Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

HOŞGELDİN CİCİM..
YEMEZLER ANAM :sm_cool: HER AY DİYOSUNUZ ÖNÜMÜZDEKİ AY OLUCAK :dilcikar:
yaww napim bebişim yawww bağlantım çok iyi değill kelin merhemi olsa kendine sürerdi demi amaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sağol kitycimmm .. bide sabah sabah işe gelmek çok zor geldi bana ama eşimle konuştum ocak sonu çıkıyorum işten 3-4 ay yatıcam valla
geçmiş olsun tatlımmm yaa

herkese keyifli iyi haftalar sağlıkla berketle geçireceği acısız dertsiz tasasız ve hep gülerek eğlenerek geçireceği saatler için günaydın diyorum.....
ayy canım benimm ne de güzel bir dilekkkk seninde günün haftan ayın güzel geçsin inşallahhh opuyorumnanaktan

Son kırmızı kart gÖrenler nİnİk cosmo mÜrÜvvet nagİhan canım benım bıldıgım

evet son kez gördüler canımcım bir daha hiç görmüycekler 9 ay boyuncaaaaaaaaa

herkese keyifli iyi haftalar sağlıkla berketle geçireceği acısız dertsiz tasasız ve hep gülerek eğlenerek geçireceği saatler için günaydın diyorum.....

gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan

sağol kitycimmm .. bide sabah sabah işe gelmek çok zor geldi bana ama eşimle konuştum ocak sonu çıkıyorum işten 3-4 ay yatıcam valla

inşallah hamiş olursun ozamanda canım :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın herkese haftanız güzel geçsin inşallahhh

cosmo ninik yaw üzüldüm regli olmuşsunuz olsun kuşlarım yaaa inşallah bu ay olucakkkkk inşallahhhh

günaydın çiçegim hosgeldin aşkitom Şenizopuyorumnanaktan
beni özlemediniz herhalde akannehir hiç cevap bilem vermiyorsunuz

olurmu öyle sey canım ya yazılanlar arada kaynıyor ondan görmuyorsunudur Şenizopuyorumnanaktan

gunaydın canım Şenizopuyorumnanaktan yok dimi gelen giden?

üzüldüm ya ben umutluydum kızlar sizden ama sağlık olsun bi dahaki aya inşallah demek o yüzden sesiniz çıkmıyor ha

en son b öyleymiş kızlar

evet son kez gördüler canımcım bir daha hiç görmüycekler 9 ay boyuncaaaaaaaaa[/QUOTE]
Aminnnnnnnnnnnnnn CANIM

saolun kızlarrrr..
bulaşık makinasını 2 prıogram alıom ozaman..kime sorarsam öle diolar zaten...

Kızlar bu ya lısteyı sızden bırı yapsın ıkı keredır ben yapıyorum bıŞey ÇıktıĞı yok..

çİÇek nerdesn kaÇ gÜndÜr sen?

bi tenem girdim buraya hafta sonu ama sabah saatleri şeker yaa kociş bilgisyarada çalıştığı için giremedim o uyandıktan sonraaaaa :gitme: yoksa aklım hep sizde bebişimmmm yaaa
hafta sonuda deli gibi temizlik yaptım saman nezlesi oldum yaaa gözüm burnum akıyor dün gece gözümün ve burnumun akmasına 4te uyandımm uykumdan yaa şaka gibii kaydirigubbakcemile3
sen aşkımcan bu ay çok ilaç kullanmıştın hamiş olmaman iyi o açıdan bu sefer içimizde kuşku olucaktı hayırlısı olmuş üzülme sakın tamammıııııı bu ay inşallalhhhhhh gelicek bebemmmmmm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktangunaydın fıstıklar kırmızı kartı yıyen arkadaşlar geçmiş olsun :teselli:üzülmeyin olur mu daha vakti var demekki

saolun kızlarrrr..
bulaşık makinasını 2 prıogram alıom ozaman..kime sorarsam öle diolar zaten...
evet tatlım ya bende bosh kullanıyom az programlı zati hep aynı ayarda yıkıyommm almadım afillilerinden hem yeni teknolojilerde daha çok arıza olma riski var çok kullanılmış piyasada uzun süredir var olan teknolojilerin arızları müşterilerden gelen geri bildirime göre düzeltildiği için daha sağlam babamdan biliyorumm ve bosh kesinlikle al nerde üretildiğini sor amaa alman olsun özlelliklee şekercim

Kızlar bu ya lİsteyİ sİzden bİrİ yapsın İkİ keredİr ben yapıyorum bİŞey ÇıktıĞı yok..

öyle deme ninik yaaaaaaaaaaaa olurmu öyle şey tubatuba kaldı ya hamişşşşşşşşşşş bak kızıcammmmmmmmmmmm klava:

kitty tatlımm sanada günaydınnnn senin nolduuuuuu kırmızı alarm durumuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…