çalış çalış elde avuçta birşey yok. :sm_confused:Bol bol çalışın evladım alkisalkisalkis
Sık sık çalışın
teşekkür ederim bende sana verdim vermediklerin için onların alıntı yaparak yazdıkları yazılar üzerinden puan verninik cosmo semasu size puan veremiyorum kıslar ne yapmam gerek mesajı degerlendırmenız için baska kişilerinde mesjnı degrlendırmeniz gerek diyor mesela abyosuna verdım sonra sizi denedim gene ama olmadı
puan verme limitin de aşmış olabilirsin saırım 20 adet yanılmıyorsamninik cosmo semasu size puan veremiyorum kıslar ne yapmam gerek mesajı degerlendırmenız için baska kişilerinde mesjnı degrlendırmeniz gerek diyor mesela abyosuna verdım sonra sizi denedim gene ama olmadı
teşekkür ederim bende sana verdim vermediklerin için onların alıntı yaparak yazdıkları yazılar üzerinden puan ver
ya kıslar su ovulasyon testı hakkında bısey sordum bılgılendırmeniz bilgisi oln yokmu eczanede bulunmazmı bu test
kızlar selam....
kusura bakmayın gelemedim bir iki gündür...
ertesi gün iftara komşudayduk,dün iftara görümcemlere davetliydik, bugün onlarda kaldık. akşam iftarı dışarda yapıp eve geçicez.
giremedim ne zamandır
çok özledim sizleri... varmı güsel güsel haberler bakalım?
geçmişe bi kaba taslak göz atim. görşürüz kuşlarr.. mucuxx[/QUOTE
hg canım kımsecikler yok bugn beden baska haberlde yok kımseden bı ben doktora gıttım ilac kullnmaya baslyrum ve tamız cıktı kontrolum gelecek ay inşallh hamiş kalacam:lepi:
selam kızlar opuyorumnanaktan tubişim yeni haber yok hala bıraktıgın gibi herkes zemuszemus
ya kıslar su ovulasyon testı hakkında bısey sordum bılgılendırmeniz bilgisi oln yokmu eczanede bulunmazmı bu test
kuşum hoşbuldum...
ben son bıraktıgımda ninik tam regl olmamıştı.
sen ve cosmo da beklemedeydiniz. oldunuzmu bakem?
listem evdeki pc de bakamıyorum da kimin günü gelmiş kiminki geçmiş.
sizin gelmedi yani kırmızılar ölemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?