Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

GeÇ kalmıŞım canım yaa adetİm bİtelİ 3 gÜn oldu

yok canım ya bir kac gun icinde başlarsan olur opuyorumnanaktan

Kankam nasılda biliyo beni ya :içelim:
Gel Semacım kollarıma kaydirigubbakcemile5
BEnde ki sevgi herkese yeter Şeniz

biliyom cicim sevgi kelebegim benim opuyorumnanaktan:asigim:

aşk yasıyoz ninikm send egel katıl bize opuyorumnanaktanŞeniz

Adet döngüsü ve seks

• 1-5. gün arası: Adetin ilk beş gününde hormon seviyesindeki düşüklük, vücudu ve psikolojiyi de etkiliyor. Östrojen eksikliği tenin daha solgun, saçların daha cansız, moralin daha bozuk olmasına yol açıyor.

Bunun yanı sıra cilt yağlanıyor, yüzde sivilceler çıkıyor. Kan kaybı yüzünden güçten düşüyoruz, bazen şiddetli karın ağrıları çekiliyor ve dolayısıyla kendimizi seks fikrine pek de yakın hissetmiyoruz.

• 6-12. gün arası: Bomba gibi bir hafta sizi bekliyor. Östrojen artıyor, beraberinde kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Vücudun artık tek bir amacı var; hamile kalmak.

Saçlar parlıyor, cilt pembe ve ışıltılı bir renk alıyor, tüm duyular harekete geçiyor ve bağışıklık sistemi güçleniyor. Kısacası bu dönemde sekse gittikçe daha sıcak bakılıyor.

Adet döngüsü ve seks

• 13-15. gün arası: Bu iki gün boyunca aklımız fikrimiz yatakta oluyor. Ayrıca çevremizdeki erkeklerin de bizimle daha fazla ilgilendiklerini fark edip şaşırıyoruz. Oysa bunun sebebi, östrojenin etkisiyle yaydığımız kokuların yarattığı çekim etkisi...

Cinsellikten aldığımız zevk en üst seviyeye çıkıyor ve kendimizi çok enerjik ve üretken hissediyoruz. Unutmadan, bu dönemin spora ağırlık vermek için de harika olduğunu belirtelim. Çünkü östrojen vücuttaki yağların yakılmasını kolaylaştırıyor.
• 16-28. gün arası: Bu dönemde önce rahatlıyor, sonra geriliyoruz. Şöyle ki: Östrojen seviyemiz düşerken, progesteron seviyemiz yükselmeye başlıyor ve rahmi olası bir hamileliğe hazırlıyor.

Progesteron bizi rahatlatıp gevşetiyor, fakat olumsuz bir yan etkisi de var: Seviyesi iyice yükseldiğinde vücuttaki suyu tutuyor ve göğüslerimiz o yüzden şisip ağrıyor. Ayrıca kilo da alıyoruz, ama bu geçici bir durum...

Adetten hemen önce progesteron seviyesi bir anda hızla düşüyor ve adet öncesi sendromu ortaya çıkıyor. Dolayısıyla bu sıkıntılı dönemde bir kez daha seksten uzaklaşmaya başlıyoruz. Ta ki bir sonraki zevk dönemine kadar...

ArkadaŞlar burda yazanlar tamamen bızım tabıatımıza aykırı ya..bız neden yumurtlama dÖnemınde ruhsuzlaŞıyoruz Öyleyse

Kız osmo nereye gıttı lan bunlar yıne ben gelınce mı kaÇıyonuz oĞlum be...

Bu arada nagıŞ neede be

Neden hurafe be...kızım sende bÖyle Özellıkler yok dıye neden bızıde katıyorsun ıŞın ıÇıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…