saol canım..
hoş pek ümitlenme diodum kendi kendime ama yinede üsülüo insan..
hoş daha adet olmadı ama hep adet olmadan önce kahverengi akıntı varya ondan gelir bende..
ve şu anda o durumdayım...
banada çok sık gelirler canım koaly kolayda gitmezlergünaydın Dilek cim bende öleyim valla :bbo:
Yine o salak karabasanlar geldi gece :bbo:
Uyuyamadım bi türlü mirmirmirmir
GÜNAYDININIZ NAN KIZLAR....NERDE KALDINIZ BE..EEE COSMO HANIM SÖZ VERİPTE GELMEZSEN SAN BÖYL GÖNDERİRİM KARABASANLkötükedihüsoARI İŞTE....
banada çok sık gelirler canım koaly kolayda gitmezler
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
kız cosmocum bence sende kansızlık var ondan öyle kabus görüyorsun opuyorumnanaktan
naber kittty'm bende uğrayamıyorum aklım hep sizlerde varmı hamişler......
Günaydın cnm daaa
Kansızlık la kabus :sm_confused: bağlantıyı çözemedim kitty cim :sm_confused:
kızım dogum yapan kadınlarda görmuyormu bu karabasanı niye görüyorlar cunku vucutlarından bir suru kan gidiyor sende adet gunlerinde görüyorsan sadece yada ona yakın dönemlerde belkide ondandır :roflol:
kızım dogum yapan kadınlarda görmuyormu bu karabasanı niye görüyorlar cunku vucutlarından bir suru kan gidiyor sende adet gunlerinde görüyorsan sadece yada ona yakın dönemlerde belkide ondandır :roflol:
KİTTYCİM GÜNAYDIN CANIM...
CADIARZU BENCE KANSIZLIK DEĞİLDE ONDA BİR RAHATSIZLIK VAR O KESİN NOROLOJİYE GİTMELİ BENCE :lepi:
ne alaka len kitty sübyan diye bieyduymadın mı anacım sen...yeni doğum yapan kadın lağusa oluyor yıldızı çok düşük oluyor ve oyüzden zaten dikkat edilmesi gerekiyor...ammma bilimsel yaklaştın len olaya
KİTTYCİM GÜNAYDIN CANIM...
CADIARZU BENCE KANSIZLIK DEĞİLDE ONDA BİR RAHATSIZLIK VAR O KESİN NOROLOJİYE GİTMELİ BENCE :lepi:
Sensiz gitmemmm
Aaaa valla olmaz cık olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?