:jeyyar: YA HADİ KONUŞMAYALIM DAHA FAZLA KONUŞUNCA GELİRMİŞ BAK SÖYLEYİM HAdelikafadulden BAŞKA ŞEYLER KONUŞUN MESELA DÜN AKŞAM NERDEYDİNİZ NAN GELDİM KİMSE KALMAMIŞ TERKEDİLMİŞ GİBİYDİ TOPŞİK:mymeka:
cosmo acaba bu alnımda ki pıtırcıklar neden yauuuuvsırnaşık şey
ben dün doktora gitmiştim kontrole adetimin 5. günüydü doktor baktı geçen ayki yumurtalarım çatlamış kist olmamış bende ondan çok korkmuştum çünkü doktor iğne vermemişti bana tekrar klomen verdi birde başka hap daha verdi benim böbrek üstü bezlerim fazla çalışıyormuş o yüzden verdi yani yumurtanın kalitesini bozuyormuş bu bu hapıda 1 ay falan kullanıcakmışım sonra tekrar hormon testi yaptırıcam değerim düşerse hapı bırakıcaz düşmezse kullanmaya devam ediceksin dedi
canım bi kan testi yaptırsankızlar gelen giden yok benim 4 gün kaldı artık bilemiyorum kasıklarımda da ağrı var midem de kötü ama onun hakkında bişey diyemiyorum oruçtan mı oluyo acaba bilmem akşama doğru iice fena oluo yemek yeyince geçio gece yatmadan yine kötülüo ya çok merak ediyorum acaba varmıdır ya yine geçen ay ki gibi tutunamazsa
Bak döverim seni he :icecream:
Eltim vardı bende kaynanamı çekirştrdik kaydirigubbakcemile3
bugün çok zararsız görmüştüm seni
kıss ben anladım kaynananın dedikodusunu yapmışsın yaaasen ondannn olmuş öle:roflol:
canım 4 gün varsa çıkar hem oruç bozmaz kan vermek bayılırsan bozulurama daha varya hem orucum bozulmaz mı olmaz ki
ben dün doktora gitmiştim kontrole adetimin 5. günüydü doktor baktı geçen ayki yumurtalarım çatlamış kist olmamış bende ondan çok korkmuştum çünkü doktor iğne vermemişti bana tekrar klomen verdi birde başka hap daha verdi benim böbrek üstü bezlerim fazla çalışıyormuş o yüzden verdi yani yumurtanın kalitesini bozuyormuş bu bu hapıda 1 ay falan kullanıcakmışım sonra tekrar hormon testi yaptırıcam değerim düşerse hapı bırakıcaz düşmezse kullanmaya devam ediceksin dedi
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?