Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ninik cosmo semasu size puan veremiyorum kıslar ne yapmam gerek mesajı degerlendırmenız için baska kişilerinde mesjnı degrlendırmeniz gerek diyor mesela abyosuna verdım sonra sizi denedim gene ama olmadı

sende başka sihir var büyücü mü baban senin,
görür görmez vuruldum avcı mı baban senin
çok tatlısın güzelsin şekerci mi baban senin
kaşın kara gözün kara kömürcü mü baban senin
:roflol:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ninik cosmo semasu size puan veremiyorum kıslar ne yapmam gerek mesajı degerlendırmenız için baska kişilerinde mesjnı degrlendırmeniz gerek diyor mesela abyosuna verdım sonra sizi denedim gene ama olmadı
teşekkür ederim bende sana verdim vermediklerin için onların alıntı yaparak yazdıkları yazılar üzerinden puan ver

puan verme limitin de aşmış olabilirsin saırım 20 adet yanılmıyorsam

ya kıslar su ovulasyon testı hakkında bısey sordum bılgılendırmeniz bilgisi oln yokmu eczanede bulunmazmı bu test

ya kıslar su ovulasyon testı hakkında bısey sordum bılgılendırmeniz bilgisi oln yokmu eczanede bulunmazmı bu test

canım internette araştır bilgi edinirsin, fiyatları filan yazıyor internette. eczaneden alıyorsun ama biraz pahalı galiba bildiğim kadarıyla kaydirigubbakcemile5

kızlar selam....
kusura bakmayın gelemedim bir iki gündür...
ertesi gün iftara komşudayduk,dün iftara görümcemlere davetliydik, bugün onlarda kaldık. akşam iftarı dışarda yapıp eve geçicez.
giremedim ne zamandır
çok özledim sizleri... varmı güsel güsel haberler bakalım?

geçmişe bi kaba taslak göz atim. görşürüz kuşlarr.. mucuxx

Son düzenleme:
selam kızlar opuyorumnanaktan tubişim yeni haber yok hala bıraktıgın gibi herkes zemuszemus

selam kızlar opuyorumnanaktan tubişim yeni haber yok hala bıraktıgın gibi herkes zemuszemus

kuşum hoşbuldum...
ben son bıraktıgımda ninik tam regl olmamıştı.
sen ve cosmo da beklemedeydiniz. oldunuzmu bakem?
listem evdeki pc de bakamıyorum da kimin günü gelmiş kiminki geçmiş.
sizin gelmedi yani kırmızılar ölemi?

canım eczanede bulunmuyor fazla varsada cok pahalı biz gittigidiyor dan tanesini 1 liradan alıyoruz hem hesaplı hemde iyi memnunuz yani opuyorumnanaktan ayrıca doktor yazmaz cunku ilac degil kaydirigubbakcemile3

ikiside kırmızları gördü canım bende gec yumurtlamısım galiba ondan hala gelemdi kırmızılar beklemedeyim opuyorumnanaktan

yeni listaemizde bu artık canım opuyorumnanaktan

********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********

tubatubatubatuba:30 Ağustos

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

********EYLÜL*********

-----------------------------------------------------

KİTTYCAT : 4 eylül

gülgüzeli1769 :5 eylül

fstone: 5 Eylül

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

gulayyusuf: 10 eylül

ÇİÇEKÇİK: 12 eylül

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

abyosun:14 Eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------

********EKİM*********

-----------------------------------------------------

KAMYAS: 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGİHAN : 4 Ekim

NİNİK : 2 Ekim

muruvvet : 6 Ekim

COSMO : 6 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…