Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Yok ÇıÇek ya...valla dÜŞÜnÜnce canım sıklıyor 3-4 ayı ılaÇlaa geÇt ıamelıyattan sonra gerıye kalıyor koskoaca 8 ay sekız aydır da bıŞey olduĞu yok ya

saolun kızlarrrr..
bulaşık makinasını 2 prıogram alıom ozaman..kime sorarsam öle diolar zaten...

bende bosch marka 590 yada 579 liraya 10 ay taksitli 2 programlı vardı hem hesaplı hemde boschtan memnun oldugum icin ondan almak istiyorum canım opuyorumnanaktan

AYNEN ÇİÇEKİM
BU AY İYCE FORMAT ATILDIM TEMZLENDM DİYE DÜŞÜNÜYOM BU KADAR İLAÇLA
iNŞ. ÖNÜMZÜDEKİ AYA OLUCAK

Yok ÇİÇek ya...valla dÜŞÜnÜnce canım sıklıyor 3-4 ayı İlaÇlaa geÇt İamelİyattan sonra gerİye kalıyor koskoaca 8 ay sekİz aydır da bİŞey olduĞu yok ya

yaw aşkımcancan sıkılma yaa insanlar kaç senelerce uğraşıyorlar allah başka dert keder vermesinnnnnnn daha 8 ay diyosun bak ancakkk olucakkkk senin inancını yitirmemen gerekiyor tatlım yaa rahat ol bak yumoşların tam şekillenme vakitleri stresle kendini hormonlarını dengesizleştirmeeeeeee lütfennnnnnnnnnn olucak inşallahhhhhhhh

GÜlcan canım neden konuŞmuyorsun ya...

selam verdik kimse almadi bi de neden konusmuyosun diyosun:dilcikar:kaydirigubbakcemile3ben size şimdi küsmeyip darılırdım ama zaten moraliniz bozuk trip yapmıyım zaten nette bişeylere bakıyorum da kuzum ondan siteye dönecem birazdan

var canım gelen bişeyler kıpkırmızı bı kırmızı kart yedim senağlama

üzüldüm canım :teselli::çok üzgünüm:
opuyorumnanaktangunaydın fıstıklar kırmızı kartı yıyen arkadaşlar geçmiş olsun :teselli:üzülmeyin olur mu daha vakti var demekki

hosgeldin foreverım nasılsın bidenemmmmmmmmmmmmmm ?Şenizopuyorumnanaktan

canım benim trip yapma be valla farketmedim inan..arada girip bakıyorum bende işim var bugün yoğunum biraz lütfen yapma trip bee

canım benim trip yapma be valla farketmedim inan..arada girip bakıyorum bende işim var bugün yoğunum biraz lütfen yapma trip bee

yok be kuzum ne tripi dedim ya keyifli olsaydınız yapardım da zaten işiniz gücünüz var hiç trip yaparmıyım

Kİstler yÜzÜnden amleİyat olmuŞtum geÇen sene
anladım canım geçmiş olsun tatlım yaa inan önce bebişim yaaa sakin huzurlu ol acıkkkk bakkkkk bebiş bu strese gelirmiii annesiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

selamunaleykümmmmmmmmmmmmmm şekercimmmmmmmmmmmmmmmm ninike laf yetiştircem diyennnn görmedim bebek sen bakın bakalımmmmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…