Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya hadiyin oğlum geitrin lan şu listeyi kopartçam bak kafanızı kafam zaten bozuk

al canım

ya hadiyin oğlum geitrin lan şu listeyi kopartçam bak kafanızı kafam zaten bozuk

sen varya çok üçkağıtçısın kimyamı bozdun diye diye dilinde tüy bitti kızım senin kimyan zati bozukmuşş bana günah çıkarttın senlen şimdik terapi yapcez bu şiddet eğilimini araştırcezz bakalım şincik çocukluğuna inelim tatlım orda neler var neler yok çıkaralım bir yatıralım masaya inceleyelim ne dersin hoş olmazmı hayır ben cosmo falan alıştıkta eşine yazıkkkkkkkkkkkkkk yarın bir gün gelcek bebenede yazıkkk kendimi düşünüyorsam namerdir yanii

kitty tatlım tablomu yorumlarmısınnnnn ben niye dün öle oldum şimdiii kafam karıştı yaa ama aşırı öle böle değildi akıntı

tablon guzel canım tekrar yumurtlamısta olabilirsin bebekten dolayıda olabilir canımopuyorumnanaktan

Gebelikte vajina ve rahim ağzında yoğun bir kan akışı hızlanması mevcuttur. Bunun sonunda genişleyen damarlardan sızan serum, vajinal mukozayı da geçerek vajinaya doğru akar ve akıntıyı arttırır. Ayrıca gebelikte hormonal faliyetlerle rahim ağzı salgısı ve vajinal salgılarda ciddi bir artış görülür ve bunun sonucu olarak da gebelikte akıntı doğal olarak mevcuttur

Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik bir akıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…