hoşbulduk güzelim..iyiyim benimde adetime az kaldı bekliyorum işte:):ecrin_bebek:hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın
merhaba güzelim buralardayım hemen kızma..yeni işe başladım ondan biraz ayrı kaldım sizden ama artık daha rahatım:)..sen nasılsın güzelim. hihoyyyt hihoyyytadetime 3-4 gün kaldı yine her ay olduğu gibi bekliyorum. bu ay rahim filmi çekecek doktor öyle dedi:)Hoşgeldin canım nerelerdesinklava: napıyosun opuyorumnanaktan
merhaba güzelim buralardayım hemen kızma..yeni işe başladım ondan biraz ayrı kaldım sizden ama artık daha rahatım:)..sen nasılsın güzelim. hihoyyyt hihoyyytadetime 3-4 gün kaldı yine her ay olduğu gibi bekliyorum. bu ay rahim filmi çekecek doktor öyle dedi:)
inşallah gelmezzhoşbulduk güzelim..iyiyim benimde adetime az kaldı bekliyorum işte:):ecrin_bebek:
hoşgeldin tatlımselam kızlar nasılsınız yeni haberler varmı?
hayırlı olsun işin canımmerhaba güzelim buralardayım hemen kızma..yeni işe başladım ondan biraz ayrı kaldım sizden ama artık daha rahatım:)..sen nasılsın güzelim. Hihoyyyt hihoyyytadetime 3-4 gün kaldı yine her ay olduğu gibi bekliyorum. Bu ay rahim filmi çekecek doktor öyle dedi:)
Selam kızlar nasılsınız yeni haberler varmı?
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
ya arkadaşlar benim bağlantı kopuyor arada gidip geliyorum mafoldumben
delikafadulden Kityyy listenin en başından en dibe indim oğlum
Gözüme gözüme sokma şunu naniknanik
ben en üste gecmek icin ayagını kaydırdım senin canım :roflol::roflol:
kamyascım hosgeldin canım gecmiş olsun opuyorumnanaktanŞeniz
tugbacım hosgeldin canım gunaydın Şenizopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
Abyosun cum tanıştırayım süprizzzzz
Bu topiğimizn çömezi vereliniortak
Çömezcim bu da Abyosun vereliniortak
OYY KIYAMAAMMM SEVMEMMİ CANIM BENİMMM :teselli: SEN COSMO NİNİK BENİM İLK GÖZ AĞRILARIMSINIZ Şenizdilegim sen beni niye sevmiyon artık canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?