günyadın bidenem opuyorumnanaktanŞeniz yok canım ya benim bir arkadas hocaya gitmişti kızınıda böyle korkutuyorlarmıs o soruyordu erkek arkadasımı var onunla kavgamı etti falan filan kız cosmo sende kocişinle kavgamı etmiştin dun aksam acaba adamın dedikleri dogrumu kaydirigubbakcemile3 birde kolunun üzerine yatınca kan gitmiyormus onun icinde olabilir demişti şimdi söyle bana kız cosmo bu kabusları kocisinle yada birinle kavga edincemi görüyon yoksa normal zamandamı?
ne alaka len kitty sübyan diye bieyduymadın mı anacım sen...yeni doğum yapan kadın lağusa oluyor yıldızı çok düşük oluyor ve oyüzden zaten dikkat edilmesi gerekiyor...ammma bilimsel yaklaştın len olaya
DeĞİl yaaa...banada oluyordu bekarken..hergee bİrlİkteydİk onlarla kızım...ama evlendİkten sonra seyrek olmaya baŞladı..her zaamna deĞİl ama arada yİne oluyor..
kızım yatak odasına yastık altına kunrmu ayet kitabı üstüne yatıyosun hatta yatmaklada kalmıyosun yanlış bencehayatım sebebi açıklanıyor ama açıklayamıyorum rtrük kapatabilir sonra bizi neyse detaylara girmye luzum yok zaten hayatım..mümkün olabildiğince banyo yaparken oyalanmamaya çalış..hatta mümkünse iç çamaşırınla yıkan canım..gecede yatmadan önce bol bol dua et ayet kitabını yastığının altına koy..nas-felak surelerini özellikle oku..ayetel kürsi bide..
besmele, nas, felak,ayetel kürsi ve aklıma gelen ne akdar dua varsa valla banamısın demiyo ne zaman isterse o zaman gidiosanki uyanıp gercek gibi yasıyoruz olayı canım ama aslında uykuda oluyoruz ruya icinde ruya gibi sanki ilginc birsey yani ne zman görürüsen hemen arka arkaya besmele cek gidiyorlar canım ozman bırakıp gidiyorlar herzman aklında olsun besmele cek aslında igne batırmak gerekiyormus bir daha gelmiyorlarmıs
besmele, nas, felak,ayetel kürsi ve aklıma gelen ne akdar dua varsa valla banamısın demiyo ne zaman isterse o zaman gidio
bilim adamları derki karabasan şudur ;
uykuya dalmak üzreyken uyumakla uyumamk arasındayken kendimizi rüya gibi görürmüşüz ortam zaman kıyafet aynı yani o an rüyaymış hesapta bide kanın dolaşımının durması derler ama hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?