Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

gecen ay tecrübesiz olarak denem yaptımbu ay tutmadı adet duzensızlıgım vardı doktor cocuk düşünüyorsanız 3 guu gel dedı adetının bende bugun gıttım bu ilaçları verdı ve kullnmaya folıc asıtten basla dedı dıgerınıde adetınden say 15,gün basla ıcmeye dedı ve14,15,16 gunden sonrabı hafta fikfiki gun asırı yap dedı ocaga kadar böle eger ocaga kadr olmassa tekrar gel bakalım didi cocuk istyoruk 9 aylık evlıyım ve ılk denemezdi

aceilik işte su ovulasyom testını soraktım doktora yazıyormuydu acaba ilcımı aldgım eczane bızde ok öle bişey didi olmasmiki bi eczanede be

Progesteron du sanıırm dıer ılacının adı dımı...bu adetının dÜzenlı gelmesı saĞlayan bı ılaÇ canım..ınŞallah bundan sonra gecıkme olmıcak adetınde hadı hayırlısı olsun en azından bı sorun olmadıĞını ÖĞrendık

folıc asit bebek planlayan ve gebelıkte cocuk gelişimi düzenleyen bı ılaçmış ama ötekini bilmiyom sanrım benim adet düzensizliğim vardı onu düzenlesin diye verdi bu ilacıda

Kızlar bende buradayım ama yazamadım biraz işim vardı..şimdi rahatım ve buradayım..nelr yaptınız varmı güzel haberler

evet canım progestan ilacın ısmı ultrasyonda baktı yanı alttan rahmın temiz yumurtalıkların temiz dedialkisalkisalkis

ya su ovulasyon testi varmış onda kafam takıldı eczane yok bızde öle bişey doktorunuza sorun dedı eczanede olmazmı be

MÜrÜvetcım sevndm adına
bı sorun yok ŞÜkÜr
zaten yenı denemeye baŞlamıŞsın
ÖnÜmÜzdekı ay favorımsın nan

LAN HANı FAVORıN BENDıM OĞLUM...VALLA BıZı TOPLUCA GAZA GETıRıP ÇALIŞTIRMAYI I PLANLIYORSUN ANLAMADIM?akannehir

üzülmemmi bozulmammı kırılmammı darılmammıııı
offf offff kömür gibi yanıyoorummmm
offf offff ben derdimi biliyorummmm
ooofff oofffffff hislerimle oynuyorsun, gırgır geçip duruyorsun
neden böyle yapıyorsun nan cosmoooooo

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…