ayyy yaaa kızlar benim çok ciddi sıkıntım var. Sürekli uykum var, yorgunluk hissediyorum, sık sık tuvalete gidiyorum, göğüslerim çok ağrıyor, karnımda şişkinlik var, kramp şeklinde ağrılarım oluyor. Internete baktım hamilelik belirtisi diyor ya olabilir mi sizce cadıarzu
7 gün var regle bu kadar erken belli olur mu acaba kafam karıştı ya :bbo:
Doktor mümkün değil derken ben hamile kalırmışım :bbo:
Psikolojiktir dimi ya kendimi buna kaptırınca kafamçokkarıştı
en sık gözlenen hamilelik belirtileri :
ağrılı göğüsler, yorgunluk hissi, mide bulantısı, diğer mide şikayetleri, sık sık idrara çıkma isteği ve karında şişkinlik hissidir.
öyle aslında canım psikolojik bu aralar çok taktım kafaya ondan galiba :sinifsinif:aynısı bendede vardı canım ama dün kırmızı kart gördüm sanırı psikolojik ümidini kırmak istemem ama
öyle aslında canım psikolojik bu aralar çok taktım kafaya ondan galiba :sinifsinif:
çoğunlu gördü kitty ne durumda görmüyenlerdendi
canım daha görmedim görmeyeceğimde zemuszemus kaydirigubbakcemile3
bu arada az sonra tablomu koyacam
Hafta sonu bİ aradaŞım canımı sıktı yasmİn kullanan 2 kİŞİden bahsettİ hap yÜzÜnden Çocukları olmuyormuŞ doktorları Öyle demİŞ tembelleŞtİrmİŞ demİŞ((
canım yumurtlama dönemimde değilki geçti, akıntım yok hiç kuruluk var. göğüslerim çok kötü ağrıyor, acıyor, karnım ağrıyor sanki, sık sık kramp giriyor. midem de yanma ve bulantı oluyor. halsizlik var sürekli uyayasım var. sık sık tuvalete gidiyorum. belim ağrıyor arada. baktım bunları hamilelik belirtisi olarak yazmışlarcanım yumurtlaman oluncada bu belirtiler oluyor akıntını kontrol et
Hafta sonu bİ aradaŞım canımı sıktı yasmİn kullanan 2 kİŞİden bahsettİ hap yÜzÜnden Çocukları olmuyormuŞ doktorları Öyle demİŞ tembelleŞtİrmİŞ demİŞ((
bende 1,5 yıl kullandım haftaya randevum var bakalım ne diyecek doktorraaaaaaaaaaaa ne alaka yaaa
bende tedavi amaçlı 2 ay kullnadım sonra bıraktım kistleri yok etsin diye bebek morotnuna başlamadn önce acabaaaaaaa benimdeeeeeeeee amaa ne alaka doktorlardayım habire yumurtluyommmm görüyo doktorr cadıarzu
hoşgeldin canımmerabalar kızlar ben geldım
canım daha görmedim görmeyeceğimde zemuszemus kaydirigubbakcemile3
bu arada az sonra tablomu koyacam
içimi rahatlattın tatlım yaa bu arada senin kırmızılar yok değilmi test yaptırdınmı senin geçeli nerdeyse 1 hafta oldubende yasmin kullandım endişelenme canım evlenmeden 2 ay önce başladım nisanda bıraktım mayısta hamile kaldım.ama düşükle sonuçlandı.
Piyasadaki d.kontrol haplarının arasında en düşük dozaja ve yan etkiye sahip bir hap olmayanların normalde yumurtlama yada regli ile ilgili problemleri vardır.ben dr.kontrolünde almıştım.için rahat olsun.zaten doğum kontrol haplarının amacı o yumurtlamayı zayıflatarak gebeliği önlemek.bıraktıktan sonra 2 ay korunmak gerekiyor başka türlü yumurta düzelsin diye(ben korunmadım kazalan gebe kaldım düştü) max 6 ay sonra yumuşlar eskiye dönüyor canımmmm
canım ben şimdi yeme çıkıyorum gelince bakarım işallah kimse görmez kırmızıları benimde 13 ünde zaman daralıyorr git kırmızılar git
içimi rahatlattın tatlım yaa bu arada senin kırmızılar yok değilmi test yaptırdınmı senin geçeli nerdeyse 1 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?