Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kitty tatlım tablomu yorumlarmısınnnnn ben niye dün öle oldum şimdiii kafam karıştı yaa ama aşırı öle böle değildi akıntı

cosmooom de bide sen bakıp şu tabloya yaaa canımı sıktı aslında yumurtladıysamda bi yandan ii çünkü pazardı evdeydim ve fikfik ve arkasında uyku tam oldu yani önce yakalayamasamda dün yakalamış olma ihtimalim yüksekkk

kan testi yaptır canım en garanti

bende 1,5 yıl kullandım haftaya randevum var bakalım ne diyecek doktorr (

hoşgeldin canım

inşallah güzel haberlele dönücen canım takma çok kafana bu ilaçları bırakıp anında hamiş kalanlar var tatlım yaaa

hoşgeldin canım

meraba canım[/QUOTE]

valla maşallah tablon süperr şekercim iki kez yumrutladıysan ve geç yumurtladığında döllendiyse geç ortaya çıkar hamişlik varmı yokmu deyinn acuk sabredecez şekercimm
opuyorumnanaktan

kırmızıya inat kırmızılarımı giyindim geldim bugünnnnnn sende öle yap tatlım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süperrrrrrrrrrrrsinnn

kıssslarrrr kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cvp verin nolur kafam çokkkkk karışık zaten uykusuzum dün gündüz uyuyunca koca gece dolandımmm zaten ateş basıyorrr evde sıcak

arada gidip geliyorum kızlar opuyorumnanaktan

inşallah melegin vardır semacım :Saruboceq: lütfen kendini fazla dinleme canım cogu zman beynimiz ve bedenimiz bizimle oyun oynuyor Şeniz

dilekcim arkadaslarının söylediklerine fazla takılma canım doktor verdiyse bir bildigi varki vermiş cok okudum sonrasında hamiş kalanını hatta forumdada var orayıda incele istersen yasemin kullanları Şeniz

oyacım hosgeldin canımopuyorumnanaktan

fstone inşallah o akıntın meleginin işareteidir canım :Saruboceq:

deryacım gelmiş hosgeldin bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz

çiçegim tomurcuklanmana az kaldı dimi senin bebişim ?sositososito

eğer geç döllenme dünkü yumuştan olursa bayram hediyesi veririm sizlere artıkkk 14 gün eklersek ayın 20 si yapıyorrr ama ben yarın test yapıp sizlere sonucu söylerim kan testine gelince idrarda çok silikte olsa razıyım görmeden kanda baktırmam benim kolum çok hassas 1 ay mor gezi yorum sonra

çiçegim tomurcuklanmana az kaldı dimi senin bebişim ?sositososito
yes aşkımcannnnnnn inşalahh çiçek veririmmmm bu seferrrrrr ihtimal bana düşük gelsedee

inşallah canımm güzel haberler verirsinnnnn

kızlar bugün biraz işlerim var bitirebilirsem gelirimmm görüşürüz öpüldünüzzzz dualarınıza ihtiyacımm varrr içimden bir ses bu sefer sanki tamam diyorrr hakkımızda hayırlısı

Ah aşkitom anlamamki ben ateşten hiç yapmadım daha önce
Ama dua ediyom senin için elimden gelen bişey yokki başka :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…