Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Evet cnm ne kdar hissetsekte adet olacağımızı kenmizi kandırıyoz bazen :umursamaz:
Kandırılmak istiyoz napalım kaydirigubbakcemile2
Buna ihtiyacımız var :1no2:
saol canım..
hoş pek ümitlenme diodum kendi kendime ama yinede üsülüo insan..
hoş daha adet olmadı ama hep adet olmadan önce kahverengi akıntı varya ondan gelir bende..
ve şu anda o durumdayım...

günaydın kızlarr nabersiniz
ben çok uykusuzummmm. bu çalışmalar bitirdi beni bee havada kapalı

günaydın Dilek cim bende öleyim valla :bbo:
Yine o salak karabasanlar geldi gece :bbo:
Uyuyamadım bi türlü mirmirmirmir

GÜNAYDININIZ NAN KIZLAR....NERDE KALDINIZ BE..EEE COSMO HANIM SÖZ VERıPTE GELMEZSEN SAN BÖYL GÖNDERıRıM KARABASANLkötükedihüsoARI ıŞTE....

YAAA SEN BENı BÜTÜN GECE DıK PC BAŞINA UYUYAMAZSIN TABı KIZIM....kötükedihüso ADAMI BÖYLE UYUTMAZLAR ŞTE

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

kız cosmocum bence sende kansızlık var ondan öyle kabus görüyorsun opuyorumnanaktan

KıTTYCıM GÜNAYDIN CANIM...

CADIARZU BENCE KANSIZLIK DEĞıLDE ONDA BıR RAHATSIZLIK VAR O KESıN NOROLOJıYE GıTMELı BENCE :lepi:

Günaydın cnm daaa
Kansızlık la kabus :sm_confused: bağlantıyı çözemedim kitty cim :sm_confused:

kızım dogum yapan kadınlarda görmuyormu bu karabasanı niye görüyorlar cunku vucutlarından bir suru kan gidiyor sende adet gunlerinde görüyorsan sadece yada ona yakın dönemlerde belkide ondandır :roflol:

Hımmmmm
Hiç duymamıştım valla
Ama deniycem bakalım adet günüme yakın mı oluyo dediğin gibi CADIARZUCADIARZU
kızım dogum yapan kadınlarda görmuyormu bu karabasanı niye görüyorlar cunku vucutlarından bir suru kan gidiyor sende adet gunlerinde görüyorsan sadece yada ona yakın dönemlerde belkide ondandır :roflol:

ne alaka len kitty sübyan diye bieyduymadın mı anacım sen...yeni doğum yapan kadın lağusa oluyor yıldızı çok düşük oluyor ve oyüzden zaten dikkat edilmesi gerekiyor...ammma bilimsel yaklaştın len olaya

KİTTYCİM GÜNAYDIN CANIM...

CADIARZU BENCE KANSIZLIK DEĞİLDE ONDA BİR RAHATSIZLIK VAR O KESİN NOROLOJİYE GİTMELİ BENCE :lepi:

günyadın bidenem opuyorumnanaktanŞeniz yok canım ya benim bir arkadas hocaya gitmişti kızınıda böyle korkutuyorlarmıs o soruyordu erkek arkadasımı var onunla kavgamı etti falan filan kız cosmo sende kocişinle kavgamı etmiştin dun aksam acaba adamın dedikleri dogrumu kaydirigubbakcemile3 birde kolunun üzerine yatınca kan gitmiyormus onun icinde olabilir demişti şimdi söyle bana kız cosmo bu kabusları kocisinle yada birinle kavga edincemi görüyon yoksa normal zamandamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…