ya...
var canım gelen bişeyler kıpkırmızı bı kırmızı kart yedim senağlama
opuyorumnanaktangunaydın fıstıklar kırmızı kartı yıyen arkadaşlar geçmiş olsun :teselli:üzülmeyin olur mu daha vakti var demekki
selam verdik kimse almadi bi de neden konusmuyosun diyosun:dilcikar:kaydirigubbakcemile3ben size şimdi küsmeyip darılırdım ama zaten moraliniz bozuk trip yapmıyım zaten nette bişeylere bakıyorum da kuzum ondan siteye dönecem birazdan
üzüldüm canım :teselli::çok üzgünüm:
hosgeldin foreverım nasılsın bidenemmmmmmmmmmmmmm ?Şenizopuyorumnanaktan
canım benim trip yapma be valla farketmedim inan..arada girip bakıyorum bende işim var bugün yoğunum biraz lütfen yapma trip bee
Forever hoŞgeldn
nasılsın?
anladım canım geçmiş olsun tatlım yaa inan önce bebişim yaaa sakin huzurlu ol acıkkkk bakkkkk bebiş bu strese gelirmiii annesiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktanKİstler yÜzÜnden amleİyat olmuŞtum geÇen sene
selam verdik kimse almadi bi de neden konusmuyosun diyosun:dilcikar:kaydirigubbakcemile3ben size şimdi küsmeyip darılırdım ama zaten moraliniz bozuk trip yapmıyım zaten nette bişeylere bakıyorum da kuzum ondan siteye dönecem birazdan
ben çok özledim seni , niye beni bırakıp gittin mafoldumben mafoldumben :umursamaz:beni özlemediniz herhalde akannehir hiç cevap bilem vermiyorsunuz
HİÇ ÇALIŞASIM YOK :umursamaz:
EVE GİTMEK İSTİYORUM laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?