Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Yok anacım ben bunu ilk görmeye başladığımda bekardım sositososito
Dün gecede kavgalı falan dğeildik ama gördüm yani :1no2:

ozman cosmosunun yıldızı düsük canım delikafadulden

DeĞıl yaaa...banada oluyordu bekarken..hergee bırlıkteydık onlarla kızım...ama evlendıkten sonra seyrek olmaya baŞladı..her zaamna deĞıl ama arada yıne oluyor..

amannnnnnnnnnnnnnnnnn bende görüyorum cosmocum yastıgımın icinde dua vardı onu koyuyordum ve gece uyumadan önce cekebildigim kadar besmele cekip yatıyordum sonra yavas yavas azaldı simdi arada ugruyorlar alıstım artık önceden cok korkuyordum uyumuyordumki görmeyeyim diye ben rahat olunca onlarda beni rahat bıraktılar kafayı yemek üzereydim walla

Hayatım sebebı aÇıklanıyor ama aÇıklayamıyorum rtrÜk kapatabılır sonra bızı neyse detaylara gırmye luzum yok zaten hayatım..mÜmkÜn olabıldıĞınce banyo yaparken oyalanmamaya ÇalıŞ..hatta mÜmkÜnse ıÇ ÇamaŞırınla yıkan canım..gecede yatmadan Önce bol bol dua et ayet kıtabını yastıĞının altına koy..nas-felak surelerını Özellıkle oku..ayetel kÜrsı bıde..

Desenizew bu karabasan illa herkese uğruyo
Bide eşime inandırmıyorum
Adam diyo kabus
Hayır diyorum değil
Uyduruyomuşum falan iflit ediyo beni

Benım huyumdur banyo yaparken banyoyu temızlemek...bÖyle Şeylere dıkkat et..oayalanma ve yatak odanda resım vs varsa kaldır

Bana 15-16 yaŞımdan berı gelırler alıŞtım ne muskası ne hocası nede duaları kaldı etkılemıyo aŞtım kendımı artık elımı ayaĞımı oynatbılıyorum kocıŞı uyandırabılıyorum o uyanıncada kıŞkıŞlıoy zaten :d ama gecede 4-5 sefer boĞuŞtugumuz oluyo :)

cosmoooo nasılsınnnn, yine karalarla dolu bi gece geçirmişsin mafoldumben
kıyamam canım ya çok zor oluyoooooo, çeken bilir derler yaaaa çok iyi anlıyorum seni mafoldumben

sanki uyanıp gercek gibi yasıyoruz olayı canım ama aslında uykuda oluyoruz ruya icinde ruya gibi sanki ilginc birsey yani ne zman görürüsen hemen arka arkaya besmele cek gidiyorlar canım ozman bırakıp gidiyorlar herzman aklında olsun besmele cek aslında igne batırmak gerekiyormus bir daha gelmiyorlarmıs

kızım yatak odasına yastık altına kunrmu ayet kitabı üstüne yatıyosun hatta yatmaklada kalmıyosun yanlış bence

besmele, nas, felak,ayetel kürsi ve aklıma gelen ne akdar dua varsa valla banamısın demiyo ne zaman isterse o zaman gidio
bilim adamları derki karabasan şudur ;
uykuya dalmak üzreyken uyumakla uyumamk arasındayken kendimizi rüya gibi görürmüşüz ortam zaman kıyafet aynı yani o an rüyaymış hesapta bide kanın dolaşımının durması derler ama hikaye

Kız dılke ne alakası var..bunu hocalar sÖylÜyor zaten ..sonuÇta sana muska yazdıĞında onu ÜstÜnde taŞıyorsun o muskanın ıÇındede ayet yaızyor sonuÇta hayatım..yastıĞının altına koymanda bır sakınca yok kı..baŞının altında dururyor sonÇta

işte dilegim benimde cosmosa anlatmak istedigim sey bu kanlada ilgili birsey

Valla sure okumadan yatmam asla
Onu gördüğüm esnadada çatır çatır okuyom ama aynı duruyo gitmiyo salak şey

günaydın kızlar konuyla ilgili bi açıklama duymuştum paylaşmak istedim dinen ekmek kırıntısı falan üzerine yatınca veya besmelesiz yatınca oluyormuş bu olay tıbben de geçici felç olarak adlandırılıyormuş ben öyle duydum geçmiş olsun canım

:jeyyar: YA HADı KONUŞMAYALIM DAHA FAZLA KONUŞUNCA GELıRMıŞ BAK SÖYLEYıM HAdelikafadulden BAŞKA ŞEYLER KONUŞUN MESELA DÜN AKŞAM NERDEYDıNıZ NAN GELDıM KıMSE KALMAMIŞ TERKEDıLMıŞ GıBıYDı TOPŞıK:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…